تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1214 از 1783 اولاول ... 2147141114116412041210121112121213121412151216121712181224126413141714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,131 به 12,140 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من یه مشکل اساسی با صبانت دارم...... بعضی روزها بعدازظهر تا سرشب فقط با چیزشکن سایت باز می کنه !..... بعضی سایت ها باز می شن و بعضی سایت ها کلا باز نمی شن و فقط چیزشکن می خواد

اما بعد از چند ساعت درست می شه

الان هم همین مشکل رو دارم با چیز شکن کار می کنم

2. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من یه مشکل اساسی با صبانت دارم...... بعضی روزها بعدازظهر تا سرشب فقط با چیزشکن سایت باز می کنه !..... بعضی سایت ها باز می شن و بعضی سایت ها کلا باز نمی شن و فقط چیزشکن می خواد

بله دقیقا این مشکل رو من چند صفحه پیش توی تاپیک اشاره کردم برای منم دیروز اینجوری شده بود برای 1 ساعت حدودا

4. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این مشکل باز شدن با چیزشکن برای منم تو بعضی ساعات پیش میاد اما فقط برای گوگل.شاید سایتای دیگه ای هم باشند اما من تا حالا باهاشون برخورد نداشتم.در ضمن دیشبم سرعت دانلود شبانه عالی بود حتی ساعت 2:30 هم دانلود از لینک تو امضام یعنی سرور خارج از کشور 700 کیلوبایت سرعت داشت و از سرورای داخلی هم 1.1 مگابایت.دوستان خواهشا برن این لینک تو امضام رو دانلود کنند(در ساعات رایگان)و نتیجه سرعتشونو پ.خ کنن یا اگر دوست داشتن همینجا بگن.اونایی هم که تا الان دانلود کردن و نتیجشو گفتن دمشون گرم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله دقیقا این مشکل رو من چند صفحه پیش توی تاپیک اشاره کردم برای منم دیروز اینجوری شده بود برای 1 ساعت حدودا

این مشکل باز شدن با چیزشکن برای منم تو بعضی ساعات پیش میاد اما فقط برای گوگل.شاید سایتای دیگه ای هم باشند اما من تا حالا باهاشون برخورد نداشتم.در ضمن دیشبم سرعت دانلود شبانه عالی بود حتی ساعت 2:30 هم دانلود از لینک تو امضام یعنی سرور خارج از کشور 700 کیلوبایت سرعت داشت و از سرورای داخلی هم 1.1 مگابایت.دوستان خواهشا برن این لینک تو امضام رو دانلود کنند(در ساعات رایگان)و نتیجه سرعتشونو پ.خ کنن یا اگر دوست داشتن همینجا بگن.اونایی هم که تا الان دانلود کردن و نتیجشو گفتن دمشون گرم.
    ممکنه از DNSهای پیش‌فرضی باشه که صبانت ست می‌کنه. معمولاً وقتی اینترنتتون وصله و شما می‌تونید با چیزشکن سایت‌ها رو باز کنید اما بدون اون باز نمی‌شه، علت اینه که سیستم نمی‌تونه آدرس‌های URL رو به معادل IP‌ اونا ترجمه کنه.

7. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستــان عزیز چنــد تا سوال
    الان مخابرات دارم عالیه ولی لامصب 1 مگ کجا 12 مگ کجا 8 مگــ هم راضــی ام
    1- برای تخلیه خودشون کارا رو انجام میدن یا نــه؟
    2-خط ام معمولی باشــه چند روزه وصــل میشــه؟
    3-بچه های پایین شهریم صبانت خلوت خلوته ، میشه 8 بگیریم بگیم رو 12 ببندن؟
    دمتون گـــرم
    یا عـــلی

9. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستــان عزیز چنــد تا سوال
    الان مخابرات دارم عالیه ولی لامصب 1 مگ کجا 12 مگ کجا 8 مگــ هم راضــی ام
    1- برای تخلیه خودشون کارا رو انجام میدن یا نــه؟
    2-خط ام معمولی باشــه چند روزه وصــل میشــه؟
    3-بچه های پایین شهریم صبانت خلوت خلوته ، میشه 8 بگیریم بگیم رو 12 ببندن؟
    دمتون گـــرم
    یا عـــلی
    دوست عزیزشما بهشون بگید تخلیه کنند خودشون حداکثر یک هفته ای تخلیه میکنند.فقط شما مطمئن شو خطت جوابگوی پهنای باند 8 یا 12 مگ باشه بعد اقدام کن.اگر جوابگو باشه.بله شما روی 8 مگ ببند و هزینشو بده بعد زنگ بزن بگو برات ببندن روی 12 مگ.هزینه ای هم نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سرعت ما که 10 کیلوبایت در ثانیه هست کماکان چون مخم گــ*و*زید گفتم این شعر رو همین الان سرودم واسه شما 12 مگی ها بزارم :

ای جماعت بکنید دانلود از این فایـــــل و از آن ... نبریــــــــــد رحم یــــکان یکان بایت های گرد جهان

اندک خبری هست دراین گوشه مفلوک خــراب .... اینترنت پرسرعت ما تبدیل شده دایل آپ گشته خزان

12. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سرعت ما که 10 کیلوبایت در ثانیه هست کماکان چون مخم گــ*و*زید گفتم این شعر رو همین الان سرودم واسه شما 12 مگی ها بزارم :

ای جماعت بکنید دانلود از این فایـــــل و از آن ... نبریــــــــــد رحم یــــکان یکان بایت های گرد جهان

اندک خبری هست دراین گوشه مفلوک خــراب .... اینترنت پرسرعت ما تبدیل شده دایل آپ گشته خزان
    دوست عزیز تبریک واسه طبع شاعریت.ایشالله یک سری پیگیری هایی بکنی و مشکلت حل بشه.که قطعا حل میشه.مگر به واسطه فاصله زیاد تا مرکز مخابراتی ات باشه که دیگه نمیشه کاریش کرد

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما می‌تونی به راحتی با یه موبایل با تکنولوژی 3G سرعت تا 14 مگابیت رو بگیری اونم در هر نقطه‌ای که آنتن‌دهی داشته باشی، دیگه واقعاً همون رپیترهای مخابرات برای مناطق دورافتاده هم توجیه نداره.
    دوست عزیز جناب bilmazlar آیا در حال حاضر رایتل چنین سرعتی رو در سیم کارتهاش ارائه میده.آخه تا این آخریها که من در جریان بودم سرعت سیم کارتهای رایتل حداکثر به اندازه همین adsl بود اونم در حد پهنای باند 3 یا 4 مگابیت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

رايتل براي مشتريان حقيقي اتصالي تا ۱ مگابيت در ثانيه و براي مشتريان سازماني اتصالي تا ۳ مگابيت در ثانيه ارائه مي دهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •