خوشبختم که با من همزمان تو اوج خراب شدن اسیاتک اومدی...![]()
دیشب چقدر دانلود شبانه افتضاح بود!!
2.4 گیگ بیشتر نگرفتم.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خوشبختم که با من همزمان تو اوج خراب شدن اسیاتک اومدی...![]()
دیشب چقدر دانلود شبانه افتضاح بود!!
2.4 گیگ بیشتر نگرفتم.
سلام دوستان
موقعی که من می خوام ثبت نام کنم , شما میگید این شرکت بدرد نمی خوده و باعث میشید نظرم عوض بشه .
حالا من برای نامحدود 2 مگ با سرعت خوب کدوم شرکت برم ؟ یکی به من کمک کنه .
دوست عزیز
در حال حاضر تقریبا هیچ شرکتی خوب نیست . و خوب بودن هم بستگی به مرکز مخابراتی شما داره
ممکنه یه شرکت برای شما خوب باشه برای یکی دیگه بد
ولی دو مگ نامحدود کلا خیلی گرون در میاد و باید خیلی هزینه کنین
دو مگ نامحدود آسیاتک یک مگ بهتون سرعت میده
ارادتمندیم قربان
برای من دیشب ثابت 130 کیلو داد
ولی کلا روی سرهای خارجی مشکل دارن ولی قبولم نمیکنن
کلا من یکماه دیگه تمدید کردم تا ببینم بهتر میشه یا نه
پینگشون هم که بالاست به دلیل پهنای باند کمیه که دارند
چون صبح اول وقت و قبل از ساعت 8 پینگ روی 250 است برای من
ولی الان ساعت 11 روی 350 رفته مشخصه که ترافیک و اوج ساعت کار
موقع دانلود رایگان نیست و در روزه
پس 2 مگ نامحدود با 1 مگ نامحدود در شرکت آسیاتک چه فرقی با هم دارند ؟ واقعا که این چه شرکتی هست که طرح های نامحدود فقط از نظر پول با هم فرق دارند نه چیز دیگری .![]()
یک وقتی سرعت ها رو متفاوت نکنند , حیف هست . اینجوری ضرر میشه براشونواقعا برای این شرکت متاسفم و از همه مهمتر برای خودم که تازه می خوام پول به این شرکت هم بدم . دیگه ببینید دنیا به وضعی رسیده که من دارم تو این شرکت ثبت نام می کنم .
راستی دوستان چرا 30 گیگ کیمیا قیمتش با نامحدود برنزی کیمیا یکی است ؟
Last edited by HADI ONLY; 19-06-2013 at 10:26.
سلام دوستان من قبلا در مورد محدودیت سرعت شبانه سرویسهای 2 مگ شکایت کرده بودم ... سه بار هم از واحد رسیدگی به شکایات با من تماس گرفتن بار اول گفتن سرویس هر سرعتی توی تایم شبانه داشته باشه شما حق اعتراض ندارید چون این ساعات رایگان هستش ... بار دوم پشتیبانی فنی خط رو چک کرد گفتن سرویس 2 مگ سرعتش شبانش همین 120kb هستش و مشکلی نیست ... بار سوم هم گفتن این سیاست کاری جدید شرکت هستش که در تایم شبانه از سرعت سرویسهای 2 مگ کاسته بشه تا بقیه سرویس ها مشکلی نداشته باشن ... کارشناسشون میگفت اون موقعه که شما روی شبانه 200kb سرعت داشتی بعضی ها حتی چراغ مودموشون روشن نمی شد !!
در مورد کمبود پهنای باند و رفع این مشکلات تا اول تیر هم به من گفتن ما هیچ مشکلی نداریم و اگر کمبود پهنای باند داشتیم شرکت سریع درخواست لینکهای جدید می داد و اضافه می کرد ... می گفت اگر می خواید مشکلی روی سرعت شبانه نداشته باشید سرویسی بگیرید که شبانه رایگان نداشته باشه ، که ما در حال حاضر چنین سرویسی نداریم!!حتی روی سرویسهای 2 مگ نامحدود طلایی هم محدودیت سرعت شبانه اعمال میشه.
امروز هم که تماس گرفتم واحد شکایات گفت تا شرکت افزایش تعرفه نده هیچ تغییری روی وضعیت سرویسها اعمال نمیشه ...
سرویس 1 مگ فرقش با دومگ اینه که 1 مگشون هم یک مگ نیست
بین 60 تا 90 کیلو باید بهتون سرعت بده . فرقشون اینه که اینا چیزی
که میفروشن اون چیزی نیست که باید باشه . منطق خاص خودشون هم دارن
که من که 7 ساله ADSL دارم همچین چیزی ندیده بودم
دقیقا همین حرفا رو به من زدن...
جدیدا هم میگن شبا ضریب اشتراک شروع میشه در ساعات رایگان و دومگ ضریبش شبا 1به 2 میشه
شبا فقط سرویس های نیم بها سرعتشون خوبه!!!
داداش میشه یه بار یه نفر یه سوال بپرسه شما جوابشو ندی؟!![]()
قابل توجه داش مهدیبرو با این ISP درب و داغونت
256 محدود آسیاتک :
256 نامحدود مخابرات خوزستان:
فکو بگیر افتاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)