ای بابا منم هر چی میگم تو هم بیا پاسخم رو نقل قول کن و تیکه بنداز....
محتوای مخفی: ...
میام از اسیاتک تعریف کنیم میگی پورسانت ازشون میگیری
میام بگم خراب شده غر میزنی
اخر تو کدوم زمینی؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ای بابا منم هر چی میگم تو هم بیا پاسخم رو نقل قول کن و تیکه بنداز....
محتوای مخفی: ...
میام از اسیاتک تعریف کنیم میگی پورسانت ازشون میگیری
میام بگم خراب شده غر میزنی
اخر تو کدوم زمینی؟
الهی چقدر صبر کردی تا از اسیاتک بزارن بری...
خوبه
ولی من سرعت رو به پینگ بالا ترجیح میدم![]()
خو چرا زور میزنی؟خوب دقت کن، من الان هم سرعتم بیشتره، هم پینگم کمتره
تازه ماهی 7000 تومن هم کمتر میدم(نسبت به 512 قبلی)
خواستی بیای خوزستان، بم بگو تا بیارمت دزفول، یه جای خوب برات زمین بخرم که مثل همون قم از آب دز بخوری![]()
اوه اوه دزفول و قم هر 2 تا مثل جهنم میمونن خیلی هواشون گرمه(ولی شما عادت کردید)(پارسال همین موقع ها قم بودم گوشیم 47 درجه نشون میداد ، بدترین مسافرتی بود که رفته بودم) بیاین تبریز حال کنید دمای 25 درجه (تازه ما به این میگیم اوه چقدر هوا گرمه
)
همین الان تبریز با قم 13 درجه اختلاف دما دارن
اینجا هم اینترنتش بهتره و هم هواش بهتره در ضمن کلی بهتون وایرلس رایگان معرفی میکنم که سرعت دانلودشون 1.7 مگ بر ثانیه است(MB/s)
Last edited by fanoostalaei; 19-06-2013 at 11:38.
منظورم سرعت بالای 4مگ بود.
با این که نامحدودی ولی سرویست خوبه!
فقط دلم میخواد روزی برسه که مثل قم نامحدود رو ازتون بر درون و شبانش رو هم محدود بکنن....ببینم چیه این مخابرات رو رخ ما میکشی
نه داداش راضی به زحمت نیستیمهمین قم خودمون راضی هستیم...
من موندم اینا میخوام جواب خدارو چی بدنکه سرعتشون اینقدر از مال ما بیشتره
شمارو محدود میکنن ولی اونا مثل منطقه آزاد میمونن حالا مازندران به کنار![]()
راستی 47 درجه برای خوزستان و دزفول که خوبهرکورد داریم، عکسش هم هست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا خوزستان هم مثل اینکه از عید که گیت وی آسیاتک رو کش رفته خوب شدهفقط آسیاتک اونموقع گدابازی درمیاورد با گیت وی توپ، مخابرات داره بذل و بخشش میکنه
![]()
زنگ زدم میگم چرا نامحدود رو بردوشتید میگه بس که یه سری کاربرا رس اینترنت رو کشیدن بردوشتیم!!(ماشاا.... قم دانلودر زیاد داره
)
اخه یکی نی بگه چه ربطی داره اخه. طرف نامحدود خریده دلش میخواد هر چی خواست دانلود کنه.
فقط قم انقدر دانلود میکنه؟!! طوری حرف میزد که قم داره انترنت کل کشور رو میخوره.... و باعث کندی اینرتنت شده
مطمین باشید نوبت بقیه استان ها هم دیر یا زود میشه که نامحدود رو بردورن!!!
من حالا نامحدود نیاز ندارم ولی یه محدود میخوام که لااقل شبانش خوب باشی که اونم رو 30 کیلوبایت محدود کردن نامردا!!
62
تو این 21 سالی که از خدا عمر گرفتم بیشترین دمایی که تو تبریز دیدم 2 روز 42 درجه بود بقیه حداکثر بترکونه 40در عوض زمستون دمای -28 رو خودم تجربه کردم
مثل اینکه هر استای گیت وی های آسیاتک رو کش بره عالی میشه چون مکس نت از همون اولش داره از تجهیزات پیشرفته آسیاتک استفاده میکنه و پینگش برای همین ایوله (در عوض ماهی 2500 از همه میگیره)
همه استانها باید یاد بگیرن چجوری سو استفاده بهینه بکنن![]()
والا من خودم هم دانلودهام تموم شده نه دیگه حوصله دارم بعد از اون حدود 2.5 ترابایتی که تو 2.5 سال قبل با همه ی ISP ها دانلود کردم، نه لازم دارم... تنها دلیلی که نامحدود میگیرم اینه که چون بازی میکنم، هر ساعت حدود 50 مگ اطلاعات رد و بدل میشه و هر دو روز تقریبا یه گیگ مصرف میشه و بخوام حساب کنم ماهی حدود 25-30 گیگ باید ترافیک بخرم که هزینه اش واویلاس... فعلا هم که هزینه ی نامحدود خیلی کمتره... حدود 2 هفته ای میشه که دیگه دانلود ندارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)