تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1215 از 2376 اولاول ... 21571511151165120512111212121312141215121612171218121912251265131517152215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,141 به 12,150 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بيك زاده به ملاقات قلعه نويى مى رود
    هاشم بيك زاده هافبك استقلال به زودى به ملاقات امير قلعه نويى سرمربى اين تيم خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما قرار است در اين جلسه بيك زاده در مورد علت نيمكت نشينى خود در استقلال از سرمربى تيمش سوالاتى را مطرح كند. ديروز شنيديم اين جلسه به زودى در محل باشگاه برگزار خواهد شد. شايان ذكر است اين بازيكن از ابتداى فصل فقط در ۲ بازى استقلال به ميدان رفته است و در اكثر بازى ها نيمكت نشين بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مصدوميت لعنتى اجازه نمى دهد به اوج برگردم
    خذيراوى: به استقلال گل بزنم، شادى نمى كنم

مجاهد خذيراوى هافبك تهاجمى تيم فولاد خوزستان خيلى دوست دارد در مقابل استقلال بازى كند، او هنوز هم خود را عاشق استقلال مى داند و برايش بازى كردن مقابل اين تيم لذت ديگرى دارد. با خذيراوى همصحبت شديم كه در ذيل مى خوانيد:
    • در مورد وضعيت فولاد بگوييد؟
    - با نظر مربيان فولاد خوزستان تمرينات خوبى پشت سر گذاشتيم و در طول اين چند روز مدام روى نقاط ضعف استقلال كار كرديم. استقلال تيم بسيار خوب و قدرتمندى است اما هر تيمى نقاط ضعفى دارد و استقلال هم از اين قضيه مستثنى نيست. ما در اوايل فصل خوب نتيجه نگرفتيم اما حالا وضعيت تيم خيلى خوب شده و راحت امتياز از دست نمى دهيم.
    • از بازى مقابل استقلال بگو؟
    - استقلال هنوز هم تيم محبوب من است و من انگيزه فراوانى دارم كه مقابل اين تيم به ميدان بروم، از استقلال خاطرات زيادى دارم و برايم بازى مقابل هواداران استقلال انگيزه ديگرى دارد، دنبال چيز خاصى در اين بازى نيستم و فقط مى خواهم مربيان از عملكردم رضايت داشته باشند.
    • بعد از سال ها بازى كردن مقابل استقلال انگيزه خاصى ندارى؟
    - فوتبال همين است و من قبلاً هم چندين بار مقابل استقلال قرار گرفته ام اما اين بار در وضعيت ديگرى قرار داريم، استقلال تيم بزرگى است و براى همين هميشه براى بازى كردن مقابل اين تيم انگيزه دارم. من با استقلال يكى از بهترين دوران فوتبالم را سپرى كردم و اگر آن مصدوميت لعنتى كه هنوز هم اذيتم مى كند نبود شايد وضعيتم خيلى بهتر از اين ها مى شد، من در وضعيت خوبى در حالى حاضر قرار دارم و اگر مربيان صلاح بدانند مقابل استقلال سعى مى كنم گلزنى كنم البته اگر گل بزنم شادى نخواهم كرد چرا كه من به خاطر تعهداتى كه به فولاد دارم موظف به گلزنى هستم اما دوست ندارم با توجه به خاطرات خوبى كه از هواداران استقلال دارم آنها را نسبت به خودم حساس كنم اما قطعاً به دليل نيازى كه به ۳ امتياز اين بازى داريم از شكست استقلال خوشحال مى شوم.
    • در مورد بازى ايران و امارات؟
    - على دايى تيم خوبى را جمع و جور كرده، دعا مى كنم تيم ملى موفق باشد، تيم ملى لياقت رفتن به جام جهانى را دارد و على دايى مى تواند با تجربه اى كه دارد تيم ملى را به جام جهانى ببرد و ...
    • فكر مى كنى شانس ملى پوش شدن پيدا مى كنى؟
    - من نااميد نيستم و در نيم فصل دوم سعى مى كنم توانايى هايم را ثابت كنم. من در نيم فصل اول به دليل مصدوميت نتوانستم زياد بازى كنم اما الان مصدوم نيستم و در تمرينات پا به پاى بقيه كار مى كنم. من تلاش مى كنم كه نظر دايى را جلب كنم و هرگز براى رسيدن به تيم ملى نااميد نخواهم شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مى خواستم لژيونر شوم اما ...
