سلامی مجدد اون t1.413.هم تقریبا مثل g.dmt هست ولی نویز نسبتا بالاتری داره نسبت به g.dmt
سلامی مجدد اون t1.413.هم تقریبا مثل g.dmt هست ولی نویز نسبتا بالاتری داره نسبت به g.dmt
بله بله واقعا ببخشید اشتباه شد بله منظورم همونه
دوستان برای دیدن کلیپ های استریم مثلا یوتیوب کدوم آی اس پی رو پیشنهاد میدین.قیمتش مهم نیست.آسیاتک چطوره برا این کار الان های وب دارم که برا این کار اونم سره شب خوب نیست
والا هر کسی فقط در مورد سرویسی که داره میتونه صحبت کنه برای همین بهتره تو تاپیک آسیاتک بپرسید. به هر حال من الان پارس آنلاین هم دارم که خوب تقریبا کلا از پارس استفاده میکنم. پارس برای دیدن ویدیو خوبه، برای تلگرام یخورده کنده ولی بازهم ده برابر های وب سرعت لود کردن ویدیو در تلگرام هم بیشتره. های وب هم یک سرویس سه ماهه گرفتم همینجوری هست دیگه باید حجمشو تموم کنم![]()
ایشون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از های وب رفتن آسیاتک فکر کنم بهترین فرد برای پرسیدن سوال شما باشن.
آسیاتک تک کانکشنش سرعت پایینی داره و در اغلب مواقع حتی نمیشه رادیو 128 کیلوبیتی رو راحت گوش کرد! قیمت حجم هم مثل های وب نیست و گرونتر می افته
اگه قیمت برات مهم نیس یه اینترنت وایرلس بگیر و راحت استفاده کن
های وب شبکه ملی پرسرعت سرعت سرور خارجی مشکلی داره پیج خیلی دیر باز میشه فقط سرورهای داخلی دانلود و پیج خوبه پشتیبانی میگه به خاطر مشکل قطع شدن دو مسیر ارتباطاتی هستش که هنوز مشکلش برطرف نشده نظر شما چیه دوستان؟
دو مسیر نیست و فقط یک مسیر قطع شده که اونم باب المندب هست. ترکیه موقتا قطع شده بوده که الان ظاهرا وصله. باب المندب دقیقا در یک روز که در اخبار هم گفته شد،قطع شده و آیا مشکل های وب دقیقا از اون روز شروع شده ؟! حداقل من با دنبال کردن تاریخچه این تاپیک دیدم که مشکل سرعت های وب کم کم شروع شده و هر روز بدتر شده که این با قطع شدن مسیر که ناگهانی تاثیر میذاره جور در نمیاد ! ولی با گرفتن بیش از اندازه کاربر و کم بودن STM1 خریداری شده جور درمیاد !
کسایی که کمبود سرعت و اختلال دارن برن اینجا شکایت کنن بلکه اینا ادم بشن
روی ثبت درخواست کلیک کنید و فرمو پر کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا همینطوره سیاستشون فقط افزایش کاربر بدون کیفیت هستش در کل فقط سرور داخلی خوبه که این همون اینترنت ملی هستش ماداریم پول اینترانت میدیم نه اینترنت مخصوصا در شهرستان ها...
واقعا سخته آدم یک سرویس رو پیشنهاد کنه از بس که ناپایداره شبکه هاشون. من خودم مصرف اصلیم یوتیوب هست و الان در خونه مخابرات دارم و دفتر های وب دارم. مخابرات همین چند ماه پیش حتی روی کیفیت 360p هم دائما لگ داشت، اما همین امروز صبح مثلا 1080p رو با سرعت 650k داشت عین هلو پخش میکرد. در عوض، های وب هفته ی پیش حدود سرعت 280k رو برای ویدئو تک کانکشن داشتم (کیفیت 720p بدون لگ) که از دیروز نابود شده و ۵۰-۷۰ کیلوبایت سرعت هست.
یک مورد مهم هم در نظر داشته باشید، اونم فیل ترش کنی که استفاده میکنید.
من از سرویسای معروف استفاده کردم اما بهترین نتیجه رو از سرویسی گرفتم که اگر خواستید توی پیام خصوصی بگید معرفی کنم - تفاوتش زیاده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)