wimax ایرانسل یعنی مفت نمی ارزه
همه چیش افتضاحه از سرعت و قیمت بگیر تا پشتیبانیش !
من ۳ ساله دارم از مبین نت سرویس میگیرم و واقعا راضیم
البته قبلا شب ها کلا رایگان بود اما چند وقتیه فقط میتونید در شب ۲ برابر حجم روزانه دانلود کنید
wimax ایرانسل یعنی مفت نمی ارزه
همه چیش افتضاحه از سرعت و قیمت بگیر تا پشتیبانیش !
من ۳ ساله دارم از مبین نت سرویس میگیرم و واقعا راضیم
البته قبلا شب ها کلا رایگان بود اما چند وقتیه فقط میتونید در شب ۲ برابر حجم روزانه دانلود کنید
من میخوام برای یکی از دوستام وایمکس ایرانسل ثبت نام کنم ولی توو سایتش که میرم قسمت آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید فقط گزینه خیر دااره (گزینه بله ندااره) ممنون میشم راهنمایی کنید.
از این لینک هم واسه ثبت نام اقدام میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست شما پول اضافی داره برای سرویسی که یک سال دیگر به طور کل جمع میشه هزینه کنه؟ بعد سرعتی کمتر از سرویس 2G موبایل دریافت کنید با هزینه های فضایی !!!
چرا جمع بشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
من خوودم با سرعت 512 کیلوبایت ازش استفاده میکنم بد نیست البته عالی هم نیست ولی قطعی اصلا نداره برعکس ADSL یکی از دوستام که همش میگه قطع میشه
میخواد اینترنتی بخره که هرجا میره بتونه دنیال خودش ببره، به نظرتون از کجا بخره بهتر از ایرانسله؟
دوست عزیز تکنولوژی وایمکس کلا منسوخ شده است. اما فعلا جمع نمیشه و به گفته مدیر عامل ایرانسل فعلا تا جایزگزینی تدریجی اون با تکنولوژی td-lte فعاله. ایرانسل طبق آخرین آماری که اعلام کرد حدود پانصد هزار مشترک وایمکس در ۳۸ شهر ایران داره که نمیتونه شبکه رو به این زودی خاموش کنه ضمن اینکه ایرانسل هنوز جشنواره وایمکس برگزار میکنه و پیشنهادهای تشویقی برای خریداران جدید ارائه میده
Last edited by vidav; 20-02-2015 at 21:49.
الان دوستم نیاز به نت دااره میشه راهنمایی کنید باید چکاار کنه؟ چی پیشنهاد میدید؟ فقط میخواد جایی میره همراهش بتوونه ببره
بچه ها كسي از TD-LTE ايرانسل خبري داره؟
كسي ميدونه كي راه مي افته؟
حرف شما درسته اما مثلا در شهری مثل اصفهان یا اهواز کلا وایمکس هیچ استفاده ایی نداره در تمامی نقاط کیفیت وحشتناک پایین است !!! پس فرقی با قطع به طور کامل نداره...
وایمکس را اصلا پیشنهاد نمیکنم انگار شما پول خودتون را ریختید تو چاه... به دوست خودتون یک سیم کارت رایتل با یک مودم همراه 3G پیشنهاد کنید...در صورتی که نیاز به جابه جایی دارید.
این رایتل که هزینه هاش خیلی فضایی تره
من رفتم توو سایتش یه کم سرچ کردم مودم رای فای قیمتش 220 تومان هست بعد اینترنت یک ماهه 128 و 4 گیگ حجم با سیم کارت دیتا قیمتش 44 تومان است
یه مشکل دیگه ای هم هست اینه که میگه بستگی به منطقه امکان افت سرعت هم هست، نمیدونم اون منطقه ای رو که دوستم میخواد استفاده کنه روو پوشش میده یا نه
الان یه مودم وایمکس هم با هزینه نصب و مالیات میشه 220هزار تومان در صورتی هیچ ارزشی نداره...
...من چون رایتل را پیشنهاد دادم بخاطره اینکه پوشش 3G کامل تری داره...در سایت حتما نگاه کنید اون منطقه تحت پوشش هست یا خیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)