اگر دستگاهتون هَک شده نیست که بیخیال شید .
اگر هَک شده باید با یک سری نرم افزار مثل Multiman انجام بدید .
اگر دستگاهتون هَک شده نیست که بیخیال شید .
اگر هَک شده باید با یک سری نرم افزار مثل Multiman انجام بدید .
دستگاه -- شدس و فایلی به نام مولتی من هم توش بود حالا پس فردا میرم جایی تا یه ماه نیستم بهش قول داده بودم براش بازی بریزم حالا توی سایت های دیگه بازی های -- شده براش دیدم ولی دانلود نکردم چون حجیمن گفتم یه وقت اجرا نشن و نمیدونم اصلا چیکارکنم اجرا شن؟چجور بریزمشون؟یه منبع سالم برای دانلود دو یا سه بازی خوب برای یه بچه 9 ساله
با تشکر
من همیشه از تورنت میگیرم . البته بازیهای 360 رو . Ps3 رو هَک نکردم .
سلام.یکی تو رو خدا بگه میشه هارد داخلی ps3 رو که فرمت شده برگردوند؟ میشه وصلش کرد به کامپیوتر با نرم افزار بازیابی برش گردوند؟یکی جواب ما رو بده![]()
میخواستم یک هارد اکسترنال واسه کنسولم ps3 بخرم. هارد خود دستگاه 80. یک 500 میخوام بخرم که بازی روش بریزم
چه مارک و مدلی بگیرم بهتره؟
لطفا کمک کنید
سلام دوستان
میشه به PlayStation 3 کیبرد و موس وصل کرد ؟
سلام.با عرض پوزش از محضرتون.چند تا سوال داشتم.
فردا میخام یه ps3 اورجینال بگیرم فقط برا بازی انلاین.میخاستم بدونم برای اینکه بدون دردسر یه بازی رو مثلا mw3 انلاین بزنم حداقل اینترنت چند مگ میخاد؟
واینکه رجیون دستگاه چند باشه بهتره؟
در کل میارزه با ps3 انلاین بازی کرد یا همون pc بهتره؟
هر چی سریع تر بهتر !
من با اینترنت 16 مگ یک وقتهایی کم میاره برام . خودتون حساب همه چیز رو بکنید . ولی به طور کلی با بالای 128 اغلب مشکلی درست نمیشه .
واینکه رجیون دستگاه چند باشه بهتره؟
ممنون از رسیدگی سریعتون.
شما چون توی ایران هستید بهتره یک دستگاه پال بخرید . درسته که بیشتر بازیهای ریجن فری هستند ولی دستگاه پال برای شما مناسب تره چون با سیستم های داخل ایران جور تره و اگر بازی در ایران ریجن فری نباشه احتمال خیلی زیاد پال هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)