سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان سرویس 128 یا 256 نامحدود نداره به ما بگه ببینیم سرعت دانلود و اپلود چقدر هست؟
من بیشتر اپلود برام مهمه
ممنون
سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان سرویس 128 یا 256 نامحدود نداره به ما بگه ببینیم سرعت دانلود و اپلود چقدر هست؟
من بیشتر اپلود برام مهمه
ممنون
با شرایط فعلی موندن تو مخابرات خریته نه شبانه داره نه نامحدودش از لحاظ قیمت میصرفه گیگ هم بخوای شارژ کنی 5 تومن
اگر استان های دیگه باشی مخابرات خوبه ولی خوزستان دیگه نه
خیر ببینید یه شماره دیال آپ که سرعتش خوب باشه بهم بدید این اینترنت سیمکارت ایرانسل دهنمو سرویس کرد ببینید مخابرات به چه روزی انداختمون![]()
یه سوال دارم من خودمم وایمکس دارم تو خوزستان تعرفش دو برابره. چرا خوزستان اینقد گرونه؟! کسی میدونه؟! حتی adsl مخابرات
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
128 وایمکس ایرانسل-خیلی بهتر از نت مخابرات صفحاتو باز میکنه
![]()
دوستان یکی یه شرکت خوب به ماه معرفی کنه به غیراز این شرکتا شاتل- پارس- های وب -اسیا تک- صبا نت همشون اوضاع خوبی ندارن توی اهواز
حالا شهر های دیگه ایران چقدر شرکتی اینترنتی دارن ولی اهواز را پوشش نمیدن
کسی امار نداره شرکتی اینترنتی جدید توی اهواز تاسس نشده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
منم این چند روزه فاج بوده وضعیتم... داغون داغون..
سرعتشون اسمی هست... ولی Burst دارن. برای پیج باز کردن خوبه. وقتی کانکشن برقرار بشه، اولش سرعت تا 1.5 مگ میره بعدش تو حدود 2-3 ثانیه میرسه به سرعت واقعی.
برو نامحدود بگیر تو هم... 4 بار 5گیگ شارژ کردم، همه اش هم با دنگ و فنگ
کجایی؟ اهواز که افتاده دست آسیاتک
ببین چی میخواسته بگه
من دارم، سرعت آپلود و دانلود یکسانه، هر سرویسی بگیری به همون مقدار آپلود و دانلود میگیری. یعنی 2مگ، هم آپلودش 2مگ هست هم دانلودش
من به خاطر پینگش مجبورم خریت کنم
بقول دزفولیا: اخیرش؟خوبه یا بده؟
دوست دارن گرون میدنمیخوای نخر
آوانت رو چک کردی؟ برای پینگ میخوای؟
حالا یه سری اتفاقات که تو این 2-3 روز افتاد رو بگم
پریروز اینترنتم در حال اتمام بود و واقعا دیگه بدستم نمیرفت 5گیگ شارژ کنم تو حلق این صاحب مرده مخابراترفتم تو حساب IBSng دیدم سرویس های 1مگ 1ماهه 20گیگ، 2مگ 1ماهه 20گیگ، 1مگ 3ماهه 60گیگ و 2مگ 3ماهه 60گیگ، پیشوند Standard رو ندارن، گفتم یک از اینا رو بگیرم، شاید شبانه داشته باشه
بعدش دیدم شارژ داره تموم میشه و حدود 200مگش بیشتره نمونده، ساعت 8 زنگ زدم پشتیبانی چیزمغز اکسین(تو شماره ها واحد فروش رو نمیگفت)، گفتم میتونی برام سرویس ثبت کنی؟ گفت نه، باید ساعت 10 به بعد زنگ بزنی، درست میشه.
خوب منم طرفا 10:30 زنگ زدم بش، خود دیوثش که بر نمیداشت، همه اش 3-4 نفر تو صف بود. 2020 هم بعد از گفتن حجم باقیمانده، بوق مشغولی میزدمن تا ساعت 2 شب زنگ زدم بهشون، هیچکدوم برنداشتن. منم بیخیال شدم...
دیروز کارت رو دادم داداشم، بش میگم داری میری بیرون، اگر مسیرت خورد، برو پیش موجودی، یکی از اون سرویسها(که بالا گفتم) رو بخر، اگر بامبول درآورد 512 نامحدود بخر(حتی مسیج هم دادم بش). بعدش پیغام برداشت از کارت اومد 59 تومنحالا که اومده می بینم همون اولش رفته 512نامحدود بسته
ولی خداییش دلم برای نامحدود تنگ شده بود فجیعالان انگار دنیا رو دادن بم، بدون هیچ دغدغه ای، صفحه باز میکنم و دانلود میکنم...
اینم یه گیت وی جدید نسبتا خوب 2.189.136.1
![]()
ویرایش شد .حذف
Last edited by alimail3248; 02-12-2014 at 13:30.
جواب سروش در مورد گرون بودن اینترنت جالبه . انگار این گرونش کرده . دوس داری نخر !دوس دارن گرون میدن ؟! جواب مسخره
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)