تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1216 از 1291 اولاول ... 21671611161166120612121213121412151216121712181219122012261266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,151 به 12,160 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه IR Brand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

wimax ایرانسل یعنی مفت نمی ارزه
    همه چیش افتضاحه از سرعت و قیمت بگیر تا پشتیبانیش !
    من ۳ ساله دارم از مبین نت سرویس میگیرم و واقعا راضیم
    البته قبلا شب ها کلا رایگان بود اما چند وقتیه فقط میتونید در شب ۲ برابر حجم روزانه دانلود کنید

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من میخوام برای یکی از دوستام وایمکس ایرانسل ثبت نام کنم ولی توو سایتش که میرم قسمت آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید فقط گزینه خیر دااره (گزینه بله ندااره) ممنون میشم راهنمایی کنید.
    از این لینک هم واسه ثبت نام اقدام میکنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من میخوام برای یکی از دوستام وایمکس ایرانسل ثبت نام کنم ولی توو سایتش که میرم قسمت آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید فقط گزینه خیر دااره (گزینه بله ندااره) ممنون میشم راهنمایی کنید.
    از این لینک هم واسه ثبت نام اقدام میکنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست شما پول اضافی داره برای سرویسی که یک سال دیگر به طور کل جمع میشه هزینه کنه؟ بعد سرعتی کمتر از سرویس 2G موبایل دریافت کنید با هزینه های فضایی !!!

4. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست شما پول اضافی داره برای سرویسی که یک سال دیگر به طور کل جمع میشه هزینه کنه؟ بعد سرعتی کمتر از سرویس 2G موبایل دریافت کنید با هزینه های فضایی !!!
    چرا جمع بشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
    من خوودم با سرعت 512 کیلوبایت ازش استفاده میکنم بد نیست البته عالی هم نیست ولی قطعی اصلا نداره برعکس ADSL یکی از دوستام که همش میگه قطع میشه
    میخواد اینترنتی بخره که هرجا میره بتونه دنیال خودش ببره، به نظرتون از کجا بخره بهتر از ایرانسله؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیز تکنولوژی وایمکس کلا منسوخ شده است. اما فعلا جمع نمیشه و به گفته مدیر عامل ایرانسل فعلا تا جایزگزینی تدریجی اون با تکنولوژی td-lte فعاله. ایرانسل طبق آخرین آماری که اعلام کرد حدود پانصد هزار مشترک وایمکس در ۳۸ شهر ایران داره که نمیتونه شبکه رو به این زودی خاموش کنه ضمن اینکه ایرانسل هنوز جشنواره وایمکس برگزار میکنه و پیشنهادهای تشویقی برای خریداران جدید ارائه میده
    Last edited by vidav; 20-02-2015 at 21:49.

7. 2 کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز تکنولوژی وایمکس کلا منسوخ شده است. اما فعلا جمع نمیشه و به گفته مدیر عامل ایرانسل فعلا تا جایزگزینی تدریجی اون با تکنولوژی td-lte فعاله. ایرانسل طبق آخرین آماری که اعلام کرد حدود پانصد هزار مشترک وایمکس در ۳۸ شهر ایران داره که نمیتونه شبکه رو به این زودی خاموش کنه ضمن اینکه ایرانسل هنوز جشنواره وایمکس برگزار میکنه و پیشنهادهای تشویقی برای خریداران جدید ارائه میده
    الان دوستم نیاز به نت دااره میشه راهنمایی کنید باید چکاار کنه؟ چی پیشنهاد میدید؟ فقط میخواد جایی میره همراهش بتوونه ببره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بچه ها كسي از TD-LTE ايرانسل خبري داره؟
    كسي ميدونه كي راه مي افته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

حرف شما درسته اما مثلا در شهری مثل اصفهان یا اهواز کلا وایمکس هیچ استفاده ایی نداره در تمامی نقاط کیفیت وحشتناک پایین است !!! پس فرقی با قطع به طور کامل نداره...

چرا جمع بشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
    من خوودم با سرعت 512 کیلوبایت ازش استفاده میکنم بد نیست البته عالی هم نیست ولی قطعی اصلا نداره برعکس ADSL یکی از دوستام که همش میگه قطع میشه
    میخواد اینترنتی بخره که هرجا میره بتونه دنیال خودش ببره، به نظرتون از کجا بخره بهتر از ایرانسله؟
    وایمکس را اصلا پیشنهاد نمیکنم انگار شما پول خودتون را ریختید تو چاه... به دوست خودتون یک سیم کارت رایتل با یک مودم همراه 3G پیشنهاد کنید...در صورتی که نیاز به جابه جایی دارید.

11. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حرف شما درسته اما مثلا در شهری مثل اصفهان یا اهواز کلا وایمکس هیچ استفاده ایی نداره در تمامی نقاط کیفیت وحشتناک پایین است !!! پس فرقی با قطع به طور کامل نداره...

وایمکس را اصلا پیشنهاد نمیکنم انگار شما پول خودتون را ریختید تو چاه... به دوست خودتون یک سیم کارت رایتل با یک مودم همراه 3G پیشنهاد کنید...در صورتی که نیاز به جابه جایی دارید.
    این رایتل که هزینه هاش خیلی فضایی تره
    من رفتم توو سایتش یه کم سرچ کردم مودم رای فای قیمتش 220 تومان هست بعد اینترنت یک ماهه 128 و 4 گیگ حجم با سیم کارت دیتا قیمتش 44 تومان است
    یه مشکل دیگه ای هم هست اینه که میگه بستگی به منطقه امکان افت سرعت هم هست، نمیدونم اون منطقه ای رو که دوستم میخواد استفاده کنه روو پوشش میده یا نه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

این رایتل که هزینه هاش خیلی فضایی تره
    من رفتم توو سایتش یه کم سرچ کردم مودم رای فای قیمتش 220 تومان هست بعد اینترنت یک ماهه 128 و 4 گیگ حجم با سیم کارت دیتا قیمتش 44 تومان است
    یه مشکل دیگه ای هم هست اینه که میگه بستگی به منطقه امکان افت سرعت هم هست، نمیدونم اون منطقه ای رو که دوستم میخواد استفاده کنه روو پوشش میده یا نه
    الان یه مودم وایمکس هم با هزینه نصب و مالیات میشه 220هزار تومان در صورتی هیچ ارزشی نداره...
    ...من چون رایتل را پیشنهاد دادم بخاطره اینکه پوشش 3G کامل تری داره...در سایت حتما نگاه کنید اون منطقه تحت پوشش هست یا خیر.

14. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •