تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1215 از 2550 اولاول ... 21571511151165120512111212121312141215121612171218121912251265131517152215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,141 به 12,150 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

منظور تو حداکثر سرعت هست؟
    برا منم تا 220 نوسان داره من میانگینش رو گفتم
    پارتی تو هم همیشه قویتر بوده و سرعتت از ما بیشتر
    برای تو نوسان داره ولی برای من نوسان نداشت فیکس روی 220 بود

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فانوس برا ثبت نام حتما باید ب اسم صاحب خط ثبت نام کنم ؟ ثبت نام اینترنتی فقط اسکن کارت ملی رو میخواد مخابرات ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

متاسفانه تعداد معدودی پشتیبان هستن تو همارا که کلا رو اعصابن

هر بار یه سوالی میپرسی از طریق چت جواب دادنشون عشقی هست!!!اگه صلاح دونستن یا حال داشتن جواب میدن اگه نداشتن میزنن رو اتمام مکالمه(گفتوگو توسط پشتیبان به اتمام رسید!!!)
    آخه یکی نیست بگه وقتی به سوالم حتی جواب هم ندادی چرا میزنی گفتوگو رو تموم میکنی؟؟؟؟؟؟

5. 2 کاربر از interspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فانوس برا ثبت نام حتما باید ب اسم صاحب خط ثبت نام کنم ؟ ثبت نام اینترنتی فقط اسکن کارت ملی رو میخواد مخابرات ؟
    نه هر اسمی میشه ثبت نام کرد (من یه بار برای خط داداشم به اسم همسایمون ثبت نام کردم به نام قدرت الله اسکن کارت ملی هم کفایت میکنه

7. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    کسی تا حالا از این سرویسهای نامحدود ضریب اشتراک 1 به 10 استفاده کرده؟
    سرعت دانلود و پینگ تقریبا چنده مثلا اگه سرویس 512 کیلوبایت رو انتخاب کرده باشیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

متاسفانه تعداد معدودی پشتیبان هستن تو همارا که کلا رو اعصابن

هر بار یه سوالی میپرسی از طریق چت جواب دادنشون عشقی هست!!!اگه صلاح دونستن یا حال داشتن جواب میدن اگه نداشتن میزنن رو اتمام مکالمه(گفتوگو توسط پشتیبان به اتمام رسید!!!)
    آخه یکی نیست بگه وقتی به سوالم حتی جواب هم ندادی چرا میزنی گفتوگو رو تموم میکنی؟؟؟؟؟؟
    ببینید دوست عزیز بذارید یه چیزی رو براتون مشخص کنم ... اصلا روی چت حساب باز نکنید !
    در آن واحد هم باید جواب کسی رو که پشت تلفن هست رو داد بصورتی که بطور رندوم مکالمات پشتیبان ها چک میشه ! یعنی یکم اینور اونور باشه توبیخ بعدشم ...
    ثانیا همون لحظه چندتا مودم برای تنظیم میاد و اون کسی که مودم آورده هم داره ازتون سوال میپرسه ... !
    برای خود من پیش اومده وقتی در حال مکالمه هستم دارم چت رو هم جواب میدم اشتباهی اون چیزی رو که میگم تایپ میکنم عمق فاجعه یعنی در این حده.
    متاسفانه خیلیا فک میکنن کسایی که چت جواب میدن بیکار اونجا نشستن مخصوص جواب دادن به چت و عشقی جواب میدن !
    ثانیا چت برای سوال های کوتاهه میبینید یکی اومده 4 خط نوشته یا اینکه میگه "اینترنت من قطع و وصل میشه" خب دوست عزیز تماس بگیرید زودتر به نتیجه میرسید.

10. 2 کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

حسین من با کلاسیک تو یه ساعتو ده دقیقه و خوده ای ثانیه 1گیگ دانلود میکنم اونوقت تو تو 1 ساعت 900 مگ با توربو؟!(الان فک میکنی درست شده سرویست؟!)

12. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

ببینید دوست عزیز بذارید یه چیزی رو براتون مشخص کنم ... اصلا روی چت حساب باز نکنید !
    در آن واحد هم باید جواب کسی رو که پشت تلفن هست رو داد بصورتی که بطور رندوم مکالمات پشتیبان ها چک میشه ! یعنی یکم اینور اونور باشه توبیخ بعدشم ...
    ثانیا همون لحظه چندتا مودم برای تنظیم میاد و اون کسی که مودم آورده هم داره ازتون سوال میپرسه ... !
    برای خود من پیش اومده وقتی در حال مکالمه هستم دارم چت رو هم جواب میدم اشتباهی اون چیزی رو که میگم تایپ میکنم عمق فاجعه یعنی در این حده.
    متاسفانه خیلیا فک میکنن کسایی که چت جواب میدن بیکار اونجا نشستن مخصوص جواب دادن به چت و عشقی جواب میدن !
    ثانیا چت برای سوال های کوتاهه میبینید یکی اومده 4 خط نوشته یا اینکه میگه "اینترنت من قطع و وصل میشه" خب دوست عزیز تماس بگیرید زودتر به نتیجه میرسید.
    البته امین جان اون قسمت کیکو چایی خوردنشم اضافه کن که 5 تا 5تا کیک میزارید رو کیس!!!!!!(خوب بالاخره باید بخورید و بیاشامید !!!!!)

امین خبر نداری این کابلایه نوری رو کی راه اندازی میکنن؟!(من به شخصه اولینشو برا خونم میخرم!اونوقت پینگم میشه 10 این حسین روش کم میشه!(حسین ناراحت نشا!))
    Last edited by Altairezio; 14-04-2013 at 12:44.

14. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه هر اسمی میشه ثبت نام کرد (من یه بار برای خط داداشم به اسم همسایمون ثبت نام کردم به نام قدرت الله اسکن کارت ملی هم کفایت میکنه
    اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد این سرویسی که شما ثبت نام کردی ؟

منظور توربو سه ماهه 6 گیگ 40 تومن مخابرات هستش . اگه اره لطفا لینک ثبت نام رو بدید برم ثبت نام کنم از این سرعت پایین پکیدیم به خدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

البته امین جان اون قسمت کیکو چایی خوردنشم اضافه کن که 5 تا 5تا کیک میزارید رو کیس!!!!!!(خوب بالاخره باید بخورید و بیاشامید !!!!!)
    جدا من خودم بعضی وقتا اصلا وقت نمیشه حتی چای بخورم ولی بالاخره اون همه که آدم حرف میزنه انرژی میره باید جبران کرد

17. این کاربر از Amin.Senator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •