خب شايد پاكشون كرده باشم!! اينو كه از همه قشنگ تره گذاشتم!!منظورم ریپورت کلی کارایی که در اون روز انجام دادی![]()
===
آقا شانس ديگه بي خيال الان يه دوئل حسابي ميزارم براتون جيگرتون حال بياد!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خب شايد پاكشون كرده باشم!! اينو كه از همه قشنگ تره گذاشتم!!منظورم ریپورت کلی کارایی که در اون روز انجام دادی![]()
===
آقا شانس ديگه بي خيال الان يه دوئل حسابي ميزارم براتون جيگرتون حال بياد!!
حاجی راست میگه اینم اثباتش
نشستم اینقدر دعا کردم تا از آسمون آیتم اومد
![]()
یک عکس از ریپورت کلی کارایی که انجام دادی بده که اون کارم در اونجا قبل دیدن باشه به داخل کار نرو کلا بزار
یکی منو بگیره دارم از خنده می میرم
شما ها مادر فتوشاپ رو جلوی چشماش آوردین !!!!![]()
این خیلی خوب بود
زدی به خال
ببین منظورم گذاشتن از ریپورت این هست![]()
باشه بابا!! كشتي مارو:یک عکس از ریپورت کلی کارایی که انجام دادی بده که اون کارم در اونجا قبل دیدن باشه به داخل کار نرو کلا بزار
یکی منو بگیره دارم از خنده می میرم
![]()
ســـــــــــــــلام !!!
می خواسم فوتوشاب بودنش را برات اثبات کنم ببینم دو کار سیلور ماینینگ و picking agaves که در ساعت های به ترتیب 2:46 و 12:46 انجام دادی اینجاش درسته ولی وقتی فوتوشاپ کار می کردی یادت رفته که یکم زمان را بیشتر از 2 ساعت بکنیچون فکر کنم 2 تا کار نمی تونه روی هم وجود داشته باشه و حداقل باید 1 ثانیه از هم فاصله داشته باشند مگر اینکه در وست متافیزیک صادق باشه و بشه از کاری به کاره دیگر بپری بدونه اینکه راه بری
![]()
اول كه اين فتوشاپ نيست و احتمالا همچنين اوني كه چاقال زده!!!می خواسم فوتوشاب بودنش را برات اثبات کنم ببینم دو کار سیلور ماینینگ و picking agaves که در ساعت های به ترتیب 2:46 و 12:46 انجام دادی اینجاش درسته ولی وقتی فوتوشاپ کار می کردی یادت رفته که یکم زمان را بیشتر از 2 ساعت بکنیچون فکر کنم 2 تا کار نمی تونه روی هم وجود داشته باشه و حداقل باید 1 ثانیه از هم فاصله داشته باشند مگر اینکه در وست متافیزیک صادق باشه و بشه از کاری به کاره دیگر بپری بدونه اینکه راه بری
![]()
بعد شايد اين دوتا كار بيشتر از چند ثانيه با هم فاصله نداشتن به همين خاطر كارش به دقيقه نكشيده كه فاصله بيفته!!
===
اقا اصلا مي دوني چيه اين كار فتوشاپ نيست با يه Add On توي فاير فاكس اين بلا رو سرش اوردم!!
حالا برين خونه هاتون!!!
سلام عرض کردیم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)