امین این تعویش اشتراکا فعلا" و هوان دیگه؟!(مشتری خودش نمیتونه عوض کنه دیگه؟!تا کی اینجوریه؟!)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امین این تعویش اشتراکا فعلا" و هوان دیگه؟!(مشتری خودش نمیتونه عوض کنه دیگه؟!تا کی اینجوریه؟!)
جناب امین شما از کارکنان بخش فنی هستید دیگه ؟
ایشالا بعد اینکه سرویس توربو رو گرفتم مزاحم میشم کمی سرعت ما رو هم دستکاری کنیدببنیدید رو وی ای پی
![]()
منظورت از همارا به مخابراته؟
وی آی پی که نداریم ولی هزینه اولترا رو پرداخت کنید رو اولترا میبندیم قول میدم به شخصه![]()
ممنون که مشخص کردید براممنم که هیچ کدوم اینها رو نمیدونستم
من با علم به همه اینها و اینکه اکثرا کارهای مهم رو از طریق تلفن پیگیر میشم چنبار از طریق چت اقدام کردم و سوالم هم در حد یک جمله یک خطی بود و جوابش هم یه بله یا خیر که متاسفانه یک فرد مشخص که اسمش رو نمیارم در تمام این چنبار بدون اینکه به سوالم جواب بده دکمه اتمام رو فشرد/
زحمت میشه برات نمیشه جبران کرد اینجوری![]()
اقا بالاخره ما جریان همارا و مخابرات رو نگرفتیم . اگه همارا داره سرویس مخابرات رو میده ژس خودش چرا سرویس جداگانه ارائه می کنه ؟ اگه با هم یکین چرا دوستان میگند سرویس مخابرات بهتر از هماراست ؟
همه شهر های استان اذربایجان مخابراتشون در کنار همارا سرویس ارائه می کنه یا مختص تبریز هستش ؟
فردا من رفتم نمایندگی همارا بگم سرویسم رو از مخابرات می خوام ؟
کلا این بحث داغی هستش
همارا بهره بردار اینترنت مخابراته یعنی تا اونجا که امکانش باشه و پهنای باند اجازه بده سرویس خودش رو میده درغیر این صورت مخابرات که الان اکثرا مخابرات ارائه میشه.
شما هم چون اول ثبت نامتون هست کلاسیک پلاس یا توربو بگیرید رو مخابرات میاد ولی ازین 128 نامحدود خانگیا بگیرید احتمالش هست که از همارا باشه چون پهنای زیادی مصرف نمیشه.
من یه بار قبل از خرید توربو محاسبه کردم و دیدم اگه سرعت ثابت روی 200 باشه در 6 ساعت میشه 4 گیگ دانلود کرد .
به عبارتی در هر ساعت 666 مگ . نمیدونم درست محسابه کردم یا نه .
الان با توربو همارا که شبا سرعتش کم میشه 1.5-2 گیگ میتونم دانلود کنم در هر شب .
راستی فانوس مثل اینکه با بیشتر کردن دان استریم SNR_ت پایین اومده درسته ؟ یکی تو تاپیک نصب و رفع عیب مودم گفت اپ استریم رو کم کنم تا SNR بالا بره . منی که اصلا اپلود نمیکنم اگه اپ استریم رو کم کنم مشکلی تو سرعت دانلود یا کیفیت سرویس ایجاد نمیکنه ؟ اپ استریم من 800 هست . هیچی هم اپلود نمیکنم و اصلا به سرعت بالای اپلود نیازی ندارم .
الان مکس نت کرده 1 به 8 ولی همارا همون 1 به 10 مونده
ولی در کا زیاد همارا به کار نمیاد از اون سرویس ها بخوای بگیری مکس بهتره
والا گفتم که من خودم قبلا با کلاسک همین سرعت رو میگرفتم و برای همین هم توربو تمیدید کردم تا شاید خیر سرم سرعتم بالای 300 باشه که نشد (در ضمن درست شدن سرویسم منطور خط تلفنم بود که نمیدونی چه بلاهایی که به سرم نیاورد )
بله که میشه ثبت نام کرد اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان با این سرعت من میشه هر شب حدود 4.5 گیگ دانلود کرد
در ضمن درسته هر چقدر که اپ استریم یا دان استریم بره بالا نویز هم میره بالا
دلیل این هم که روی سیم های مسی تقارنی بین دانلود و اپلود وجود نداره اینه که سرعت دانلود بالا باشه ولی چون اپلود کم استفاده میشه پایین تا نویز در حد متعادلی باشه
در ضمن شما بهتره اپ استریمت رو دست نزنی 800 کیلو خیلی هم نیست
برای مثال اگه حداکثر اپلودت 40 باشه و دان استریمت 800 وقتی که داری مثلا با 30 اپلود میکنی پینگت رو میبره بالا که وب گردی رو خراب میکنه
در ضمن امین جان مخابرات سرویس ها وایرلس هم ارائه میکنه ؟
اگر ارائه بکنه هزینه انتن و خرت و پرت چقدر میشه رو هم بدون هزینه سرویس؟
اقا دمت گرم . فقط یه سوال اگر من با این لینک ثبت نام کنم سرویسم از مخابرات میشه دیگه ؟
نکنه از این لینک ثبت نام کنم شیفت بدن روی همارا ؟ ( سرعت دانلود برام مهمه و می خوام سرعت روز و شبش یکی باشه )
طبق گفته امین جان اگه توربو و کلاسیک + بگیری روی مخابرات میبندن
البته اون جوری که خودم چند بار دیدم سرعت های کمتر رو روی همارا میبندن چون که پهنای باند همارا کمتر از مخابراته و روی همین موضوع شبها سرعت همارا کم میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)