یک سوال دیگه
میخواستم بدونم روی یک هارد 160 چندتا بازی میشه ریخت؟ میانگینش رو بگید
مثلا 5 تا میشه؟
یک سوال دیگه
میخواستم بدونم روی یک هارد 160 چندتا بازی میشه ریخت؟ میانگینش رو بگید
مثلا 5 تا میشه؟
آیا امکانش هست از قسمت ps3 game data کپی گرفت و به یه کنسول دیگه ارسال کرد؟
بله،امکانش هست،البته بعضب اوقات نمیشه،به کد ساخت دستگاه ربط داره فکر کنم...............
دوست عزیز بستگی به حجم بازیها داره،بک آپ بازیهای PS3 از زیر یه گیگ شروع میشه تا 45 گیگ..........
مثلا شما بازی Uncharted 3 رو به صورت خام روی دستگاه داشته باشید حدود 42.3 گیگ هستش،با فایلای نصبی به 50 هم میرسه..................
با Xploder هر سیو و بازی و ... کد شده ای قابل انتقاله . من دارمش و باهاش انجام میدم. ولی قیمتش 50 یورو هست .
Xploder قادره که سیو یا دیتای انکد شده رو دیکد کنه و بعدش برای کنسول شما دوباره انکدش کنه .
سوالم واضح تر میپرسم
قسمتی که تو تصویره و بازیها توش نصب میشن و همچنین دی ال سیها آیا امکان کپی و انتقال این قسمت به کنسول دیگه امکان داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هست با چه روشی؟
چون روی این گزینه کلیک میکنی فقط DELET و INFORMATION نمایش میده و از کپی خبری نیست
به ساعت پست توجه کنید؟!
ما خواب نداریم واقعا
+
خوب بریم سر بحث اصلی.............
میلاد که یه توضیحی داد،منم منظورتو فهمیدم،فکر کنم با مولتی من بشه همچین کاری کرد،من خودم دنبالش نبودم اما میدونم که میشه Data رو انتقال داد اما saveـهارو یکم سخته و کیت سخت افزاری میخواد که همین هست که میلاد میگه.........
والا ما در این حوزه نه نون گندوم رو خوردیم،نه تو دست مردم دیدیم،فقط اسمش رو شنیدیم.................
دوستان جواب ما فراموش نشه.
سافتورش هم هست الکس جان . من بعضی سیوها رو با این دانلود میکنم خیلی حال میده
قراره یه ورژن بیاد که تروفی ها رو هم منتقل کنه . اون دیگه تهشه![]()
Ik heb een weinig idee in PS3 jailbreak ....آلمانیم ضعیفه،شرمنده
bent u een serieuze piraat!?
من زیاد تو دستکاری PS3 نیستم.............
اگه همچین برنامه ای هست بده استفاده کنیم.............
سلام. یه سوال عجیب! من یه بازی Batman Arkham City گرفتم با حجم حدود 7.2 گیگ، وقتی از روی هارد اکسترنال و داخلی میخوام اجرا کنم ارور 80010017 میده... مرژن دستگاه من 3.55 هست. در ضمن توی پوشه بازی دو تا فایل PARAM.SFO هست همینطور دو تا فایل EBOOT.BIN !! با هیچکدوم هم اجرا نمیشه و ارور بالا رو میده! حالا از کجا بفهمم ورژن BLES00926 هست یا BLUS30538 ؟! آیا پچ یا ایبوت فیکس یا چیز دیگه ای نیاز هست؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)