تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1214 از 1849 اولاول ... 2147141114116412041210121112121213121412151216121712181224126413141714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,131 به 12,140 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام اون snr رو فعال کن و از اون گزینه ها بهترشون g.dmt هست که نویز کم می شه و down snr بالا میره منتهی up snr میاد پایین اما در کل خط پایدار تر می شه
    سلامی مجدد اون t1.413.هم تقریبا مثل g.dmt هست ولی نویز نسبتا بالاتری داره نسبت به g.dmt

2. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون بابت جواب

اون گزینه منظورتون SRA هست؟ اخه من srn ندیدم
    بله بله واقعا ببخشید اشتباه شد بله منظورم همونه

4. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان برای دیدن کلیپ های استریم مثلا یوتیوب کدوم آی اس پی رو پیشنهاد میدین.قیمتش مهم نیست.آسیاتک چطوره برا این کار الان های وب دارم که برا این کار اونم سره شب خوب نیست

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوستان برای دیدن کلیپ های استریم مثلا یوتیوب کدوم آی اس پی رو پیشنهاد میدین.قیمتش مهم نیست.آسیاتک چطوره برا این کار الان های وب دارم که برا این کار اونم سره شب خوب نیست
    والا هر کسی فقط در مورد سرویسی که داره میتونه صحبت کنه برای همین بهتره تو تاپیک آسیاتک بپرسید. به هر حال من الان پارس آنلاین هم دارم که خوب تقریبا کلا از پارس استفاده میکنم. پارس برای دیدن ویدیو خوبه، برای تلگرام یخورده کنده ولی بازهم ده برابر های وب سرعت لود کردن ویدیو در تلگرام هم بیشتره. های وب هم یک سرویس سه ماهه گرفتم همینجوری هست دیگه باید حجمشو تموم کنم

ایشون :‌ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از های وب رفتن آسیاتک فکر کنم بهترین فرد برای پرسیدن سوال شما باشن.

7. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آسیاتک تک کانکشنش سرعت پایینی داره و در اغلب مواقع حتی نمیشه رادیو 128 کیلوبیتی رو راحت گوش کرد! قیمت حجم هم مثل های وب نیست و گرونتر می افته
    اگه قیمت برات مهم نیس یه اینترنت وایرلس بگیر و راحت استفاده کن

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

های وب شبکه ملی پرسرعت سرعت سرور خارجی مشکلی داره پیج خیلی دیر باز میشه فقط سرورهای داخلی دانلود و پیج خوبه پشتیبانی میگه به خاطر مشکل قطع شدن دو مسیر ارتباطاتی هستش که هنوز مشکلش برطرف نشده نظر شما چیه دوستان؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

های وب شبکه ملی پرسرعت سرعت سرور خارجی مشکلی داره پیج خیلی دیر باز میشه فقط سرورهای داخلی دانلود و پیج خوبه پشتیبانی میگه به خاطر مشکل قطع شدن دو مسیر ارتباطاتی هستش که هنوز مشکلش برطرف نشده نظر شما چیه دوستان؟
    دو مسیر نیست و فقط یک مسیر قطع شده که اونم باب المندب هست. ترکیه موقتا قطع شده بوده که الان ظاهرا وصله. باب المندب دقیقا در یک روز که در اخبار هم گفته شد،‌قطع شده و آیا مشکل های وب دقیقا از اون روز شروع شده ؟! حداقل من با دنبال کردن تاریخچه این تاپیک دیدم که مشکل سرعت های وب کم کم شروع شده و هر روز بدتر شده که این با قطع شدن مسیر که ناگهانی تاثیر میذاره جور در نمیاد ! ولی با گرفتن بیش از اندازه کاربر و کم بودن STM1‌ خریداری شده جور درمیاد !

11. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسایی که کمبود سرعت و اختلال دارن برن اینجا شکایت کنن بلکه اینا ادم بشن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روی ثبت درخواست کلیک کنید و فرمو پر کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دو مسیر نیست و فقط یک مسیر قطع شده که اونم باب المندب هست. ترکیه موقتا قطع شده بوده که الان ظاهرا وصله. باب المندب دقیقا در یک روز که در اخبار هم گفته شد،‌قطع شده و آیا مشکل های وب دقیقا از اون روز شروع شده ؟! حداقل من با دنبال کردن تاریخچه این تاپیک دیدم که مشکل سرعت های وب کم کم شروع شده و هر روز بدتر شده که این با قطع شدن مسیر که ناگهانی تاثیر میذاره جور در نمیاد ! ولی با گرفتن بیش از اندازه کاربر و کم بودن STM1‌ خریداری شده جور درمیاد !
    دقیقا همینطوره سیاستشون فقط افزایش کاربر بدون کیفیت هستش در کل فقط سرور داخلی خوبه که این همون اینترنت ملی هستش ماداریم پول اینترانت میدیم نه اینترنت مخصوصا در شهرستان ها...

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

واقعا سخته آدم یک سرویس رو پیشنهاد کنه از بس که ناپایداره شبکه هاشون. من خودم مصرف اصلیم یوتیوب هست و الان در خونه مخابرات دارم و دفتر های وب دارم. مخابرات همین چند ماه پیش حتی روی کیفیت 360p هم دائما لگ داشت، اما همین امروز صبح مثلا 1080p رو با سرعت 650k داشت عین هلو پخش میکرد. در عوض، های وب هفته ی پیش حدود سرعت 280k رو برای ویدئو تک کانکشن داشتم (کیفیت 720p بدون لگ) که از دیروز نابود شده و ۵۰-۷۰ کیلوبایت سرعت هست.

یک مورد مهم هم در نظر داشته باشید، اونم فیل ترش کنی که استفاده میکنید.
    من از سرویسای معروف استفاده کردم اما بهترین نتیجه رو از سرویسی گرفتم که اگر خواستید توی پیام خصوصی بگید معرفی کنم - تفاوتش زیاده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •