مى خواستم لژيونر شوم اما ...
جبارى: اين مصدوميت لعنتى برنامه هايم را خراب كرد
خبر مصدوميت «مجتبى جبارى» شايد تلخ ترين خبر براى هواداران استقلال آن هم در شرايطى كه مى توانستند در هفته هاى پايانى به مقام قهرمانى نيم فصل ليگ برتر دست يابند بود. جبارى ديروز و يك روز پس از عمل جراحى بر روى زانوى خود در گفت و گويى كوتاه اذعان داشت: بسيار اميدوار بودم پس از بازى در تيم ملى مقابل تيم ملى امارات در نيم فصل ليگ برتر از استقلال جدا شده و شانس خود را براى لژيونر شدن امتحان كنم اما اين مصدوميت لعنتى همه چيز را خراب كرد و برنامه هايم را به هم ريخت. قرار بود با هماهنگى باشگاه استقلال به يكى از دعوتنامه هاى خارجى جواب مثبت دهم اما بدشانسى آوردم و مصدوم شدم.وى ادامه داد: بعد از بازى با ذوب آهن از ناحيه پا احساس درد مى كردم كه پس از انجام آزمايش Mri مشخص شد مينيسك داخلى زانوى پاى چپم آسيب ديده است. پس از آن به توصيه پزشكان باشگاه سعى كردم با استفاده از تمرينات فيزيوتراپى درد زانويم را كاهش دهم اما فيزيوتراپى افاقه نكرد و مجبور شدم در اوج آمادگى تن به عمل جراحى دهم. اين مصدوميت به علت فشار زياد بازى ها پيش آمد و در بهترين دورانم ضربه خوردم. جبارى در پاسخ به اين سؤال كه آيا به دليل نداشتن تمرينات بدنسازى پيش از فصل دچار چنين مصدوميتى شده اى گفت: به هيچ عنوان چنين حرفى را قبول ندارم به اين دليل كه پيش از آغاز فصل در مشهد به خوبى تمرينات بدنى داشتم و همانطور كه شاهد بوديم در هفته هاى گذشته نيز به خوبى مى دويدم و مشكلى از لحاظ بدنى نداشتم. جبارى در مورد بازى تيم ملى و امارات گفت: بسيار دوست داشتم كه مقابل امارات با پيراهن تيم ملى به ميدان بروم اما به هر ترتيب چنين اتفاقى رخ نداد و معتقدم هر چند اماراتى ها بسيار براى شكست دادن ايران در شرايط فعلى انگيزه دارند اما به راحتى آنها را شكست مى دهيم. درست مثل گذشته كه ايران چه در امارات و چه در تهران اين تيم را شكست مى داد.