وضعیت پوشش دهی منطقه جالب نیست !
کار خاصی نمیتونید بکنید
مگر نمیدونم مودم 4g بگیرید با آنتن خارجی که الان با این قیمت ها صرفه اقتصادی نداره !
وضعیت پوشش دهی منطقه جالب نیست !
کار خاصی نمیتونید بکنید
مگر نمیدونم مودم 4g بگیرید با آنتن خارجی که الان با این قیمت ها صرفه اقتصادی نداره !
Last edited by Nima-ZF; 08-04-2020 at 14:52.
اون مودم الکاتل من نداشتم بررسیشم ندیدم که نظر بدم
بعدشم شما اگر میخوای جایگزین کنی برای adsl باید مودم رومیزی بگیری بخاطر دوام و ماندگاری حداقل باتری نداره!
پیشنهاد دوستمون خوبه راجب مبین نت
مبین نت در طرح 360 سیم کارت 4g معمولی بهت میده که طبق قراردادی که باهمره اول دارن روی شبکه همراه اول رومینگ میکنه و اگر حتی شبکه 4.5 باشه نهایت سرعتش 40 مگابیت هست نه بیشتر!
یکسال هم بسته همراهش هست !این پیشنهاد برا جایی هست که td خودشون آنتن نده!
شما با نرم افزارهای صفحه قبل اطلاعات سیگنالت رو اینجا بزار ببینیم وضعیت منطقت چطوره مناسب هست یا نه؟
همچنین speedtest هم بگیر
اگر مناسب بود همین مبین نت بگیر
توشهر ماهم همراه اول عالیه هرکی خریده راضیه فقط بسته هاش کمی گرونه که میتونی توی سایت تعرفه هارو چک کنی
دوستان، من یه بسته اینترنت شبانه یک ماهه گرفتم و استفاده دیگهای هم از این سیمکارت اعتباری ندارم. حالا اگه اعتبار سیمکارت تموم بشه، اون بسته سر جاش هست یا از بین میره؟
درود شما وقتی شارژ میکنی اعتبار اضافه میشه
اگر از سایت همراه اول شارژ بخری برای سیم کارت 5 درصد تخفیف میده جهت دانستنی ها!
بعد همون لحظه شارژ چند ماه به اعتبار سیم کارت اضافه میشه
دیگه وقتی بسته رو بخری نگرانی نداری که قبلش اعتبارت تمام بشه
همون کد باقی مانده شارژ رو بزن ببین تا کی اعتبار داری
فکر کنم قطع بشه !و تا شارژ مجدد هم نزنی سیم فعال نمیشه !![]()
ممنون بابت توضیحات و اون ۵٪ تخفیف که خبر نداشتم!
فقط سوالم رو یه جورایی اشتباه مطرح کردم و منظورم از تموم شدن اعتبار، تموم شدن پول داخل سیمکارت بود!یعنی مثلاً الآن توش دو هزار تومن هست، اگه این تموم بشه اون بسته اینترنت هم از بین میره یا اون سر جاش میمونه؟
نه مشکلی نداره بسته هیچ ربطی به شارژ نداره
ممنون استاد . سایت مبین نت رو زیر و رو کردم این طرح 360 مثل اینکه برداشته شده . جاهای دیگه تو اینترنت در موردش خوندم . مثلا سایت شایان سیستم به عنوان عاملیت فروش مبین نت مودم و سیم کارتش رو می فروشه . ولی آدرسشون ارومیه هست ! و نماد اعتماد الکترونیک هم نداره . فکر می کنم این طرح الان دیگه نیست .
سرعت 4جی همراه اول به حد ADSL رسیده از 15 مگابایت رسیده به 2 مگابایت بر ثانیه کسی دیگه تایید میکنه؟ این چه وضعی درست کردن واسه آدم بعد میگن در خانه بمانید خب شما سرعت اینترنت هم نابود کردید بی همه چیزها
برای منم همین طور شده ...
برای منم همین طور شده ...
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)