این مشکل گاهی برای بعضی بازیها پیش میاد شما دو تا کار کن:
1-وقتی رفتی توی بازی گزینه Alt+Enter رو با هم بزن ببین فول اسکرین میشه...
2-اگه نشد ببین توی تنظیمات بازی چیزی به اسم windows mode هست یا نه اگه هست تیکش رو بردار...
این مشکل گاهی برای بعضی بازیها پیش میاد شما دو تا کار کن:
1-وقتی رفتی توی بازی گزینه Alt+Enter رو با هم بزن ببین فول اسکرین میشه...
2-اگه نشد ببین توی تنظیمات بازی چیزی به اسم windows mode هست یا نه اگه هست تیکش رو بردار...
بجز این بازی بازیه دیگه ای هم نصب کردی رو این ویندوز؟؟؟
برای من یه بار از این مشکل پیش اومد از یکی از برنامه های کمکی بود ورژن جدیدش گرفتم ریختم درست شد
تو هم برنامه های کمکی از دایرکس 9-10-11 تا visual ++2005 و ... بگیر و نصب کن شاید درست شدآخر کسی جواب مارو ندادبله من بازیای دیگه ایو روی همین ویندوز نصب کردم اما حالا که می خوام این بازیو نصب کنم این ارور رو میده در ضمن این مشکل برای نصب دو بازی برای من به وجود اومده
اون برنامه های کمکیو هم نصب کردم اما بازم ارور میده![]()
اگه مشکلت اینه DVD بازی احتمالا خراب شده!!!!تو موقع نصب بازی gears of warهو یه پنجره ای به نام feature trasfer error باز میشه و میگه :
feature:default feature
commponent:new commponent
file: F:\date6.cab
error:date error(cyclic redundancy check)
سلام
دوستان من بازی آواتار رو نصب کردم رو لب تابم حالا که میخوام بازی کنم یه صفحه سیاه میاد و هیچی نمیشه دیگه . ویندوز 7 هم دارم. به نظرتون مشکل از چیه؟ پچش رو هم نصب کردم . به خدا خسته شدم از بس بازی خریدم و کار نکرد. خواهش میکنم یکی کمکم کنه.
مشخصات لب تاب هم اینه:
CPU: Core 2 Dou 1.83
Ram:2 GB
Graphic: ATI Xpress 1250 -256 MB Total:895
با سلام خدمت همه دوستان گل. یه مشکلی تو بازی کانتر سورس دارم که الان مطرح میکنم: من چند تا اسکین مپ از سایت FPSBANANA دانلود کردم و تو پوشه مپ بازی ریختم ولی وقتی میرم تو بازی و میخوام مپ جدید رو اجرا کنم لود نمیشه! کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس؟؟؟
مدل دقیق لپ تاپت روبگو...
سلام من تو کانوکشن مکشل صدا دارم!!!!تیر که می زنم صدای افتادن رو زمین رو می شنوم ولی صدای دیگری نمیآد
سلام
لپ تاب من LG هست مدل R405 .
Model :LG R405-A.CPS2E1
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5550 @ 1.83GHz
RAM: 2GB
Graphic : ATI Radeon Xpress 1250 895 MB Total available graphics memory
System Type : 32-bit operating system
DirectX Version : DirectX 9.0 or better
سلام بچه ها من بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو گرفتم و تا مرحله ای هم که دخترش رو پیدا می کنه رفتم .بدون مشکلی.
الان که مخی خوام بازی رو اجرا کنم.این ارور رو میده.:
unisoft game luncher error:
error code 2
یوبی گیم لانچر رو هم نصب کردم دوباره ولی درست نشد.
چی کار کنم؟
سلام من بازی call of duty 5 رو نصب میکنم . بدون اشکال بازی اجرا میشه ولی تو لودینگ مرحله 2 گیر میکنه و از بازی میندازم بیرون لطفا کمکم کنید
گرافیک = جی فور1 گیگا بایت رم
cpu= pentium 4 3.00 GHz
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)