    جبارى: اين مصدوميت لعنتى برنامه هايم را خراب كرد
    خبر مصدوميت «مجتبى جبارى» شايد تلخ ترين خبر براى هواداران استقلال آن هم در شرايطى كه مى توانستند در هفته هاى پايانى به مقام قهرمانى نيم فصل ليگ برتر دست يابند بود. جبارى ديروز و يك روز پس از عمل جراحى بر روى زانوى خود در گفت و گويى كوتاه اذعان داشت: بسيار اميدوار بودم پس از بازى در تيم ملى مقابل تيم ملى امارات در نيم فصل ليگ برتر از استقلال جدا شده و شانس خود را براى لژيونر شدن امتحان كنم اما اين مصدوميت لعنتى همه چيز را خراب كرد و برنامه هايم را به هم ريخت. قرار بود با هماهنگى باشگاه استقلال به يكى از دعوتنامه هاى خارجى جواب مثبت دهم اما بدشانسى آوردم و مصدوم شدم.وى ادامه داد: بعد از بازى با ذوب آهن از ناحيه پا احساس درد مى كردم كه پس از انجام آزمايش Mri مشخص شد مينيسك داخلى زانوى پاى چپم آسيب ديده است. پس از آن به توصيه پزشكان باشگاه سعى كردم با استفاده از تمرينات فيزيوتراپى درد زانويم را كاهش دهم اما فيزيوتراپى افاقه نكرد و مجبور شدم در اوج آمادگى تن به عمل جراحى دهم. اين مصدوميت به علت فشار زياد بازى ها پيش آمد و در بهترين دورانم ضربه خوردم. جبارى در پاسخ به اين سؤال كه آيا به دليل نداشتن تمرينات بدنسازى پيش از فصل دچار چنين مصدوميتى شده اى گفت: به هيچ عنوان چنين حرفى را قبول ندارم به اين دليل كه پيش از آغاز فصل در مشهد به خوبى تمرينات بدنى داشتم و همانطور كه شاهد بوديم در هفته هاى گذشته نيز به خوبى مى دويدم و مشكلى از لحاظ بدنى نداشتم. جبارى در مورد بازى تيم ملى و امارات گفت: بسيار دوست داشتم كه مقابل امارات با پيراهن تيم ملى به ميدان بروم اما به هر ترتيب چنين اتفاقى رخ نداد و معتقدم هر چند اماراتى ها بسيار براى شكست دادن ايران در شرايط فعلى انگيزه دارند اما به راحتى آنها را شكست مى دهيم. درست مثل گذشته كه ايران چه در امارات و چه در تهران اين تيم را شكست مى داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اطلاع رسانى باشگاه استقلال اشتباه بود
    جبارى مينيسك پاره كرده است
    پزشك تيم استقلال پيش از جراحى پاى مجتبى جبارى به خبرنگاران گفته بود: مصدوميت مجتبى اصلاً جدى نيست وفقط يك توده روى مينيسك پاى اين بازيكن وجود دارد كه با جراحى ليزرى مشكلش برطرف خواهدشد اما ديروز يكى از متخصصان جراحى هاى ارتوپدى گفت: آنچه از عكس ها وآزمايشات Mri پاى جبارى برمى آيد مى توان گفت اين بازيكن دچار پارگى مينيسك درجه سوم شده وعمل جراحى كه روى پايش انجام شد با ۳ ساعت بيهوشى همراه بود .با اين حساب بايد گفت اطلاع رسانى مسئولان باشگاه استقلال درموردمصدوميت جبارى كاملاً اشتباه بود وبه احتمال فراوان قصد پزشك استقلال از بيان چنين اظهارنظرى كاهش نگرانى ها درخصوص وضعيت شماره ۸ استقلال بود وبس !

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

غيبت هاى مشكوك بيك زاده در تمرينات استقلال
    هاشم بيك زاده، هافبك تيم فوتبال استقلال بنا بر دلايلى نامعلوم از حضور در ديدار دوستانه تيمش مقابل آپادانا خوددارى كرد.اين بازيكن كه در فصل نقل و انتقالات پس از عقد قرارداد داخلى با تيم پرسپوليس به جمع استقلالى ها پيوست، پس از گذشت ۱۴ هفته از مسابقات ليگ برتر هنوز نتوانسته بخش اعظمى از قرارداد خود را دريافت كند. به همين دليل پس از قهر وحيد طالب لو و مجتبى جبارى از تمرينات تيم استقلال كه به دليل عدم دريافت مطالبات خود بود، حالا هاشم بيك زاده با استفاده از اين اهرم خواهان دريافت طلب خود است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

