سلام.دوستان مودم هوآوی که های وب میده چطوره؟؟؟ وای فایش رو لازم دارم خوب کار میکنه؟ در روز 12 ساعت میخوام خوب کار کنه.میخوام یک طرح گردباد بخرم برا مغازه و فقط برا کار با دستگاه پز(کارت خوان) چون دستگاهم وای فایه.
سلام.دوستان مودم هوآوی که های وب میده چطوره؟؟؟ وای فایش رو لازم دارم خوب کار میکنه؟ در روز 12 ساعت میخوام خوب کار کنه.میخوام یک طرح گردباد بخرم برا مغازه و فقط برا کار با دستگاه پز(کارت خوان) چون دستگاهم وای فایه.
Last edited by masoud20; 09-01-2016 at 00:04.
سرعت تک کانکشن من الان بین 0 تا 10 کیلو بایت در نوسانه که البته اکثر اوقات صفره!
دوستان برای نگاه کن کلیپهای استریم مثلا یوتیوب کدوم آی اس پی رو پیشنهاد میدین؟ های وب که مرخصه در این مورد (سره شب) به نظره من.
یک سوال داشتم
الان من بخش تنظیمات ADSL مودم رو نگاه کردم این گزینه ها رو داشت
ADSL modulation: G.Lite G.Dmt T1.413 ADSL2 ADSL2+ AnnexL Option: Enabled AnnexM Option: Enabled ADSL Capability: Bitswap Enable
SRA Enable
این گزینه های بالا همشون به جر SRA Enable تیکشون فعال هست ، حالا این درسته یا باید تغییر بدم
سلام نیم ساعتی میشه سرویس م فعال شده . و سرعت نت م فوق العاده خوبِ هنوز که
دوستان طرحی که گرفتم فشفشه هم داشت چطور باید از فشفشه ها استفاده کنم؟
خدا رو شکر که یکی هم سرعتش خوبه. حالا دو تا تست از testmy.net سرور لندن و فرانکفورت بذار.
فشفشه هم داخل بانک مجازی - مشاهده کد تخفیف
Last edited by alireza20202003; 09-01-2016 at 16:07.
سلام اگه منظورت اون 80 تومنی هست و مدل hg 521 من داشتم و دارمش عالیه اما می تونی با این قیمت بری یه سرچ بزنی مثلا مودم های دی لینک تی پیلینک یا تندا رو بگیری یا حتی خود هوآوی هم تو این رنج بهتر هم داره
سلام اون snr رو فعال کن و از اون گزینه ها بهترشون g.dmt هست که نویز کم می شه و down snr بالا میره منتهی up snr میاد پایین اما در کل خط پایدار تر می شه
شرمنده srn
ممنون بابت جواب
اون گزینه منظورتون SRA هست؟ اخه من srn ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)