باید در این سازمان مخابرات خراسان رضوی (و کلا مخابرات ایران و زیرساخت!) رو گل گرفت که با این همه پولی که می گیرن کیفیت زیر ساختی اینقده داغون و افتضاح هست که پخش آنلاین بازی ایران اینقده قطعی و لگ داره که زهرمون شد:||
باید در این سازمان مخابرات خراسان رضوی (و کلا مخابرات ایران و زیرساخت!) رو گل گرفت که با این همه پولی که می گیرن کیفیت زیر ساختی اینقده داغون و افتضاح هست که پخش آنلاین بازی ایران اینقده قطعی و لگ داره که زهرمون شد:||
نه از پنل طرح رو تغییر دادم و مشکلی نبود برای تغییر سرعت من به مرکز قدس وصل هستم و از رئیس مرکزش که پرسیدم گفت از پنل اقدام کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد منم اینکارو کردم و مشکلی پیش نیومد
اگر ممکنه به سوال من هم جواب بدید. می خوام طرحمو عوض کنم ولی نمی دونم باید چی کار کنم.![]()
سلام دوستان من مشکل شدید افت SNR رو دارم روی مودم من
Interface Status Rate DSL Up 6927 kbps / 1535 kbps LAN Up 100M/Full Duplex WLAN Active 54M
و
SNR margin Upstream : 13 db Line Attenuation Upstream : 27 db
SNR margin Downstream : 9 db Line Attenuation Downstream : 45 db
هست ولی مخابرات میگه ما پهنای باند رو روی 2 مگ بستیم منظورشون DSL هست حالا موندن مشکل از کجاست !!!
یا باید از پنل کاربری اگه برات باز هست این کار رو بکنی یا اینکه به 2020 زنگ بزنی پول بریزی طرحت رو عوض کنن یا اینکه برای بری یه مرکز فروش adsl هونجا پول رو بدی برات فعال کنن.
خیلی ممنون. بعدطرح پاییزه طلایی با پاییزه نقره ای چه فرقی باهم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سرعتاشون فرق دارن
نقره ای 1 مگ ه و طلایی 2 مگ
دوستان کسی هنوز مشکل قطع و وصل شدن مکرر رو داره؟
اخه من هنوزم نتم 5 دقیقه وصله 8 دقیقه قطع .از دو سه هفته پیش همینطوریه.
لطفا جواب بدید.
نه
احتمالا مشکل نویز ندارید
فقط الان کلا یه نیم ساعتی نت قطع شد و موقع وصل کردن می گفت User و Pass اشتباه ه و چراغ نت قرمز شده بود![]()
مشکل شما رو من دیروز داشتم میگفت نام کاربری یا پسورد اشتباهه.
همین چن دقیقه پیش رو میگم .مشکل نویز ندارم من دو تا طرح دارم.از صبح یکیش وصل بود الان که با اون یکی دیگه وصل شدم دیگه کلا هر دوتا قطع شد و بعد چن مین دوباره وصل میشه.البته وقتی مودم رو رو طرح دیگم میزارم یا مودمم رو خاموش روشن میکنم دیگه قطع میشه باید صب کنم تا وقتی خودش وصل شه.وقتی هم وصل میشه تا چن ساعت قطع و وصل میشه.دیروز هم همین اتفاق واسم افتاد .از یه ساعت پیش که با طرح دیگم وصل شدم قطع و وصلی داشت تا الان که دیگه راه افتاده.دیگه نباید مودمم رو خاموش کنم یا طرحمو تغییر بدم وگرنه باز تا یکی دو ساعت قطع و وصل میشه.بعضی وقتها هم فقط باید با وی پی ان وصل شم وگرنه هیچ صفحه ای واسم باز نمیشه.گلد نت هم باز نمیشه میگه تا دقایقی دیگر.این لعنتی ها دیگه شورشو در اوردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)