همدردى استقلالى ها با برزگر
    منصور برزگر، مربى سرشناس كشتى ايران كه ازسوى فدراسيون جهانى كشتى (فيلا) نيز به عنوان استادى نايل آمده است. اين روزها در غم از دست دادن برادر خود سوگوار است و اهالى ورزش طى مراجعات حضورى و تلفنى اين مصيبت را به سرمربى اسبق تيم ملى تسليت مى گويند. البته فوتبالى ها هم در اين مورد بيكار ننشسته و با منصورخان تماس گرفته اند. بر اساس خبرهاى رسيده، طى روزهاى گذشته امير قلعه نويى و عليرضا منصوريان با برزگر صحبت كرده و اين ضايعه را به وى تسليت گفته اند. بد نيست بدانيد امير قلعه نويى از دوستان نزديك منصور برزگر محسوب شده و همواره با وى در ارتباط است. اتفاقاً امير جزو افرادى است كه به كار اين مربى نيز اعتقاد فراوانى داشته و بارها در محافل ورزشى از برزگر به عنوان يك استاد بزرگ كشتى ياد مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براى جدال با فولاد خوزستان
    قلعه نويى در دوراهى اكبرى- مجيدى

بعد از ۲ هفته تعطيلى، چرخ ليگ حرفه اى دوباره به حركت در مى آيد و استقلال بايد مقابل فولاد خوزستان صف آرايى كند. اين مسابقه در حالى برگزار مى شود كه آبى ها از وجود بهترين بازيكن و اميد اول خود محروم هستند زيرا مجتبى جبارى هم اكنون دوران بعد از عمل جراحى را سپرى مى كند و حداقل بايد يك ماه را دور از ميادين سپرى كند. در همين راستا مطلع شديم در غياب جبارى، تصميم گيرى براى امير قلعه نويى در مورد نحوه چيدمان مردان خط ميانى سخت شده است او فعلاً در دو راهى اكبرى- مجيدى گير كرده است و نمى داند به كداميك از اين ۲ بازيكن مأموريت بدهد تا وظيفه تغذيه مهاجمان را بر عهده بگيرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال ، مشكل فولاد را پيدا كرد
    اين روزها بعد از پايان تمرين استقلال تا قبل از بازى روز جمعه مقابل فولاد هر روز ۲۰ دقيقه بازيكنان، تمرين شوتزنى مى كنند. ظاهراً تاكتيك استقلالى ها در اين بازى شوتزنى است. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى استقلال اعتقاد دارد آلبرتو فرناندز دروازه بان فولاد روى شوت مشكل دارد و اين بهترين حربه براى رسيدن به گل مى باشد. گفتنى است استقلالى ها با ديدن فيلم بازى فولاد و پيكان به اين نكته رسيده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ك تك بازيكنان استقلال روانكاوى خواهند شد
    بنابه تشخيص اميرقلعه نويى وكادر فنى قراراست بازيكنان استقلال شب قبل از بازى مقابل فولاد دركلاس روانشناسى باشگاه شركت كنند. طبق شينده هاى ما دراين جلسه تك تك بازيكنان روانكاوى خواهند شد تا با افزايش روحيه در مقابل فولاد قراربگيرند .ديروز شنيديم اين كار برعهده دكتر عباس منتظرى روانشناس سابق تيم ملى خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سعيد بيات : استقلال تكليف من را مشخص نمى كند
    سعيدبيات هافبك تازه رها شده از بند مصدوميت استقلال طى گفت وگوى كوتاه به ابرار ورزشى گفت :الآن حدود ۱ ماه است كه دويدن دور زمين را شروع كرده ام وفكر مى كنم تا ۲ هفته آينده تمرينات خود را با استقلال شروع كنم .بيات درمورد وضعيت قرارداد خود با استقلال ادامه داد : هنوز وضعيت من مشخص نيست .من كه به جز استقلال منبع درآمد ديگرى ندارم .حقوق بگير جاى ديگرى هم نيستم . ۲۰ ميليون هم از فصل قبل از اين تيم طلب دارم .اميدوارم هرچه زودتر تكليف من با استقلال مشخص شود .بيات در پايان گفت : استقلال شرايط خوبى در جدول دارد وفكر مى كنم با برد مقابل فولاد بتواند ۳ امتياز را كسب كند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •