تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1215 از 1783 اولاول ... 2157151115116512051211121212131214121512161217121812191225126513151715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,141 به 12,150 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز جناب bilmazlar آیا در حال حاضر رایتل چنین سرعتی رو در سیم کارتهاش ارائه میده.آخه تا این آخریها که من در جریان بودم سرعت سیم کارتهای رایتل حداکثر به اندازه همین adsl بود اونم در حد پهنای باند 3 یا 4 مگابیت.
    نه. تا جایی که من می‌دونم رایتل فعلاً بالاترین سرعتی که ارائه می‌ده 1مگابیته. (فکر کنم سرویس حرفه‌ایش.) اما دلیلش این نیست که تکنولوژیش جواب نمی‌ده. یه علتش محدودیت‌های سیاست‌گذاریه. با همین زیرساختی که رایتل ایجاد کرده (یعنی تکنولوژی 3G UMTS HSPA) به راحتی می‌تونه تا 14مگابیت در ثانیه سرعت دانلود و نزدیک به 6مگابیت در ثانیه سرعت آپلود ارائه کنه. اما فعلاً اجازه این کار رو نداره یا سیاست‌های خودش اجازه نمی‌ده به این زودی سرعت‌ بالاتر ارائه کنه.

البته شاید محدودیت‌های عمومی پهنای باند اینترنت کشور هم باعث شده که به رایتل بیشتر از این پهنای باند نرسه.

شما همین تکنولوژی ADSL2+ رو هم که زیرساختش ایجاد شده می‌بینی که بیشتر از 12مگابیت شرکت‌ها سرعت ارائه نمی‌دن. در حالی که می‌تونن تا 24مگابیت رو هم با همین زیرساخت سرویس بدن.

2. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان وضعیت خط من این ـه !

البته با یه مودم دیگه که امتحان میکنم SNR یه دو سه تا میاد بالا .

با این توضیحات میتونم سرویس 12 مگ رو امتحان کنم یا نه ؟! البته بگم که من تا دو ماه پیش صبا بودم . با سرویس یه مگ سرعت 60 میداد شبانه . بخاطر همین خیلی دو دلم برای گرفتن 12 مگ .

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

تایم رایگان
    وپینگش چطوره
    صبا نت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نه. تا جایی که من می‌دونم رایتل فعلاً بالاترین سرعتی که ارائه می‌ده 1مگابیته. (فکر کنم سرویس حرفه‌ایش.) اما دلیلش این نیست که تکنولوژیش جواب نمی‌ده. یه علتش محدودیت‌های سیاست‌گذاریه. با همین زیرساختی که رایتل ایجاد کرده (یعنی تکنولوژی 3G UMTS HSPA) به راحتی می‌تونه تا 14مگابیت در ثانیه سرعت دانلود و نزدیک به 6مگابیت در ثانیه سرعت آپلود ارائه کنه. اما فعلاً اجازه این کار رو نداره یا سیاست‌های خودش اجازه نمی‌ده به این زودی سرعت‌ بالاتر ارائه کنه.

البته شاید محدودیت‌های عمومی پهنای باند اینترنت کشور هم باعث شده که به رایتل بیشتر از این پهنای باند نرسه.

شما همین تکنولوژی ADSL2+ رو هم که زیرساختش ایجاد شده می‌بینی که بیشتر از 12مگابیت شرکت‌ها سرعت ارائه نمی‌دن. در حالی که می‌تونن تا 24مگابیت رو هم با همین زیرساخت سرویس بدن.
    دقیقا درست میفرمایید.ولیکن کیفیت خطوط تلفن اینقدر بد هستش که خیلیا همین 12 مگ رو هم نمیتونن داشته باشن چه برسه به 24 مگ.من نمیدونم تو کشورهای خارجی اون بابایی که 6 یا 7 کیلومتر با مرکز مخابراتش فاصله داره پس چطوری میتونه سرویس 24 مگ داشته باشه!!!البته شاید اونجا اینقدر مراکز مخابراتی تعدادشون زیاده که هیچکس همچین فاصله ای با مرکز مخابراتش نداره.در هر صورت حتی اگر شرکتا سرویس 24 مگ ارائه بدن کیفیت خطوط تلفن ایران اجازه داشتن چنین سرویسی رو نمیده مگه طرف همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابرات باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با این توضیحات میتونم سرویس 12 مگ رو امتحان کنم یا نه ؟! البته بگم که من تا دو ماه پیش صبا بودم . با سرویس یه مگ سرعت 60 میداد شبانه . بخاطر همین خیلی دو دلم برای گرفتن 12 مگ .
    به نظر من شما میتونید سرویس 12 مگ رو داشته باشید.

7. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستــان عزیز چنــد تا سوال
    الان مخابرات دارم عالیه ولی لامصب 1 مگ کجا 12 مگ کجا 8 مگــ هم راضــی ام
    1- برای تخلیه خودشون کارا رو انجام میدن یا نــه؟
    برو مخابرات یه چیزی امضاء می کنی خیلی سریع تخلیه می کنن

دوست عزیزشما بهشون بگید تخلیه کنند خودشون حداکثر یک هفته ای تخلیه میکنند.فقط شما مطمئن شو خطت جوابگوی پهنای باند 8 یا 12 مگ باشه بعد اقدام کن.اگر جوابگو باشه.بله شما روی 8 مگ ببند و هزینشو بده بعد زنگ بزن بگو برات ببندن روی 12 مگ.هزینه ای هم نداره.
    یک هفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........ من مخابرات داشتم. بعد از یک ساعت تخلیه کردن

الان خطتت روی 9 مگ هست.... یا 9 مگ لب مرزه...... تا 10 مگ فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی ولی برای 12 مطمعن نیستم
    Last edited by shylord; 03-08-2014 at 15:47.

9. 3 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

تایم رایگان
    وپینگش چطوره
    صبا نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تایم رایگان
    وپینگش چطوره
    صبا نت
    مال نیست. بخاطر دانلود شبانه نیای صبا بهتره(حداقل برای من و چند نفره دیگه همینه)

راستی دوستان شما مشکل دانلود از رپیدباز یا رپیدپارس ندارید؟

12. این کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بعید میدونم از 10 مگ بیشتر بکشه اگه snr زیر 9 بیاد به احتمال زیاد لینک قطع میشه تازه line attenuation وحشتناکی دارین خیلی زیاده باید زیر 30 باشه

14. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بعید میدونم از 10 مگ بیشتر بکشه اگه snr زیر 9 بیاد به احتمال زیاد لینک قطع میشه تازه line attenuation وحشتناکی دارین خیلی زیاده باید زیر 30 باشه
    برای من عدد line attenuation برابر با 44 هستش یعنی خیلی بدتر از ایشون.الان پهنای باندم رو آوردن روی 10 مگ اونوقت نویزم یا همون snr شده 6.2 دسی بل ولی حتی یکبار هم تا الان قطعی نداشتم.فقط بعضی وقتا اتوماتیک وار خود پهنای باند به علت نویز میره روی 9.5 مگابیت.ایشون چون عدد line attenuation بهتر از من هست احتمال زیادی داره که بتونن 12 مگ رو بگیرن.ضمن اینکه max rate هم تا 13 مگابیت نشون میده خط میکشه ولیکن به max rate نمیشه اعتماد کرد.ولی بازم من احتمال زیاد میدم که بتونید 12 مگ رو بگیرید.

16. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •