تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1213 از 1298 اولاول ... 21371311131163120312091210121112121213121412151216121712231263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,121 به 12,130 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سرعت آپلود هیچوقت به اندازه دانلود نیست ، توی اروپا هم همینطوره اما از ایران بهتره ، معمولا دست کم یک دهم سرعت دانلود رو میدن حالا واسه این 50 مگ نمیدونم زیادش میکنن یا نه چون من 4 تا طرح مختلف از مخابرات داشتم همه سرعت آپلود حدو 40kb بود (البته چند وقته دورو بر 100kb شده)

الان مشکل اصلی مخابرات اینه که اصلا ثبات نداره مثلا این الان پینگ منه بالایی مال آلمانه پایینی فرانسه در حالت عادی باید زیر 100 باشه اما وضعیت اینه هم پینگ بالاس هم ثبات نداره مثل نوار قلب میمونه ، 2 ماه پیش بهتر بود من رفتم 600 هزار تومن پول چند تا بازی آنلاین دادم بعد یهو اینجوری شد ، پولم به فنا رفت هیچکدومو نمیشه بازی کرد تیر میزنی 1 ساعت بعد شلیک میکنه

بعد یه چیز دیگه اینه که تو ایران هیچکس نمیتونه ویدیو با کیفیت زنده واسه کسی بفرسته ، کشورای خارجی هر کلاسی بخوای میتونی از خونه از راه دور شرکت کنی ویدیو زنده همدیگرو میبینید میتونی حتی تو کلاس درس هم جواب بدی ، یا میتونی بازی که میکنی زنده استریم کنی رو شبکه هایی مثل twitch.tv ، من خودم همیشه نگاه که میکنم طرف 1080p زنده داره آپلود میکنه پینگش مثلا 9 هست هم سرعت بالاست هم کیفیت اینقدر خوبه که آپلود دانلود تا وقتی ماکزیمم نباشه پینگت تغییر نمیکنه

الان اون 50 مگ نمیدونم سودش واسه ما چیه ، من خودم با 8.7 مگ 1080p میبینم تازه جلو جلو دانلود هم میکنه ، مگر بخوای 4k شبکه های اینترنتی رو روی تلوزیون 4k نگاه کنی که اونم 1 دقیقه نشده شارژت تمام میشه

هدفش فقط تبلیغاتی هست ، من که سودی نمیبینم توش ، مگر کسی بخواد جلو رفیقاش پز بده بگه 50 مگ دارم اما نمیتونم باهاش فیلم ببینم چون شارژم 2 دقه نشده تمام میشه
    الان من چند ساله دارم میبینم مخابرات سرعت اپلود همه رو بدون استثنا رو 512 بسته البته من پارسال یه نفرو تو همین تاپیک دیدم که ظاهرآ کیفیت خطش خیلی خوب بود مخابراتم براش اپلودشو یه مگ بسته بود. البته جا داره بیشتر 512 بدن ولی خوب نمیدن شاید نامه و از این جور کوفتو زهرومارا میخان. شاید اون طرف هم همینجوری رفته گرفته. در مورد ثبات هم باهات خیلی موافقم. من الان کمپین تابستون پاییز دو مگ دارم هر موقع تست میگیرم یه چیز بهم نشون میده مدام سرعت و پینگ بالا و پایین میشه. نت من الان رو 9 مگ بسته شده. ولی مودمو خاموش روشن کنم این عدد بالا و پایین میشه یه بار رو 7 بسته میشه یه بار رو 8.... تازه رنج ای پی هم که کلآ عوض میشه بعد هر بار قطع و وصل کردن. البته من با همین اینترنت کال اف دوتی انلاین بازی میکنم تو سرورای ایرانی که پینگم از همه بدتره ولی خوب قابل بازی کردنه و بدون لگ میشه بازی کرد. شما اگه سرویس کاهش پینگ استفاده کنید شاید بتونید انلاین بازی کنید.
    Last edited by mamad24; 26-06-2016 at 02:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

الان من چند ساله دارم میبینم مخابرات سرعت اپلود همه رو بدون استثنا رو 512 بسته البته من پارسال یه نفرو تو همین تاپیک دیدم که ظاهرآ کیفیت خطش خیلی خوب بود مخابراتم براش اپلودشو یه مگ بسته بود. البته جا داره بیشتر 512 بدن ولی خوب نمیدن شاید نامه و از این جور کوفتو زهرومارا میخان. شاید اون طرف هم همینجوری رفته گرفته. در مورد ثبات هم باهات خیلی موافقم. من الان کمپین تابستون پاییز دو مگ دارم هر موقع تست میگیرم یه چیز بهم نشون میده مدام سرعت و پینگ بالا و پایین میشه. نت من الان رو 9 مگ بسته شده. ولی مودمو خاموش روشن کنم این عدد بالا و پایین میشه یه بار رو 7 بسته میشه یه بار رو 8.... تازه رنج ای پی هم که کلآ عوض میشه بعد هر بار قطع و وصل کردن. البته من با همین اینترنت کال اف دوتی انلاین بازی میکنم تو سرورای ایرانی که پینگم از همه بدتره ولی خوب قابل بازی کردنه و بدون لگ میشه بازی کرد. شما اگه سرویس کاهش پینگ استفاده کنید شاید بتونید انلاین بازی کنید.
    منم همین طرح خودتو دارم روی 8.7 مگ هست دقیقا هم همینطوریه که میگی ، متاسفانه سرور بازیهام همه خارجیه 4 تا کاهش پینگ هم استفاده کردم کلی هم پول دادم اما فایده نداره من وقتی پینگم خراب مبشه کلی خراب میشه یعنی من الان دارم از سرور مخابرات اصفهان 79 پینگ میگیرم در اصل باید دوروبر 10 بهم پینگ بده ، بقیه رو نمیدونم اما حدود 2 هفته هست که سرعت آپلودم 100kb شده (850bps)

