سرعت آپلود هیچوقت به اندازه دانلود نیست ، توی اروپا هم همینطوره اما از ایران بهتره ، معمولا دست کم یک دهم سرعت دانلود رو میدن حالا واسه این 50 مگ نمیدونم زیادش میکنن یا نه چون من 4 تا طرح مختلف از مخابرات داشتم همه سرعت آپلود حدو 40kb بود (البته چند وقته دورو بر 100kb شده)
الان مشکل اصلی مخابرات اینه که اصلا ثبات نداره مثلا این الان پینگ منه

بالایی مال آلمانه پایینی فرانسه در حالت عادی باید زیر 100 باشه اما وضعیت اینه هم پینگ بالاس هم ثبات نداره مثل نوار قلب میمونه ، 2 ماه پیش بهتر بود من رفتم 600 هزار تومن پول چند تا بازی آنلاین دادم بعد یهو اینجوری شد ، پولم به فنا رفت هیچکدومو نمیشه بازی کرد تیر میزنی 1 ساعت بعد شلیک میکنه
بعد یه چیز دیگه اینه که تو ایران هیچکس نمیتونه ویدیو با کیفیت زنده واسه کسی بفرسته ، کشورای خارجی هر کلاسی بخوای میتونی از خونه از راه دور شرکت کنی ویدیو زنده همدیگرو میبینید میتونی حتی تو کلاس درس هم جواب بدی ، یا میتونی بازی که میکنی زنده استریم کنی رو شبکه هایی مثل twitch.tv ، من خودم همیشه نگاه که میکنم طرف 1080p زنده داره آپلود میکنه پینگش مثلا 9 هست هم سرعت بالاست هم کیفیت اینقدر خوبه که آپلود دانلود تا وقتی ماکزیمم نباشه پینگت تغییر نمیکنه
الان اون 50 مگ نمیدونم سودش واسه ما چیه ، من خودم با 8.7 مگ 1080p میبینم تازه جلو جلو دانلود هم میکنه ، مگر بخوای 4k شبکه های اینترنتی رو روی تلوزیون 4k نگاه کنی که اونم 1 دقیقه نشده شارژت تمام میشه
هدفش فقط تبلیغاتی هست ، من که سودی نمیبینم توش ، مگر کسی بخواد جلو رفیقاش پز بده بگه 50 مگ دارم اما نمیتونم باهاش فیلم ببینم چون شارژم 2 دقه نشده تمام میشه