فایل PARAM.SFO با notepad باز کن اونجا نوشته
فایل PARAM.SFO با notepad باز کن اونجا نوشته
سلام دوستان
یکی از بستگانمون ps3 داره از کجا باید بفهم -- شده یا نه؟
و برای -- کردن باید چیکار کنم؟اجرای بازی های -- شده توش چطوره؟
من خودم با ps3 کار نکردم این فامیلمونم بچس چیزی حالیش نیست
لطفا راهنمایی کنید![]()
برای اینکه بدونید دستگاه هـک شدس یا نه،برید توی قسمت Setting بعد System Setting و بعد هم System Information..................
اگه فریومر دستگاه 3.55 بود،به احتمال زیاد هـک شدس،اگه هم نبود بازم امکان داره هـک شده باشه.........
کلا اگه برنامه هایی مثل MultiMan توی قسمت گیم باشه،دستگاه هـک شده............
برای اطلاعات دیگه هم تاپیک زیر رو بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه ps3 fat دارم
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید
سی پی یو دستگاه چند نانو متری هست؟
اگه از رو تاریخ باید فهمید تاریخش رو کجا نوشته؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
از اینجا کامل نوشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.دوستان میخوام هارد اکسترنال برای ps3 بگیرم.فقط نمیدونم باید آداپتوری بگیرم و یا بدون آداپتور. و اینکه usb3 بگیرم و با هاب نصب کنم روی ps3 دردسر کار میکنه؟
داشتن آداپتور یا نداشتنش به خودتون بستگی داره،اگه نداشته باشه مطمئنا خیلی راحت ترید..............
PS3 با USB3 مشکلی نداره،ولی اگه USB3 هم بخرید همون سرعت USB2 رو بهتون میده عزیز............
با تشکر دوست عزیز alex fera
دستگاه فامیلمون رو نگاه کردم -- شده بود فقط الان یه چند راهنمایی میخواستم ممنون میشم کمک کنید.یکی اینکه چطور بازی های -- شده رو توی دستگاه بریزم و کپی کنم؟برای اجراشون کار خواستی میخواد انجام بدم؟اگه جای مطمئنی میششناسید که بشه بازی براش دانلود کرد که حتما اجرا بشه خوب قاعدتا بازی ها حجیمن و اگه اجرا نشه خیلی بد میشه......من خودم هارد اکسترنالم رو بهش وصل کردم اتفاقی نیفتاد باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
لطفا یکی به من کمک کنه![]()
تر خدا بگید چیکار کنم چجور به هارد خود پلی استیشن وصل شم که بازی ها رو توش بریزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)