سلام به همه دوستان!
یه دوربین حرفه ای با قیمت 1.200.000 میخواستم. نظر خودم Canon EOS 550D , 600D هستش. حالا میخواستم بدونم نظر دوستان از بین این 2تا کدومه. و اینکه مدل دیگه ای مد نظرتون هست یا خیر. خیلی ممنون....
سلام به همه دوستان!
یه دوربین حرفه ای با قیمت 1.200.000 میخواستم. نظر خودم Canon EOS 550D , 600D هستش. حالا میخواستم بدونم نظر دوستان از بین این 2تا کدومه. و اینکه مدل دیگه ای مد نظرتون هست یا خیر. خیلی ممنون....
اره قابلیت لنز جانبی رو نداره ولی برای فیلم برداری من کیفیت کاری هر 2 رو دیدم فقری نمی کنن ولی تو حرف یفیت سونی فکر کنم بهتره ولی فوجی راو رو ساپرت می کنه
این دوربین تا چند وقت پیش 600 خرده ای بود خیلی بالا یهوووووووو![]()
منم که همینو گفتم جیگر
شما بودجه تون چقدره ؟ چی براتون مهمه ؟
اره فقط باید خودت دقت کنی ، لازم نیست دوربین این قابلیت رو داشته باشه
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
سلام
بدون شک 600D اما فرق بزرگی ندارند میشه به سمت 550D هم رفت و برای لنز بیشتر خرج کرد
D5100 که ارزش کلا 600 بیشتره![]()
اگه دو سه ماهه قبل تصمیم به خرید داشتی میتونستی به نیکون d5100 هم فکر کنی ولی الان 250 تا 300 گرونتر از کنون 600d هستش در صورتی که تفاوت زیادی از نظر کارایی ندارند. همین 600d رو بخر که فلش وایرلس داره و مانیتور چرخانش خیلی جاها به کمکت میاد مخصوصا در ماکروگرافی. البته تنها برتریش نسبت به 550d همین دو مورد بود و اندکی طراحی بدنه بهتر.
موفق باشی.
من بودجم 200 تومنه...این دوربین رو پسندیدم..16 مگاپیکسله و فیلمبرداری اچ دی هم داره...
فقط می خواستم بدونم 200 تومن گرون نیست؟ فوجی فیلم jx350 ? رم 4 گیگ کلاس 10 چنده؟ کینگستون sd hc
ممنون از توجهتون![]()
سلام خواهش می کنم . نه والا یادمه من داشتم مسابقات رباتیک باهاش فیلم میگرفتم ربات ها خط یاب بودن سرعت خوبی هم داشتن . عالی فیلم برداری کرد . حتی در حدی که فیلم بردار اصلی مسابقات فیلم های من رو ازم گرفت چون عالی شده بودن.نوشته شده توسط worldm
تو یوتوپ می تونی مقایسه های این دوربین و نمونه هاش رو ببینی
پانورما داره فقط قابلیت تشخیص لبخند رو ندارهولی چهره رو داره .
اره مکانیکی موتور دار نیست ولی سونی موتور داره . البته از نظر من مکانیکی با حال تره .
فقط بازم می گم اگه کنجکاوی فیلم های خوبی تو یوتیوپ هست برای این مدل .
سلام دوستان.بنده ميخواستم يك دوربين ديجيتال براي استفاده خانگي تهيه كنم.
نظر خودم w530هست.
قصد خريد اين دوربين سوني رو دارم.
خاستم ببينم كه دوستان با بودجه 150 چي بهتري سراغ دارند؟
من هيچ استفاده تخصصي از دوربين ديجيتال ندارم.
منتها عكسهاي دست جمعي زياد ميگيريم.يه چي باشه كه حال كنيم وقتي عكس رو ميبينيم.
نيازيبه زوم خيلي بالا و .... ندارم.
ممنون از راهنمايي شما عزيزان
من بهت این دوربین رو پیشنهاد می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)