اون عوض شدن IP نرمال هست بهش میگن ip داینامیک ، اگه از اونا که عوض نمیشه میخوای باید درخواست ip استاتیک بدی که اونم جدا ماهیانه پول باید بدی ، کشورای دیگه هم همینطوریه

اینو تو ویکیپدیا دیدم

در اکتبر ۲۰۰۸ رئیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرد که کل پهنای باند وارد شده به ایران برابر با مجموع پهنای باند دو دانشگاه در سوئد است

هزینه اینترنت در ایران دو برابر افغانستان و ۳٬۵۰۰ برابر ژاپن است
    Last edited by veyron; 26-06-2016 at 16:36.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم همین طرح خودتو دارم روی 8.7 مگ هست دقیقا هم همینطوریه که میگی ، متاسفانه سرور بازیهام همه خارجیه 4 تا کاهش پینگ هم استفاده کردم کلی هم پول دادم اما فایده نداره من وقتی پینگم خراب مبشه کلی خراب میشه یعنی من الان دارم از سرور مخابرات اصفهان 79 پینگ میگیرم در اصل باید دوروبر 10 بهم پینگ بده ، بقیه رو نمیدونم اما حدود 2 هفته هست که سرعت آپلودم 100kb شده (850bps)

اون عوض شدن IP نرمال هست بهش میگن ip داینامیک ، اگه از اونا که عوض نمیشه میخوای باید درخواست ip استاتیک بدی که اونم جدا ماهیانه پول باید بدی ، کشورای دیگه هم همینطوریه

اینو تو ویکیپدیا دیدم

در اکتبر ۲۰۰۸ رئیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرد که کل پهنای باند وارد شده به ایران برابر با مجموع پهنای باند دو دانشگاه در سوئد است

هزینه اینترنت در ایران دو برابر افغانستان و ۳٬۵۰۰ برابر ژاپن است
    پینگ از وقتی خیلی داغون شد که چند ماه پیش مخابرات برداشت به همه رنج ای پی روسیه داد. تا دو ماه همین منوال بود و خیلی سایتا و واتس اپم به خاطر این ای پی باز نمیشد. بعد درست شد ولی نه مثل قبل. الان من هر بار مودمو خاموش روشن میکنم کلآ یه رنج ای پی دیگه میده. قبلآ باز یه ای پی ثابت بود که فقط عددهای اخرش تغییر میکرد الان خیلی وقتا به من ای پی 5.75 روسیه میده که خیلی بده و قند شکن فری گیت هم باهاش مشکل داره و سایتا رو باز نمیکنه. پینگ از اون موقع به فنا رفت هر روز هم بدتر از دیروز. حالا میخان نت 50 مگ هم بدن وضعو از اینم بدتر کنن.
    Last edited by mamad24; 26-06-2016 at 17:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

پینگ از وقتی خیلی داغون شد که چند ماه پیش مخابرات برداشت به همه رنج ای پی روسیه داد. تا دو ماه همین منوال بود و خیلی سایتا و واتس اپم به خاطر این ای پی باز نمیشد. بعد درست شد ولی نه مثل قبل. الان من هر بار مودمو خاموش روشن میکنم کلآ یه رنج ای پی دیگه میده. قبلآ باز یه ای پی ثابت بود که فقط عددهای اخرش تغییر میکرد الان خیلی وقتا به من ای پی 5.75 روسیه میده که خیلی بده و قند شکن فری گیت هم باهاش مشکل داره و سایتا رو باز نمیکنه. پینگ از اون موقع به فنا رفت هر روز هم بدتر از دیروز. حالا میخان نت 50 مگ هم بدن وضعو از اینم بدتر کنن.
    منم همین یه 2 3 ماهی میشه که اینجور شده واسم ، واسه من ، 37.254 میده ، الان سرچ کردم 5.75 رو زده به اسم ایران ثبت شده ، بعضی وقتا هم فیلتر شکن ها دستکاری میکنن تا ریست نکنی سیستمو درست نمیشه
    این لیست کاملشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم همین یه 2 3 ماهی میشه که اینجور شده واسم ، واسه من ، 37.254 میده ، الان سرچ کردم 5.75 رو زده به اسم ایران ثبت شده ، بعضی وقتا هم فیلتر شکن ها دستکاری میکنن تا ریست نکنی سیستمو درست نمیشه
    این لیست کاملشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اره این ای پی 5.75 به نام ایران ثبت شده ولی خوب خیلی جاها به اسم روسیه میشناسنش. من الان تو گوگل میزنم my ip خیلی از سایتا کشور روسیه رو نشون میده. با همین ای پی اگه به فری گیت وصل شم باسه باز کردن این انجمن ارور میده تو ارورشم از این ای پی و روسیه حرف میزنه. حالا قضیه این ای پی رو نمیدونم چیه شاید قبلا مال روسیه بوده شاید سرورش تو روسیه س یا اجاره داده یا ...... نمیدونم ولی هر چی هست یه ای پی اشغاله. اون دو ماهی هم که گفتم مخابرات ای پی رو عوض کرده بود و خون مردمو به جوش اورده بود همین ای پی بود. اون موقع کلآ به نام روسیه بود و دیگه خیلی اشغال بود نصف سایتا رو باز نمیکرد و با خیلی از نرم افزارا مثل واتساپ مشکل داشت و به سرورشون وصل نمیشد. باز الان بهتر شده ولی بازم خوب نیست. من صبح که مودمو روشن میکنم اول این ای پی رو بهم میده بعد خاموش روشن میکنم تا عوض بشه. من سه تا رنج ای پی میتونم بگیرم یکی همین یکی 5.219 یکی هم 37.254.
    Last edited by mamad24; 27-06-2016 at 02:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان بنده میخام این طرح رو بردارم همون گزینه اولی حالا سوالم اینه که سرعت دانلودش چقدره؟
    سرعت دانلود شبانه ش چقدره؟
    تا چقدر میتونم شبانه دانلود کنم چون بنده دنبال شبانه رایگان بودم که راحت هر چقدر خواستم دانلود کنم یکی از دوستان این طرح رو پیشنهاد داد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان بنده میخام این طرح رو بردارم همون گزینه اولی حالا سوالم اینه که سرعت دانلودش چقدره؟
    تا چقدر میتونم شبانه دانلود کنم چون بنده دنبال شبانه رایگان بودم که راحت هر چقدر خواستم دانلود کنم یکی از دوستان این طرح رو پیشنهاد داد!
    مخابرات معمولا از بین 2 و 5 و 10 مگابیت، ریت دانلود خط رو تنظیم میکنه و 512 هم آپلود. این طرح اصولش 10 مگابیت هست یعنی دانلود حدود 1.1 مگابایت در ثانیه ولی شاید منطقه یا خونتون مشکل سیم کشی و نویز داشته باشه که snr میاد پایین و قطعی پیدا میکنی. من الان به همین دلیل 5 مگه. دوستام هم 2 مگ هستن 10 مگ هم هستن. اگه شانس داشته باشی 10 بذارن و خوب جواب بده.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

مخابرات معمولا از بین 2 و 5 و 10 مگابیت، ریت دانلود خط رو تنظیم میکنه و 512 هم آپلود. این طرح اصولش 10 مگابیت هست یعنی دانلود حدود 1.1 مگابایت در ثانیه ولی شاید منطقه یا خونتون مشکل سیم کشی و نویز داشته باشه که snr میاد پایین و قطعی پیدا میکنی. من الان به همین دلیل 5 مگه. دوستام هم 2 مگ هستن 10 مگ هم هستن. اگه شانس داشته باشی 10 بذارن و خوب جواب بده.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
    درسته من الان طرح حرفه ای هارو حدود یکسالی هست دارم و خداروشکر سرعتش از 10 مگابیت پایین تر نمیاد منطقه سپاهانشهر هستم من
    کاملا راضی ام فقط یکم زود شارژش خالی میشه اونم میزارم پای سرعت خوبش

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگر شما سرعت 10 مگ میخوای باید بهت بگم مخابرات به من گفته که فقط سرعت طرح های یکساله رو روی 10 مگ میبنده.یعنی شما اگر یکماهه برداری 10 مگ نمیبندن.البته شاید توی مرکز شما فرق داشته باشه. بهتره شخصا بری مخابرات بپرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

اگر شما سرعت 10 مگ میخوای باید بهت بگم مخابرات به من گفته که فقط سرعت طرح های یکساله رو روی 10 مگ میبنده.یعنی شما اگر یکماهه برداری 10 مگ نمیبندن.البته شاید توی مرکز شما فرق داشته باشه. بهتره شخصا بری مخابرات بپرسی
    یعنی چی طرح یکساله؟
    طرحش 1 ماه 1 ماه شارژ میشه چه ربطی به یک سال داره؟
    شبانه ش چقدره سرعتش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •