تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1216 از 1298 اولاول ... 21671611161166120612121213121412151216121712181219122012261266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,151 به 12,160 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

اینترنت کمپین پاییزه 1024 ماهی 4 گیگ ایا شبانه رایگانه؟ این اخریا خیلی مصرف اینترنتم بالا رفته

Sent from my C6603 using Tapatalk
    باسلام
    توصیه بنده این هستش ک از سرویس هایی که سرعت زیر 3 4 مگابیت دارن استفاده نکنین چون سرعتتون بشدت پایین هستش اگر منظورتون 1024 مگابیت هستش شما با 128 کیلوبایت بر ثانیه دانلود خواهید کرد که بسیار پایین به نظر میرسه
    پیشنهاد من طرح زرین طرح شباهنگ و یا طرح حرفه ای است

Sent from my SM-N920C

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان ی سوال ...
    قبض تلفن هر دو ماه یکار میاد حالا چند روز پیش از 1818 تماس گرفتن که قبض پایان دورم بدم و پرداخت شد( اینماه قبضی به دستم نرسید) ..ولی وقتی پرداختی های نتم نگا میکنم شارژ هر ماهم مبلغش صفر نشده ...
    میشه بگین تاریخ های 2/31 و 3/30 برای شما صفر شده یا نه ؟منظورم اینه میخوام ببینم مال کدوم دوره باید پول این دوتا تاریخ پرداخت بشه

ی سوال دیگه کسی میدونه طرح کمپین دوباره قراردادش تمدید میشه یا نه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان ی سوال ...
    قبض تلفن هر دو ماه یکار میاد حالا چند روز پیش از 1818 تماس گرفتن که قبض پایان دورم بدم و پرداخت شد( اینماه قبضی به دستم نرسید) ..ولی وقتی پرداختی های نتم نگا میکنم شارژ هر ماهم مبلغش صفر نشده ...
    میشه بگین تاریخ های 2/31 و 3/30 برای شما صفر شده یا نه ؟منظورم اینه میخوام ببینم مال کدوم دوره باید پول این دوتا تاریخ پرداخت بشه

ی سوال دیگه کسی میدونه طرح کمپین دوباره قراردادش تمدید میشه یا نه؟!
    سلام من طرح کمپین دارم پارسال تمدیدش کردم در مورد پرداختی ها هم از منم این دو تا تاریخ رو زده بدهکار. وقتی قبض بعدی رو پرداخت کنم تسویه میشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان ازم 2 گیگ شارژ کم شده چی کار باید بکنم؟؟؟؟ خودشون برمیگردونن یا باید زنگ بزنم 2020 یا اصلآ بی خیالش بشم؟؟؟ تا حالا باسه من سابقه نداشت اصلآ مگه میشه سیستم اشتباه کنه اونم نه باسه همه؟؟؟
    Last edited by mamad24; 09-07-2016 at 02:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام من طرح کمپین دارم پارسال تمدیدش کردم در مورد پرداختی ها هم از منم این دو تا تاریخ رو زده بدهکار. وقتی قبض بعدی رو پرداخت کنم تسویه میشه
    مرسی بابت جوابتون .خودم پارسال تمدید کردم امسال میخوام بدونم چطوری؟
    بعد هنوز باید صاحب خط بره ؟!پارسال که دیونم کردن برو صاحب خط بیاد کلی حرف زدم که من مشتری ثابتتونم باید یکم هوام داشته باشین تا دیگه قبول کردن ... اخه این چه صیغه ای که صاحب خط بیاد....بعد میتونم قرار داد بنام خودم تمدید کنم ؟! اخه قرار قبلی بنام برادرم بود اون دیگه نیست خودم باید این دفعه قرار داد ببندم ...اگه قرار داد جدید ببندن همین طرح بهم میدن؟!
    Last edited by 11_delaram; 09-07-2016 at 10:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان ازم 2 گیگ شارژ کم شده چی کار باید بکنم؟؟؟؟ خودشون برمیگردونن یا باید زنگ بزنم 2020 یا اصلآ بی خیالش بشم؟؟؟ تا حالا باسه من سابقه نداشت اصلآ مگه میشه سیستم اشتباه کنه اونم نه باسه همه؟؟؟
    برا منم اول این ماه شد منفی 20 گیگ( البته ی دفعه نمیدونم 20 گیگ کجا بود) بعد درستش کردن شد مثبت 20 گیگ دست اخر 14 گیگش نمیدونم چطور پرید ...
    انگار سیستم هاشون مشکل پیدا کرده من که اون موقع برای منفی 20 گیگ زنگ زدم گفت درست میشه
    حالا شما زنگ بزن ببین شارژها که میپره بازی جدید ...
    Last edited by 11_delaram; 09-07-2016 at 10:19.

7. این کاربر از 11_delaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مرسی بابت جوابتون .خودم پارسال تمدید کردم امسال میخوام بدونم چطوری؟
    بعد هنوز باید صاحب خط بره ؟!پارسال که دیونم کردن برو صاحب خط بیاد کلی حرف زدم که من مشتری ثابتتونم باید یکم هوام داشته باشین تا دیگه قبول کردن ... اخه این چه صیغه ای که صاحب خط بیاد....بعد میتونم قرار داد بنام خودم تمدید کنم ؟! اخه قرار قبلی بنام برادرم بود اون دیگه نیست خودم باید این دفعه قرار داد ببندم ...اگه قرار داد جدید ببندن همین طرح بهم میدن؟!
    منم دقیقا شرایط شما رو داشتم نه پنل به نام خودم بود نه طرح به نام خودم نه خط به نام خودم بود کارت ملی و شناسنامه هم بردم تا ثابت کنم چه نسبتی با اونا دارم ولی بازم میگفت باید خود صاحب خط بیاد تا بالاخره راضیش کردم ولی گفت سال بعد فقط باید خود صاحب خط بیاد حالا امسال هم اگه خواستم تمدید کنم یه داستانی سر هم میکنم. منم پارسال گفتم طرحو میشه به نام خودم کنی یا نه که جواب درست و حسابی نداد ولی مهم صاحب خطه حالا طرح به نام هر کی میخاد باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم نه پنل به نام خودم بود نه طرح به نام خودم نه خط به نام خودم بود کارت ملی و شناسنامه هم بردم تا ثابت کنم چه نسبتی با اونا دارم ولی بازم میگفت باید خود صاحب خط بیاد تا بالاخره راضیش کردم ولی گفت سال بعد فقط باید خود صاحب خط بیاد حالا امسال هم اگه خواستم تمدید کنم یه داستانی سر هم میکنم. منم پارسال گفتم طرحو میشه به نام خودم کنی یا نه که جواب درست و حسابی نداد ولی مهم صاحب خطه حالا طرح به نام هر کی میخاد باشه.

یکی از دوستای من تازه رفت نت مخابرات گرفت خط هم بنامش نبود خودش درخواست داد بهش دادن حتی بعد رفت طرح شباهنگ گرفت بدون هیچ مشکلی ....
    فکر کنم منم باید ی داستان سر هم کنم ... یبار دیگه برا تمدید که رفتم میگفت صاحب خط بیاد گفتم والا من دارم هزینه بابام را کم میکنم ...بابام بیکار نیست بیاد برا اینترنت .اینجا قراردادکه میبندین نترسیند کسی ازاتون شکایت نمیکنه تا اخر مجاب شد... باید به مخابرات بگیم یکم فرق بین مشتری ثابت و مشتری جدید بگذاره انگار چیزی به اسم مشتری مداری بلد نیستن .....
    ماشالله پشتیبانشون و کارمندهای حضوریشون انگار از ادم طلبکاراند تا جوابگو باشند

10. این کاربر از 11_delaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

من خط بنام پدرمه به خانمی که مسئول بود گفتم مریضه نمیتونه بیاد بعد کلی جر بحث آخر قبول نکرد ، باور کنید یا نه به من گفت آمبولانس کرایه کن بیار محوطه پارکینگ مخابرات
    میایم تو پارکینگ ازش داخل آمبولانس امضا میگیریم !

منم خندیدم ول کردم رفتم فرداش یه پسره بجاش اومده بود خدا خیرش بده قبول کرد تمدیدش کرد ، قانونای مسخره ای دارن

12. این کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    میخواستم اگه میشه من رو راهنمایی کنید.من الان اینترنت از پارس آنلاین دارم راضی هم هستم قطعی نداره،سرعتش عالیه،پشتیبانیش هم عالیه.ولی خب نه شبانه رایگان داره نه طرح به اون صورت.
    من هم نیاز به یه سرویسی دارم که شبانه رایگان داشته باشه.برای همین بین شرکت هایی که شبانه رایگان داره پرس و جو میکردم، ظاهرا از شبانه مخابرات رضایت بیشتره.من دوتا طرح حرفه ای و شباهنگ رو دیدم.ظاهرا شباهنگ سرویس خوبیه ولی میخواستم بدونم از دوستان کسی از این دوتا سرویس داشته؟سرعت دانلود شبانه و روزانه چجوریه(هر شب چقدر میشه دانلود کرد)؟کلا قطعی مخابرات زیاده یا کم و وقتی مشکلی پیش میاد پشتیانی خوبی داره؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •