تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1216 از 2550 اولاول ... 21671611161166120612121213121412151216121712181219122012261266131617162216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,151 به 12,160 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

جدا من خودم بعضی وقتا اصلا وقت نمیشه حتی چای بخورم ولی بالاخره اون همه که آدم حرف میزنه انرژی میره باید جبران کرد
    امین این تعویش اشتراکا فعلا" و هوان دیگه؟!(مشتری خودش نمیتونه عوض کنه دیگه؟!تا کی اینجوریه؟!)

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جدا من خودم بعضی وقتا اصلا وقت نمیشه حتی چای بخورم ولی بالاخره اون همه که آدم حرف میزنه انرژی میره باید جبران کرد
    جناب امین شما از کارکنان بخش فنی هستید دیگه ؟

ایشالا بعد اینکه سرویس توربو رو گرفتم مزاحم میشم کمی سرعت ما رو هم دستکاری کنید ببنیدید رو وی ای پی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

امین این تعویش اشتراکا فعلا" و هوان دیگه؟!(مشتری خودش نمیتونه عوض کنه دیگه؟!تا کی اینجوریه؟!)
    منظورت از همارا به مخابراته؟

جناب امین شما از کارکنان بخش فنی هستید دیگه ؟

ایشالا بعد اینکه سرویس توربو رو گرفتم مزاحم میشم کمی سرعت ما رو هم دستکاری کنید ببنیدید رو وی ای پی
    وی آی پی که نداریم ولی هزینه اولترا رو پرداخت کنید رو اولترا میبندیم قول میدم به شخصه

4. این کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ببینید دوست عزیز بذارید یه چیزی رو براتون مشخص کنم ... اصلا روی چت حساب باز نکنید !
    در آن واحد هم باید جواب کسی رو که پشت تلفن هست رو داد بصورتی که بطور رندوم مکالمات پشتیبان ها چک میشه ! یعنی یکم اینور اونور باشه توبیخ بعدشم ...
    ثانیا همون لحظه چندتا مودم برای تنظیم میاد و اون کسی که مودم آورده هم داره ازتون سوال میپرسه ... !
    برای خود من پیش اومده وقتی در حال مکالمه هستم دارم چت رو هم جواب میدم اشتباهی اون چیزی رو که میگم تایپ میکنم عمق فاجعه یعنی در این حده.
    متاسفانه خیلیا فک میکنن کسایی که چت جواب میدن بیکار اونجا نشستن مخصوص جواب دادن به چت و عشقی جواب میدن !
    ثانیا چت برای سوال های کوتاهه میبینید یکی اومده 4 خط نوشته یا اینکه میگه "اینترنت من قطع و وصل میشه" خب دوست عزیز تماس بگیرید زودتر به نتیجه میرسید.
    ممنون که مشخص کردید براممنم که هیچ کدوم اینها رو نمیدونستم

من با علم به همه اینها و اینکه اکثرا کارهای مهم رو از طریق تلفن پیگیر میشم چنبار از طریق چت اقدام کردم و سوالم هم در حد یک جمله یک خطی بود و جوابش هم یه بله یا خیر که متاسفانه یک فرد مشخص که اسمش رو نمیارم در تمام این چنبار بدون اینکه به سوالم جواب بده دکمه اتمام رو فشرد/

6. این کاربر از interspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منظورت از همارا به مخابراته؟

وی آی پی که نداریم ولی هزینه اولترا رو پرداخت کنید رو اولترا میبندیم قول میدم به شخصه
    زحمت میشه برات نمیشه جبران کرد اینجوری

اقا بالاخره ما جریان همارا و مخابرات رو نگرفتیم . اگه همارا داره سرویس مخابرات رو میده ژس خودش چرا سرویس جداگانه ارائه می کنه ؟ اگه با هم یکین چرا دوستان میگند سرویس مخابرات بهتر از هماراست ؟

همه شهر های استان اذربایجان مخابراتشون در کنار همارا سرویس ارائه می کنه یا مختص تبریز هستش ؟

فردا من رفتم نمایندگی همارا بگم سرویسم رو از مخابرات می خوام ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

زحمت میشه برات نمیشه جبران کرد اینجوری

اقا بالاخره ما جریان همارا و مخابرات رو نگرفتیم . اگه همارا داره سرویس مخابرات رو میده ژس خودش چرا سرویس جداگانه ارائه می کنه ؟ اگه با هم یکین چرا دوستان میگند سرویس مخابرات بهتر از هماراست ؟

همه شهر های استان اذربایجان مخابراتشون در کنار همارا سرویس ارائه می کنه یا مختص تبریز هستش ؟

فردا من رفتم نمایندگی همارا بگم سرویسم رو از مخابرات می خوام ؟
    کلا این بحث داغی هستش
    همارا بهره بردار اینترنت مخابراته یعنی تا اونجا که امکانش باشه و پهنای باند اجازه بده سرویس خودش رو میده درغیر این صورت مخابرات که الان اکثرا مخابرات ارائه میشه.
    شما هم چون اول ثبت نامتون هست کلاسیک پلاس یا توربو بگیرید رو مخابرات میاد ولی ازین 128 نامحدود خانگیا بگیرید احتمالش هست که از همارا باشه چون پهنای زیادی مصرف نمیشه.

9. 2 کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

من یه بار قبل از خرید توربو محاسبه کردم و دیدم اگه سرعت ثابت روی 200 باشه در 6 ساعت میشه 4 گیگ دانلود کرد .
    به عبارتی در هر ساعت 666 مگ . نمیدونم درست محسابه کردم یا نه .

الان با توربو همارا که شبا سرعتش کم میشه 1.5-2 گیگ میتونم دانلود کنم در هر شب .

راستی فانوس مثل اینکه با بیشتر کردن دان استریم SNR_ت پایین اومده درسته ؟ یکی تو تاپیک نصب و رفع عیب مودم گفت اپ استریم رو کم کنم تا SNR بالا بره . منی که اصلا اپلود نمیکنم اگه اپ استریم رو کم کنم مشکلی تو سرعت دانلود یا کیفیت سرویس ایجاد نمیکنه ؟ اپ استریم من 800 هست . هیچی هم اپلود نمیکنم و اصلا به سرعت بالای اپلود نیازی ندارم .

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    کسی تا حالا از این سرویسهای نامحدود ضریب اشتراک 1 به 10 استفاده کرده؟
    سرعت دانلود و پینگ تقریبا چنده مثلا اگه سرویس 512 کیلوبایت رو انتخاب کرده باشیم.
    الان مکس نت کرده 1 به 8 ولی همارا همون 1 به 10 مونده
    ولی در کا زیاد همارا به کار نمیاد از اون سرویس ها بخوای بگیری مکس بهتره

حسین من با کلاسیک تو یه ساعتو ده دقیقه و خوده ای ثانیه 1گیگ دانلود میکنم اونوقت تو تو 1 ساعت 900 مگ با توربو؟!(الان فک میکنی درست شده سرویست؟!)
    والا گفتم که من خودم قبلا با کلاسک همین سرعت رو میگرفتم و برای همین هم توربو تمیدید کردم تا شاید خیر سرم سرعتم بالای 300 باشه که نشد (در ضمن درست شدن سرویسم منطور خط تلفنم بود که نمیدونی چه بلاهایی که به سرم نیاورد )

اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد این سرویسی که شما ثبت نام کردی ؟

منظور توربو سه ماهه 6 گیگ 40 تومن مخابرات هستش . اگه اره لطفا لینک ثبت نام رو بدید برم ثبت نام کنم از این سرعت پایین پکیدیم به خدا
    بله که میشه ثبت نام کرد اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من یه بار قبل از خرید توربو محاسبه کردم و دیدم اگه سرعت ثابت روی 200 باشه در 6 ساعت میشه 4 گیگ دانلود کرد .
    به عبارتی در هر ساعت 666 مگ . نمیدونم درست محسابه کردم یا نه .

الان با توربو همارا که شبا سرعتش کم میشه 1.5-2 گیگ میتونم دانلود کنم در هر شب .

راستی فانوس مثل اینکه با بیشتر کردن دان استریم SNR_ت پایین اومده درسته ؟ یکی تو تاپیک نصب و رفع عیب مودم گفت اپ استریم رو کم کنم تا SNR بالا بره . منی که اصلا اپلود نمیکنم اگه اپ استریم رو کم کنم مشکلی تو سرعت دانلود یا کیفیت سرویس ایجاد نمیکنه ؟ اپ استریم من 800 هست . هیچی هم اپلود نمیکنم و اصلا به سرعت بالای اپلود نیازی ندارم .
    الان با این سرعت من میشه هر شب حدود 4.5 گیگ دانلود کرد
    در ضمن درسته هر چقدر که اپ استریم یا دان استریم بره بالا نویز هم میره بالا
    دلیل این هم که روی سیم های مسی تقارنی بین دانلود و اپلود وجود نداره اینه که سرعت دانلود بالا باشه ولی چون اپلود کم استفاده میشه پایین تا نویز در حد متعادلی باشه
    در ضمن شما بهتره اپ استریمت رو دست نزنی 800 کیلو خیلی هم نیست
    برای مثال اگه حداکثر اپلودت 40 باشه و دان استریمت 800 وقتی که داری مثلا با 30 اپلود میکنی پینگت رو میبره بالا که وب گردی رو خراب میکنه

در ضمن امین جان مخابرات سرویس ها وایرلس هم ارائه میکنه ؟
    اگر ارائه بکنه هزینه انتن و خرت و پرت چقدر میشه رو هم بدون هزینه سرویس؟

12. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا دمت گرم . فقط یه سوال اگر من با این لینک ثبت نام کنم سرویسم از مخابرات میشه دیگه ؟‌

نکنه از این لینک ثبت نام کنم شیفت بدن روی همارا ؟ ( سرعت دانلود برام مهمه و می خوام سرعت روز و شبش یکی باشه )‌

14. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اقا دمت گرم . فقط یه سوال اگر من با این لینک ثبت نام کنم سرویسم از مخابرات میشه دیگه ؟‌

نکنه از این لینک ثبت نام کنم شیفت بدن روی همارا ؟ ( سرعت دانلود برام مهمه و می خوام سرعت روز و شبش یکی باشه )‌
    طبق گفته امین جان اگه توربو و کلاسیک + بگیری روی مخابرات میبندن
    البته اون جوری که خودم چند بار دیدم سرعت های کمتر رو روی همارا میبندن چون که پهنای باند همارا کمتر از مخابراته و روی همین موضوع شبها سرعت همارا کم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •