همینایی که مشکل دارن هم کم نیستن !
همینایی که مشکل دارن هم کم نیستن !
من نمیگم کم هستن ،میگم نسبت به کل کاربراشون تو سطح کشور شاید تعدادشون کم باشه،برای همه ISP ه همینجوری هست فرقی نداره پارس یا صبا یا آسیاتک..!!!
داداش این بحث رو کاش تو تاپیک خودش دنبال میکردیم... ولی شما نگاه کن الان اکثر بچه ها مشکل دارن... همونایی که قبلا میومدن از دانلودای 8 گیگی صحبت میکردن.... کلا این تاپیک مشتری ثابت از قدیم زیاد داره ... البته منکر اینم نمیشن هستن کسایی که هنور هم حتی با 512 شبی 7 8 گیگ دانلود میکنن...
آیا کسی تو صبانت هست که سرعت دانلودش ۱.۸ یا ۱.۹ مگ باشه؟ چون نهایت سرعت روزانه ۱۲ مگ تا ۱.۴ یا ۱.۵ هستش
قانونا نهایت سرعت 12 مگ باید 1.5 مگ باشه برای 1.9 باید خط روی 16 یا 17 بسته شده باشه چون همیشه سرعت دانلود از ریت خط کمتره که فکر نمی کنم کسی اینقدر خطش بالا بسته شده باشه
سلام
من تهران هستم دوستان تهرانی لطف میکنین اسپید تست از تهران و یه سرور خارجی مثلا" لندن بگیرید
ممنون
برای آنلاین بازی کردن میخوام
Last edited by CHEGUEVARA.; 02-08-2014 at 16:27.
سلام
دو ماهه سرعت شبانم زیر 50 هست
قبلا شبی 4 گیگ دانلود داشتم
نمی دونم چه اتفاقی افتاده
دوستان راهنمایی کنید
بچه ها چرا تو پنل من سرعت بیشتر از 2 مگ برای خرید نیست؟
تو سایت وقتی میرم رو 12مگ میزنم برا تمدید سرویس میره تو پنل من،که اونجا سرویس بالای 2مگ بیشتر نیست اصلا!!
آیا باید حضوری برم نمایندگی؟
Last edited by makan.net; 02-08-2014 at 17:41.
سلام
پیشنهادی ندارید شرکت دیگه؟ در ضمن برای اینکه 12 مگ از طریق تهران باید چکار کرد؟
دوستان الان اوضاع دانلود شبانه صبانت چطوره ؟
من الان از شاتل دارم خوبه اما هر لحظه ممکنه محدود بشه و سرعت 10 کیلوبایت بشه محدود که بشم دیگه باید درخواست جمع آوری بدم چون تا سه هفته محدودیت برقراره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)