تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1214 از 1298 اولاول ... 21471411141164120412101211121212131214121512161217121812241264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,131 به 12,140 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی چی طرح یکساله؟
    طرحش 1 ماه 1 ماه شارژ میشه چه ربطی به یک سال داره؟
    شبانه ش چقدره سرعتش؟
    سلام
    منظور از یک ساله همون طرح حرفه ای هاست که قرارداد یک ماهه داره 17 تومان - سه ماهه داره 37 تومان- شش ماهه داره و یک ساله
    یعنی باید حتما یک ساله بردارید که روی 10 مگ ببندن براتون
    البته درست و غلط این حرف و من تایید نمیکنم
    من خودم یک ماهه برداشتم 2 سال پیش روی 10 مگ بود بعدم کردنش 5 مگ بعد چند ماه بازم کردنش 10 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

دوستان این 3 تا نظر شنجی رو شرکت کنید مشکلاتتونو مطرح کنید هر کدومش هم 1 گیگ هدیه میده بابت شرکت کردن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادنون نره مشکل پینگ ADSL و سرعت کم اینترنت موبایل رو مطرح کنید

3. 6 کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یعنی چی طرح یکساله؟
    طرحش 1 ماه 1 ماه شارژ میشه چه ربطی به یک سال داره؟
    شبانه ش چقدره سرعتش؟
    طرح یکساله رو دوستمون توضیح داد یعنی باید پول یکسال رو یجا و موقع ثبت نام طرح بصورت اینترنتی بدی
    در یکساله کل حجم رو یکجا میدن و یکسال وقت داری تا از حجمت استفاده کنی و اگر هم حجمت تموم شد میتونی شارژ کنی
    زمانی که سرعت من روی ۱۰مگ بود سرعت دانلود شبانه ام یکم بیشتر از یک مگابایت بود و میتونستم شبی 18 گیگ دانلود کنم.البته بگم سرعتش منطقه به منطقه فرق داره
    بعضی از بچه های همین تا\یک خطشون روی 10 مگ بسته شده ولی نمیتونن با حداکثر سرعت دانلود کنن.بهتره قبل از ثبت نام بری مخابرات و در این باره ازشون سوال کنی تا مطمئن شی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

طرح یکساله رو دوستمون توضیح داد یعنی باید پول یکسال رو یجا و موقع ثبت نام طرح بصورت اینترنتی بدی
    در یکساله کل حجم رو یکجا میدن و یکسال وقت داری تا از حجمت استفاده کنی و اگر هم حجمت تموم شد میتونی شارژ کنی
    زمانی که سرعت من روی ۱۰مگ بود سرعت دانلود شبانه ام یکم بیشتر از یک مگابایت بود و میتونستم شبی 18 گیگ دانلود کنم.البته بگم سرعتش منطقه به منطقه فرق داره
    بعضی از بچه های همین تا\یک خطشون روی 10 مگ بسته شده ولی نمیتونن با حداکثر سرعت دانلود کنن.بهتره قبل از ثبت نام بری مخابرات و در این باره ازشون سوال کنی تا مطمئن شی
    اها یعنی من که میخام همون اولیش رو بگیرم باید 216 تومن اول کار بدم تا اخر سال بعد اگه نخام یک ساله بگیرم چون یکی از دوستان گفتن اگه یک ساله نگیریم سرعت 5 مگ میشه اون موقع دیگه میشه ماه به ماه هر وقت نیاز داشته باشم شارژ کنم؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یادنون نره مشکل پینگ ADSL و سرعت کم اینترنت موبایل رو مطرح کنید
    هر چی از دهنم در میومد بهشون گفتم .
    کل ماه رمضان اینترنت طرح زرین ما قطع بوده . هر چی زنگ میزنیم بهشون میگن از خود مرکز دچار مشکل شده . جالب اینجاست که ترافیک رو کیلویی میزنن به حساب مشتری و این وسط یه قبض با 73 هزار تومن کارکرد ADSL واسه ما اومده . آخه من نمیدونم یه واتسپ و تلگرام چک کردن و روزی نیم ساعت کلش بازی کردن اینقدر پولش میشه آخه ؟ تازه میزان دانلودم توی ماه گذشه دقیقا صفر بوده . یعنی همش وبگردی بدون دانلود فایل های حجیم .
    به خدا عین راهزن های قدیمی عمل می کنن . اول پولتو میدزدن بعدشم میکشنت !!!!
    اینم از اون داستان پیامک های تبلیغاتی مسخره که به دروغ میگن فلان کد رو بزنید تا قطع شه که در عمل همه میدونن هیچ تاثیری نداره .
    توی نظرسنجیشون پرسیدن آیا شرکت مخابرات رو به دیگران پیشنهاد میکنید
    من طرح حرفه ای ها رو هم دارم و سرعت دانلود شبانه ام مثل روزانه هست و جفتش پایینه حدود 230 کیلوبیت بر ثانیه که افتضاحه !!!
    Last edited by PLAΨMID; 30-06-2016 at 13:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان لازم به ذکره که سرعت مخابرات هیچ ربطی به مقدار زمان خریداری سرویستون نداره که شما فک کنی اگه دو سه ساله بخری سرعتت بالاتره !!!
    به هیچ وجه اینطور نیست میتونید از خودشون سوال کنین

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

هر چی از دهنم در میومد بهشون گفتم .
    کل ماه رمضان اینترنت طرح زرین ما قطع بوده . هر چی زنگ میزنیم بهشون میگن از خود مرکز دچار مشکل شده . جالب اینجاست که ترافیک رو کیلویی میزنن به حساب مشتری و این وسط یه قبض با 73 هزار تومن کارکرد ADSL واسه ما اومده . آخه من نمیدونم یه واتسپ و تلگرام چک کردن و روزی نیم ساعت کلش بازی کردن اینقدر پولش میشه آخه ؟ تازه میزان دانلودم توی ماه گذشه دقیقا صفر بوده . یعنی همش وبگردی بدون دانلود فایل های حجیم .
    به خدا عین راهزن های قدیمی عمل می کنن . اول پولتو میدزدن بعدشم میکشنت !!!!
    اینم از اون داستان پیامک های تبلیغاتی مسخره که به دروغ میگن فلان کد رو بزنید تا قطع شه که در عمل همه میدونن هیچ تاثیری نداره .
    توی نظرسنجیشون پرسیدن آیا شرکت مخابرات رو به دیگران پیشنهاد میکنید

من طرح حرفه ای ها رو هم دارم و سرعت دانلود شبانه ام مثل روزانه هست و جفتش پایینه حدود 230 کیلوبیت بر ثانیه که افتضاحه !!!
    شما خونتون کجا س مثل اینکه به منطقه ربط داره چند نفر دیگه هم همین حرف رو زدن
    خونه ما سمت لاله س به نظرتون سرعت این سمت چطوریه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما خونتون کجا س مثل اینکه به منطقه ربط داره چند نفر دیگه هم همین حرف رو زدن
    خونه ما سمت لاله س به نظرتون سرعت این سمت چطوریه؟
    والا خیلی عجیب و غریبه .
    ما کاوه هستیم و سرعت اینجوریه . داداشم سمت برازنده میشینه و سرعت دانلودش اکثرا روی 1 مگ هستش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

این طرح زرین رو اگر تو سامانه پلوتو قطع سرویس بزنیم شارژ اول ماه قطع میشه یانه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

این طرح زرین رو اگر تو سامانه پلوتو قطع سرویس بزنیم شارژ اول ماه قطع میشه یانه ؟؟
    فکر کنم باید بری حضوری انصراف بدی تا دیگه شارژ نشه ، یه موقع صبح زنگ بزن 2020 که صف نباشه زود وصل کنن بعد سوال کن ازشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •