نه باید جتما حضوری اقدام کنین
البته این فقط برای زرین صدق میکنه
مگرنه طرح های اعتباری یا پیش پرداخت قطع سرویس ک بزنی و هزینه تمدید پرداخت نکنی
خودش قطع میشه
Sent from my SM-N920C
نه باید جتما حضوری اقدام کنین
البته این فقط برای زرین صدق میکنه
مگرنه طرح های اعتباری یا پیش پرداخت قطع سرویس ک بزنی و هزینه تمدید پرداخت نکنی
خودش قطع میشه
Sent from my SM-N920C
داداش من یه app نصب کرده رو گوشیش که کل مقدار آپلود و دانلودو مانیتور میکنه حتما پیدا کن نصب کن
مخابرات که زیاد دزدی میکنه اما خود گوشی هم کم مصرف نمیکنه شما 20 تا gif که باز کنی راحت 10مگ تو 1 دقه شارژ میخوره ، حتما یه نرمافزار مانیتور کردن مصرف اینترنت نصب کن هم مال گوشی هست هم pc
مشکل ما اینه که قیمت ها واسه این دوره زمونه زیاده تو ویکیپدیا من خوندم قیمت اینترنت ایران 2500 برابر ژاپنه !
این قیمتا مال اون موقع است که اینترنت تازه اومده بود شما سایت باز میکردی 200kb هم نمیشد اما الان هر سایت باز کنی 10 مگ فقط تبلیغات باز میشه و پر ویدئو ، خیر سرمون تو عصر ارتباطات داریم زندگی میکنیم یه تماس ویدیویی هنوز جا نیوفتاده تو ایران چون نه سرعت داریم ، نه اینکه قیمت خوب
Last edited by veyron; 30-06-2016 at 18:32.
برای کامپیوتر
پیشنهاد من BWMeter هستش که عالیه همه چیز رو زیر نظر داره و زمانی ک برنامه ای بخواد به اینترنت وصل شه اول ازتون سوال میکنه
برای موبایل هم
اپ های زیادی هست که من چن مثال میزنم
Network monitor mini
Internet speed meter lite
data traffic monitor
امیدوارم مفید باشه
Sent from my SM-N920C
اینم گجت خوبیه اما واسه ویندوز 7 فکر کنم فقط کار کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
برای من سرعت 1 ماهه اش رو روی ۳ مگ بستن.شاید برای شما روی 5 مگ ببندن
شک دارم مدت قرارداد رو سرعت تاثیر داشته باشه من خودم خونم رو که جابه جا میکنم طرحمو انتقال میدم رو خط جدید هر خطی هم سرعت خودشو داره فکر کنم به مرکز مخابراتی مربوط میشه ، وقتی تقاضا زیاد باشه سرعتو کم میکنن برای بقیه پرت جدید باز میکنن ، منطقه هایی که خلوت تر هست سرعتشون بیشتره فکر میکنم ، من خودم چند سال کاوه بودم از همون اول که dlc کردن من طرح خریدم سرعت دانلود همشون هم 200kb بود 3 تا طرح رو من با قرارداهای 3 ماه 6 ماهه و 1 ساله گرفتم توی اون 8 سالی که اونجا بودم همه یکی بود ، فقط زرین بعضی وقتا تا 400 هم میرفت اما اون مال اینه که شبانه نداره براشون مهم نیست
کلا هیچ حسابو کتابی نداره بهترین کار اینه که یه نفر از مرکز مخابراتی خودت پیدا کنی ازش سوال کنی
تجربه شخصی من میگه همون 2 مگ جواب همه کاریو میده ، مگر اینکه ویدیو آنلاین زیاد نگاه میکنی و دانلود شبانه هم لازم داری ، وگرنه سرعت سایت باز کردن همش یکیه من 9 مگ دارم با 2 مگ فرقی نداره سایت باز کردنش ، هرچی هم سرعت زیاد تر باشه زود تر شارژ تمام میکنی
Last edited by veyron; 01-07-2016 at 20:05.
از این که اطلاع رسانی کردید ممنونم، سه گیگ هم سه گیگ استمن که واقعیتها را با انتقادات فول آپشن نوشتم
![]()
منکه الان سه تا نظر سنجی رو شرکت کردم اما هیچ شارژ رایگانی دریافت نکردم
بالای فرمهای نظرسنجی این را نوشته که پس از اتمام نظرسنجی اخر تیر گیگ را میدن
"
مشتری گرامی، شرکت مخابرات استان اصفهان در راستای بهبود خدمات ADSL مخابرات اقدام به تهیه پرسشنامه زیر و اخذ نظرات مشتریان خود نموده است. خواهشمند است سوالات را با دقت مطالعه نموده و ما را در این مهم یاری فرمایید. به تمامی شرکت کنندگان یک گیگابایت رایگان اینترنت ADSL شرکت مخابرات اصفهان اهداء می گردد. (اهدای جوایز پس از پایان نظرسنجی در اواخر تیرماه اعمال می گردد.) "
Last edited by 8286; 06-07-2016 at 19:42. دليل: پررنگ و رنگی کردن قسمت مورد نظر در متن
اینترنت کمپین پاییزه 1024 ماهی 4 گیگ ایا شبانه رایگانه؟ این اخریا خیلی مصرف اینترنتم بالا رفته
Sent from my C6603 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)