تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1215 از 1298 اولاول ... 21571511151165120512111212121312141215121612171218121912251265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,141 به 12,150 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

این طرح زرین رو اگر تو سامانه پلوتو قطع سرویس بزنیم شارژ اول ماه قطع میشه یانه ؟؟
    نه باید جتما حضوری اقدام کنین
    البته این فقط برای زرین صدق میکنه
    مگرنه طرح های اعتباری یا پیش پرداخت قطع سرویس ک بزنی و هزینه تمدید پرداخت نکنی
    خودش قطع میشه

Sent from my SM-N920C

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

هر چی از دهنم در میومد بهشون گفتم .
    کل ماه رمضان اینترنت طرح زرین ما قطع بوده . هر چی زنگ میزنیم بهشون میگن از خود مرکز دچار مشکل شده . جالب اینجاست که ترافیک رو کیلویی میزنن به حساب مشتری و این وسط یه قبض با 73 هزار تومن کارکرد ADSL واسه ما اومده . آخه من نمیدونم یه واتسپ و تلگرام چک کردن و روزی نیم ساعت کلش بازی کردن اینقدر پولش میشه آخه ؟ تازه میزان دانلودم توی ماه گذشه دقیقا صفر بوده . یعنی همش وبگردی بدون دانلود فایل های حجیم .
    به خدا عین راهزن های قدیمی عمل می کنن . اول پولتو میدزدن بعدشم میکشنت !!!!
    اینم از اون داستان پیامک های تبلیغاتی مسخره که به دروغ میگن فلان کد رو بزنید تا قطع شه که در عمل همه میدونن هیچ تاثیری نداره .
    توی نظرسنجیشون پرسیدن آیا شرکت مخابرات رو به دیگران پیشنهاد میکنید

من طرح حرفه ای ها رو هم دارم و سرعت دانلود شبانه ام مثل روزانه هست و جفتش پایینه حدود 230 کیلوبیت بر ثانیه که افتضاحه !!!

داداش من یه app نصب کرده رو گوشیش که کل مقدار آپلود و دانلودو مانیتور میکنه حتما پیدا کن نصب کن

مخابرات که زیاد دزدی میکنه اما خود گوشی هم کم مصرف نمیکنه شما 20 تا gif که باز کنی راحت 10مگ تو 1 دقه شارژ میخوره ، حتما یه نرمافزار مانیتور کردن مصرف اینترنت نصب کن هم مال گوشی هست هم pc

مشکل ما اینه که قیمت ها واسه این دوره زمونه زیاده تو ویکیپدیا من خوندم قیمت اینترنت ایران 2500 برابر ژاپنه !

این قیمتا مال اون موقع است که اینترنت تازه اومده بود شما سایت باز میکردی 200kb هم نمیشد اما الان هر سایت باز کنی 10 مگ فقط تبلیغات باز میشه و پر ویدئو ، خیر سرمون تو عصر ارتباطات داریم زندگی میکنیم یه تماس ویدیویی هنوز جا نیوفتاده تو ایران چون نه سرعت داریم ، نه اینکه قیمت خوب
    Last edited by veyron; 30-06-2016 at 18:32.

3. 2 کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

داداش من یه app نصب کرده رو گوشیش که کل مقدار آپلود و دانلودو مانیتور میکنه حتما پیدا کن نصب کن

مخابرات که زیاد دزدی میکنه اما خود گوشی هم کم مصرف نمیکنه شما 20 تا gif که باز کنی راحت 10مگ تو 1 دقه شارژ میخوره ، حتما یه نرمافزار مانیتور کردن مصرف اینترنت نصب کن هم مال گوشی هست هم pc
    برای کامپیوتر
    پیشنهاد من BWMeter هستش که عالیه همه چیز رو زیر نظر داره و زمانی ک برنامه ای بخواد به اینترنت وصل شه اول ازتون سوال میکنه

برای موبایل هم
    اپ های زیادی هست که من چن مثال میزنم
    Network monitor mini
    Internet speed meter lite
    data traffic monitor
    امیدوارم مفید باشه

Sent from my SM-N920C

5. 2 کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

اینم گجت خوبیه اما واسه ویندوز 7 فکر کنم فقط کار کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اها یعنی من که میخام همون اولیش رو بگیرم باید 216 تومن اول کار بدم تا اخر سال بعد اگه نخام یک ساله بگیرم چون یکی از دوستان گفتن اگه یک ساله نگیریم سرعت 5 مگ میشه اون موقع دیگه میشه ماه به ماه هر وقت نیاز داشته باشم شارژ کنم؟
    برای من سرعت 1 ماهه اش رو روی ۳ مگ بستن.شاید برای شما روی 5 مگ ببندن

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

شک دارم مدت قرارداد رو سرعت تاثیر داشته باشه من خودم خونم رو که جابه جا میکنم طرحمو انتقال میدم رو خط جدید هر خطی هم سرعت خودشو داره فکر کنم به مرکز مخابراتی مربوط میشه ، وقتی تقاضا زیاد باشه سرعتو کم میکنن برای بقیه پرت جدید باز میکنن ، منطقه هایی که خلوت تر هست سرعتشون بیشتره فکر میکنم ، من خودم چند سال کاوه بودم از همون اول که dlc کردن من طرح خریدم سرعت دانلود همشون هم 200kb بود 3 تا طرح رو من با قرارداهای 3 ماه 6 ماهه و 1 ساله گرفتم توی اون 8 سالی که اونجا بودم همه یکی بود ، فقط زرین بعضی وقتا تا 400 هم میرفت اما اون مال اینه که شبانه نداره براشون مهم نیست

کلا هیچ حسابو کتابی نداره بهترین کار اینه که یه نفر از مرکز مخابراتی خودت پیدا کنی ازش سوال کنی

تجربه شخصی من میگه همون 2 مگ جواب همه کاریو میده ، مگر اینکه ویدیو آنلاین زیاد نگاه میکنی و دانلود شبانه هم لازم داری ، وگرنه سرعت سایت باز کردن همش یکیه من 9 مگ دارم با 2 مگ فرقی نداره سایت باز کردنش ، هرچی هم سرعت زیاد تر باشه زود تر شارژ تمام میکنی
    Last edited by veyron; 01-07-2016 at 20:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان این 3 تا نظر شنجی رو شرکت کنید مشکلاتتونو مطرح کنید هر کدومش هم 1 گیگ هدیه میده بابت شرکت کردن

یادنون نره مشکل پینگ ADSL و سرعت کم اینترنت موبایل رو مطرح کنید
    از این که اطلاع رسانی کردید ممنونم، سه گیگ هم سه گیگ است من که واقعیتها را با انتقادات فول آپشن نوشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منکه الان سه تا نظر سنجی رو شرکت کردم اما هیچ شارژ رایگانی دریافت نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منکه الان سه تا نظر سنجی رو شرکت کردم اما هیچ شارژ رایگانی دریافت نکردم
    بالای فرمهای نظرسنجی این را نوشته که پس از اتمام نظرسنجی اخر تیر گیگ را میدن
    "
    مشتری گرامی، شرکت مخابرات استان اصفهان در راستای بهبود خدمات ADSL مخابرات اقدام به تهیه پرسشنامه زیر و اخذ نظرات مشتریان خود نموده است. خواهشمند است سوالات را با دقت مطالعه نموده و ما را در این مهم یاری فرمایید. به تمامی شرکت کنندگان یک گیگابایت رایگان اینترنت ADSL شرکت مخابرات اصفهان اهداء می گردد. (اهدای جوایز پس از پایان نظرسنجی در اواخر تیرماه اعمال می گردد.) "
    Last edited by 8286; 06-07-2016 at 19:42. دليل: پررنگ و رنگی کردن قسمت مورد نظر در متن

13. این کاربر از 8286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اینترنت کمپین پاییزه 1024 ماهی 4 گیگ ایا شبانه رایگانه؟ این اخریا خیلی مصرف اینترنتم بالا رفته

Sent from my C6603 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •