اینا تا کی می خوان در حال پوزش از ما باشند ؟!
اینا تا کی می خوان در حال پوزش از ما باشند ؟!
دوستان كسي ساعتش با ساعت پارس هماهنگه ؟؟ الان ساعت چنده ؟:دي
غير قسمت گزارش مصرف از كجا ميشه ساعتو فهميد ؟؟
میدونید چیه یه فرهنگی یا یه اخلاقی جا افتاده که ناراحتی مردم و یا اصلا مشتریان برای 90 درصد از خدمات دهان مهم نیست مثلا الان
این همه کاربر پارس انلاین از این شرکت ناراضی ان ولی باور میکنید حتی 1 درصد ناراحت نمیشن خوب مشخصه که پیگیری نمیکنن
اونا خدمات میدن و پولش رو میگیرن ولی جواب گو نیستن و خوب عادت میشه براشون
دیشب سرعت دانلود 5 بود باورتون میشه 5 :|
چقدرم این روزها قطعی داره
واقعا که همیشه انلاینه![]()
بله از 1 بایت تا 3 یا 4 کیلوبایت متغییر ولی متوسط دریافت 1/30کیلوبایت
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
تا 3 یا 4 روز بالای 10 گیگ گرفتم بعدش کم دانلود کردم لینکی نبود دانلود کنمبعد از چند روز گفتم دانلود نکنم محدود میشم ولی عجب محدود شدیم کلا فکر کنم 15 گیگ بیشتر نگرفتم صفحه مدیریت ترافیک خراب شده نمیتونم ببینم چقدر مصرف شده چند روز برام غیر قابل تحمل بود ولی راحت شدیم از اعتیاد به نت
![]()
Last edited by mokafati; 15-10-2011 at 01:08.
بچه ها وضعیت دانلود شبانتون چه طوره ؟ شاتل که علنا از 1 تا 3 رو تعطیل کرده سرویس 0 کیلوبایته تو بهترین حالت میرسه به 3 ( خیلی شانس بیاریم عموما رو 3 هست ) ، تا تکون هم میخوری یکم دانلود میکنی یکی دو هفته محدود میکنه رو 3 - 5 کیلوبایت تا حال طرف جا بیاد ! شما هم محدود شدن دارید ؟
من که وضعیتم خوبه بقیه دوستان رو نمیدونم
![]()
Last edited by l30l30y; 15-10-2011 at 01:40.
بالا داری از سرعت گله می کنی پایین داری خوشحالی می کنی که 10-15 گیگ گرفتی ؟ بلخره کدوم ؟![]()
انگار فقط شما وضعیتت خوبه بقیه دوستان از دم افتضاحن... فقط یه چیزی نرم افزار دانلودر شما چیه؟ به نظر هم سرعتش بالاست هم اینکه peer و seed داره (به نظر)... من از IDM و BitComet استفاده میکنم![]()
دیروز درسته که چهار پنج بار قطعی داشتم ولی 1.5 گیگ دانلود کردم از 1 تا 6 که برای 128 محدود خوبه
نرم افزار دانلود Orbit اون یکی هم Bit torrent
بترکه چشم حسود بخیل...کورشه کسی که نتونه ببینه یه نفر داره شرکت و اینطوری تیغ میزنه/یادش بخیر چند وقت پیش شما به من میگفتی از کارکنان شرکت حال هم شدم از اون....بی شرفا.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)