تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1213 از 2376 اولاول ... 21371311131163120312091210121112121213121412151216121712231263131317132213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,121 به 12,130 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بيگ زاده:
    بيمار بودم با اجازه كادر فني رفتم
    هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: براي تمرين به ورزشگاه دستگردي رفتم اما به دليل تشديد بيماري آنجا را ترك كردم.

هاشم بيگ زاه ،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مشكلي در استقلال ندارم و قهر هم نكرده ام اما به دليل بيماري نتوانستم در تمرين تيم شركت كنم با اجازه كادر فني تمرين را ترك كردم.

وي ادامه داد: متاسفانه احتمال حضورم مقابل فولاد با اين بيماري منتفي مي شود و بدشانسي هاي من تمام نمي شود.

وي تصريح كرد: امسال دچار مشكلات و بدشانسي هاي زيادي در استقلال شدم و هر زماني كه آماده شدم با مصدوميت از تركيب دور شدم.

بيگ زاده خاطر نشان كرد: قصد جدایي از استقلال را ندارم اما اگر شرايط حضورم در خارج از ايران مهياشود با اجازه كادر فني ترانسفر مي شوم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منتظري:
    فولادي‌ها را بهتر از استقلال مي شناسم
    پژمان منتظري گفت:‌به اندازه کافي از بازيکنان فولاد شناخت دارم و به تک تک توانايي‌هاي فردي آنها آشنا هستم.

پژمان منتظري بازيکن استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: دوست دارم برابرفولاد بازي خوبي را به نمايش بگذارم و اجازه نفوذ به مهاجمان تيز هوش فولاد را ندهم.

وي تأکيد کرد : اگر قلعه‌نوعي وظيفه مهار آنها را به من بدهد سعي مي‌کنم روز بدون اشتباهي را پشت سر بگذارم.

وي در ادامه گفت‌:‌تمرينات خوبي را دراين مدت انجام داده‌ايم و خدا را شکر که اکثر بازيکنان در شرايط خوبي قرار دارند وتنها مشکل مانبود جباري است.

کجایییییییییید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهدي امير آبادي:
    من به خواست کادر فنی نیمکت نشین هستم
    هافبك تيم استقلال اعلام کرد نيمكت نشيني من خواست كادر فني است و من وظيفه دارم با درخشش در تمرينات به تركيب راه پيدا كنم.

مهدي اميرآبادي هافبك استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: من در تعطيلي ليگ مثل ساير بازيكنان صبح و بعدازظهر در تمرينات حاضر شدم و سعي كردم جزو بهترين ها باشم و قرار گرفتنم در تركيب به كادر فني مربوط مي شود.

وي ادامه داد: وظيفه من به عنوان يك بازيكن حرفه اي اين است گه اگر نيمكت نشين هستم اعتراض نكنم و فقط به نظر كادر فني احترام بگذارم. براي من موفقيت استقلال چه در تركيب باشم و چه روي نيمكت مهم است./

چرا من تنهام

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكوري:
    مصدوميتم رو به بهبود است
    مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: مصدوميتم رو به بهبود است اما هم اكنون به دليل داشتن درد با حتياط تمريناتم را ادامه مي دهم.

هادي شكوري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مصدوميتم از كشاله ران رو به بهبود است و به بازي با فولاد خوزستان مي رسم اما در زمان تمرينات دچار درد مي شوم.

وي ادامه داد: در صورت نظر كادر فني با وجود مصدوميت نيز مقابل فولاد بازي خواهم كرد ولي در صورت غيبت من نيز تيم با مشكل مواجه نخواهد شد.

وي با بيان اينكه فولاد تيم خوب و جواني است گفت:‌تيم فولاد در هفته هاي گذشته نتايج خوبي گرفته و از نظر روحي در شرايط خوبي به سر مي برد.

شكوري تصریح کرد: غيبت مهره هاي تاثيرگذار ما در بازي با فولاد احساس نخواهد شد و بازيكنان جايگزين كه انگيزه زيادي براي اثبات توانايي خود دارند جايگزين مناسبي خواهند بود

کسی صدای اعتراض منو میشنوه چرا نیستید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران:
    براي شكست فولاد آماده ايم

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: خوشبختانه وضعيت تيمي ما در بهترين شرايط است و همگي آماده ايم تا تيم فوتبال فولاد خوزستان را در تهران شكست دهيم.

خسرو حيدري، هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به تعطيلي مسابقات ليگ برتر فوتبال تيم ما تمرينات خود را در اين هفته ها ادامه داد و بدون شك تمام بازيكنان در كادر فني تيم براي رقابت با تيم فوتبال فولاد خوزستان آماده هستند در حاليكه اين يك بازي سخت براي ما خواهد بود اما معتقدم كه مي توانيم در اين ديدار پيروز شويم.

