این بازی زمین تا آسمون با RE3 فرق میکنه!!!
بابا سال 98 کجا 2009 کجا
این بازی بوسیله برنامه Gfwlive کار میکنه که شما باید اون رو نصب بعد وقتی بازی بالا میاد یه اکانت آفلاین بسازی وقتی این کار رو کردی خودش به طور اتوماتیک بازی رو سیو میکنه![]()
این بازی زمین تا آسمون با RE3 فرق میکنه!!!
بابا سال 98 کجا 2009 کجا
این بازی بوسیله برنامه Gfwlive کار میکنه که شما باید اون رو نصب بعد وقتی بازی بالا میاد یه اکانت آفلاین بسازی وقتی این کار رو کردی خودش به طور اتوماتیک بازی رو سیو میکنه![]()
دوستان یه سوال داشتم :
من بازی C&C generals zero hour رو به بدون هیچ مشکلی روی سیستم قبلیم نصب و بازی میکردم ولی از وقتی که سیستم رو ارتقا دادم بعد از نصب از روی همون دیسک ها و بعد از crack کردن وقتی بازی رو اجرا میکنم هنگ میکنه و به حالت not responding در میاد
کسی میدونه چه علتی داره ؟
از درایور vga میتونه باشه ؟
سلام.
splinter cell رو روی ویندوز 7 ، به محص اینکه اجرا می کنم،از بازی میپره بیرون.
ویندوز سالم،directx و driver گرافیک نصبه.
کمکم کنید.
یکی نیست جواب بده؟
مطمئن هستيد كه اسمش درسته چون من سرچ كردم نبود . بازي هاش / Warcraft III: The Frozen Throne
Warcraft III: Reign of Chaos (PC Warcraft III: Battlechest World Of Warcraft - Wrath Of The Lich King بود و ring of choice پيدا نكردم!!
اینجا کسی جواب نمیده؟
اوه ه شرمنده من اینو تو گوگل زده بودم که درستش رو به من بگه ولی فکر کنم جواب اشتباه داده بود
همین هست Warcraft III: Reign of Chaos
اینم عکس از منوی بازی![]()
سلام
من سیستم خوبی دارم ولی وقتی nba 2k10 رو بازی می کنم بعد از چند دقیقه بازی اسلوموشن میشه و کند میشه بعد باید یه 2 دقیقه از بازی بیام بیرون بعد سوئیچ می کنم میرم تو بازی درست میشه بعد از 7 یا 8 دقیقه همین اتفاق می افته؟
شما هم همین مشکلو دارید؟
این سیستم منه
vga: gigabyte 1gig 9400
cpu: e5200
ram" 2 gig geil
hard: 320 maxtor
motherbord: p31
سلام من fifa manager 08 نصب کرده بودم ولی به دلیلی مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم و چون دی وی دیه بازیو نداشتم مجبور شدم کل بازی رو توی درایو دیگه کپی کنم ولی الان که میخام بازیو تو درایو جدید اجرا کنم اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده کسی میدونه مشکل از چیه؟
mehdy.z ممنون از راهنماییت![]()
بازی cod:modern warfer 2 تو مرحلهی هلی کوپتر میاد بیرون کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)