من متخصص دادن خبر های بد هستم .
PSP شما کپی خور نمی شه .
فقط می تونید دمو های بازی و UMD را اجرا کنید .
من متخصص دادن خبر های بد هستم .
PSP شما کپی خور نمی شه .
فقط می تونید دمو های بازی و UMD را اجرا کنید .
سلام .
سایتی وجود داره که بشه اینترنتی umd خرید ؟
سایت که زیاده ولی سایت های خرید خارجی هستند که اونم باید یه فکری برای هزینه اوردنش به ایران و ... کنی که خیلی گرون میشه
ولی الان خیلی از فروشگاه ها تو ایران هم اوردن که تعویض هم میکنن مثل بازی های ps3
سلام دوستان من يه برنامه ميخوام كه بتونه فايل هاي pdf رو بخونه . لطفا زود نياز دارم!!ممنون
برنامه معروف bookr یه سرچ بکنی همه جا هست
خوب اگر از رپید باشه میتونم یک مگ بر ثانیه بگیرمش و بیشتر از 20 دقیقه دانلودش طول نمیکشه ! ولی اکانت مگا ندارم![]()
بابا بی خیال!!!!
جای ما بودی چیکار میکردی؟
اینجاست که میگن رهبر من آن نوجوان 15 ساله ای است که فیلتر شکن به خود میبندد و یا سرعت 7 کیلوبایت بر ثانیه گیم پی اس پی دانلود میکند![]()
میرفتم از مغازه بازی میخریدم 500 تومن
بابا یه دیش نصب کنید خودتونو راحت کنید .
البته یک برنامه ای هم آمریکا داره نمیدونم تا کی راه میوفته ولی یک دیوایس های USB کوچک هست که وارد میشه با یه سیمکارت های خاص خودش و شما میتونید از طریق تکنولوژی 3G و به صورت رایگان هر جای ایران که باشید به اینترنت 7 مگ و بدون فیلتر وصل بشید .
من اوایل از اونا داشتم ولی خوب هزینش برام زیاد میشد . ولی در مورد ایران چون بودجش رو یک کشور دیگه تامین میکنه برای مبارزه با سانسور در ایران خوش به حالتون میشه . در ضمن پرتابل هم هستیه چیزیه شبیه این :
این :
یا این :
من خودم همین آخری رو ازش دوتا دارمامواجش هم میشه همون موبال ماهواره ای و این حرفها
![]()
داداش اینجا ایرانه...از اینا بلد نیستیم!!!!!نهایت باسوادیمون adsl هست.!!!!
ولی ممنون برای اطلاعات رسونی و سوزوندن دل ما!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)