برای تو نوسان داره ولی برای من نوسان نداشت فیکس روی 220 بود![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای تو نوسان داره ولی برای من نوسان نداشت فیکس روی 220 بود![]()
فانوس برا ثبت نام حتما باید ب اسم صاحب خط ثبت نام کنم ؟ ثبت نام اینترنتی فقط اسکن کارت ملی رو میخواد مخابرات ؟
متاسفانه تعداد معدودی پشتیبان هستن تو همارا که کلا رو اعصابن
هر بار یه سوالی میپرسی از طریق چت جواب دادنشون عشقی هست!!!اگه صلاح دونستن یا حال داشتن جواب میدن اگه نداشتن میزنن رو اتمام مکالمه(گفتوگو توسط پشتیبان به اتمام رسید!!!)
آخه یکی نیست بگه وقتی به سوالم حتی جواب هم ندادی چرا میزنی گفتوگو رو تموم میکنی؟؟؟؟؟؟
نه هر اسمی میشه ثبت نام کرد (من یه بار برای خط داداشم به اسم همسایمون ثبت نام کردم به نام قدرت الله اسکن کارت ملی هم کفایت میکنه
سلام دوستان
یه سوال داشتم
کسی تا حالا از این سرویسهای نامحدود ضریب اشتراک 1 به 10 استفاده کرده؟
سرعت دانلود و پینگ تقریبا چنده مثلا اگه سرویس 512 کیلوبایت رو انتخاب کرده باشیم.
ببینید دوست عزیز بذارید یه چیزی رو براتون مشخص کنم ... اصلا روی چت حساب باز نکنید !
در آن واحد هم باید جواب کسی رو که پشت تلفن هست رو داد بصورتی که بطور رندوم مکالمات پشتیبان ها چک میشه ! یعنی یکم اینور اونور باشه توبیخ بعدشم ...
ثانیا همون لحظه چندتا مودم برای تنظیم میاد و اون کسی که مودم آورده هم داره ازتون سوال میپرسه ... !
برای خود من پیش اومده وقتی در حال مکالمه هستم دارم چت رو هم جواب میدم اشتباهی اون چیزی رو که میگم تایپ میکنم عمق فاجعه یعنی در این حده.
متاسفانه خیلیا فک میکنن کسایی که چت جواب میدن بیکار اونجا نشستن مخصوص جواب دادن به چت و عشقی جواب میدن !
ثانیا چت برای سوال های کوتاهه میبینید یکی اومده 4 خط نوشته یا اینکه میگه "اینترنت من قطع و وصل میشه" خب دوست عزیز تماس بگیرید زودتر به نتیجه میرسید.
حسین من با کلاسیک تو یه ساعتو ده دقیقه و خوده ای ثانیه 1گیگ دانلود میکنم اونوقت تو تو 1 ساعت 900 مگ با توربو؟!(الان فک میکنی درست شده سرویست؟!)![]()
البته امین جان اون قسمت کیکو چایی خوردنشم اضافه کن که 5 تا 5تا کیک میزارید رو کیس!!!!!!(خوب بالاخره باید بخورید و بیاشامید !!!!!
)
امین خبر نداری این کابلایه نوری رو کی راه اندازی میکنن؟!(من به شخصه اولینشو برا خونم میخرم!اونوقت پینگم میشه 10 این حسین روش کم میشه!(حسین ناراحت نشا!))
Last edited by Altairezio; 14-04-2013 at 12:44.
اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد این سرویسی که شما ثبت نام کردی ؟
منظور توربو سه ماهه 6 گیگ 40 تومن مخابرات هستش . اگه اره لطفا لینک ثبت نام رو بدید برم ثبت نام کنم از این سرعت پایین پکیدیم به خدا![]()
جدا من خودم بعضی وقتا اصلا وقت نمیشه حتی چای بخورم ولی بالاخره اون همه که آدم حرف میزنه انرژی میره باید جبران کرد![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)