سلام اقا رضا
سوالی داشتم در مورد همراه اول
در محل ما درست روبرو خونه ما دکل همراه اول هست
میخواستم ببینم ایا به نسل سه چهار ارتقا داده یا خیر
( تهران منطقه 16 هزار دستگاه خیابان رایکا ) دکل همراه اول داخل بوستان بیست و دو بهمن هست
ممنون
سلام اقا رضا
سوالی داشتم در مورد همراه اول
در محل ما درست روبرو خونه ما دکل همراه اول هست
میخواستم ببینم ایا به نسل سه چهار ارتقا داده یا خیر
( تهران منطقه 16 هزار دستگاه خیابان رایکا ) دکل همراه اول داخل بوستان بیست و دو بهمن هست
ممنون
سلام
من دیروز روستا بودم.سیمکارت همراه اولم به آنتن نسل 1 وصل میشد(سرعت 55کیلو)ولی سیمکارت ایرانسلم به آنتن 14 مگ وصل میشد.
همه آنتن های ایرانسل در کشور نسل سه هستند؟
عمده آنتهای نصب شده از نسل 14 مگ هستن؟
آنتنهای جدید نسل سه که میخرن تا سرعت 42 مگ ساپورت می کنن؟
در شاهین دژ
نصب تجهیزات نسل 3 و4 امروز به پایان رسد.
اقا رضا سلمانهشر کی نسل 3و4 راه اندازی میشه ؟
نه روت شده نیست با 3G سرعت تا 2 مگ هم میره ولی با 4G نهایتا تا 1 مگ بره
دوستان از تبلیغات پسر پچه ای پرسیدند که میره پشت بام و میگه باید تقویت کننده بخرم و........ بعد با فضا نوردها به ژاپنی حرف میزنه که در اگهی بازرگانی نمایش داده میشود باید عرض کنم که این تبلیغات نسل 4.75 یا همان کت 6 است که با RRU پاناسونیگ در فرودگاه امام نصب شده است و با هر گوشی سازگار نیست .
آقا رضا میگم از وایمکس تو اندیمشک چه خبر مجهز شده به 4g یا نه؟! تعرفه وایمکس بعد 4جی شدن تغییر داره؟
در مورد 3جی هم میگم که خیلی آنتن دهی تو منطقه فاز 2راه آهن ضعیفه و بعضی اوقات تماس قطع میشه
بله /بله تا 50 درصد بالا میرود. کدوم ور راه اهنی بعد از پل
رضا جان واقعا لطف کردید و ممنونم و باعث افتخار هستید. سوال لخر رو میپرسم و زحمت کم میکنم
خواهشا و لطفا درخواست دارم یه تحقیق کنید ببینن کجا یو سیم همراه اول تو شیراز داره:هرجل رفتم نبود
تا اخر این هفته یا اوایل هفته اینده به شیراز میرسه. تعداد سیم کارتها برای هر استان در مرحله اول 200 تا است. عجله نکنید. اکثرا برای خودشان برمیدارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)