وي در ادامه گفت: مطمئنا به شخصه در آمادگي جسماني مطلوبي قرار دارم و براي اين ديدار كاملا آماده هستم و حتي اميدوارم در اين بازي براي تيمم گلزني كنم.

حيدري تصريح كرد: بدون شك قهرماني در نيم فصل اول نمي تواند مهم باشد و معتقدم كه براي مجموعه استقلال فقط قهرمان شدن در پايان فصل مهم خواهد بود و به اين مهم نيز خواهم رسيد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از تمرين امروز

قلعه‌نويي: نبايد از ارزش‌هاي قطبي كم شود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ‌اتفاقي كه براي قطبي افتاد براي هر مربي پيش مي‌آيد و نبايد از ارزش‌هاي او كم شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي پس از تمرين امروز در مورد استعفاي افشين قطبي اظهار داشت: اجازه بدهيد در اين رابطه حرفي نزنم؛ اما نظرم اين است او مربي با هوش و با دانشي است.
    وي افزود: نبايد ارزش‌هاي قطبي را ناديده گرفت. اين اتفاق براي همه رخ مي‌دهد. رئال مادريد سال گذشته قهرمان اسپانيا شد؛ اما امسال مشكل دارد. قطبي به فوتبال ما كمك‌هاي زيادي كرد و نبايد ناديده گرفته شود.
    اين مربي در مورد شايعه استعفايش از استقلال تصريح كرد: اين موضوع را تكذيب مي‌كنم. من به اين تيم و مردم دين دارم و تا زماني كه باشگاه من را بخواهد و اين هواداران باشند در اين تيم هستم.
    قلعه‌نويي در باره بازي مقابل فولاد عنوان كرد: هر بازي شرايط خاص خود را دارد. فولاد روند خوبي داشته است و به طور كلي تيم‌هاي اهوازي مي‌توانند همه تيم‌هاي ليگ را اذيت كنند.
    سرمربي ‌آبي‌پوشان ادامه داد: قصد داريم با به كار انداختن خط هافبك حريف، مقابل آنها به برتري برسيم، البته جلالي تيم خوبي ساخته است.
    اين مربي در باره غيبت جباري افزود: دو ماه قبل هم گفته بودم كه بايد خط هافبك و فوروارد خود را تقويت كنيم و به اين فكر هم بوديم. به همين دليل رجبي را به برزيل فرستاديم تا بازيكنان خوبي را جذب كند.
    قلعه‌نويي در پايان در باره ارتباط با مديرعامل باشگاه گفت: آشتياني انسان بسيار صادقي است و از روزي كه مسئوليت را برعهده گرفت، به تيم كمك كرده است. مديرعامل جديد از لحاظ مالي به خوبي بازيكنان را حمايت كرده است و استقلال آينده خوبي با وي دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    بازی با فولاد آبستن حوادث بسیاری خواهد بود / قطبی انسان شریفی بود
    سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به دیدار حساس تیمش برابر فولاد خوزستان در هفته پانزدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر گفت: سبک بازی دو تیم نوید بخش دیداری جذاب و دیدنی است که قطعا آبستن حوادث بسیاری نیز خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر امیر قلعه نویی که در حاشیه تمرین عصر امروز استقلال با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. ما می دانیم فولاد تیم خوب و قدرتمندی است که برای کسب امتیاز به تهران می آید.

وی افزود: آقای جلالی در هر تیمی که بوده اند برابر استقلال و پرسپولیس فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشته اند و تصور می کنم در دیدار با استقلال هم این اتفاق دوباره تکرار خواهد شد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال ادامه داد: اصولا من اعتقاد دارم تیم های خوزستان اگر فضای لازم برای کار را داشته باشند همیشه یک پای قهرمانی خواهند بود و مدعیان سرسختی برای تیم های بزرگ هستند.

قلعه نویی با بیان اینکه دیدار استقلال و فولاد جذاب و تماشاگر پسند خواهد بود خاطر نشان کرد: با توجه به سبک بازی هر دو تیم تصور می کنم این دیدار آبستن حوادث بسیاری خواهد بود. با این حال امیدوارم بتوانیم با توجه به تمرینات خوبی که انجام داده ایم در این دیدار سه امتیاز را کسب کنیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد بازیکنان برزیلی این تیم گفت: دو هافبک به ایران آمده اند که ما " فابیون بالاک " را جذب می کنیم اما بازیکن دیگر باید در تست های فنی تیم شرکت کند. مهاجم مورد نظر ما هم طی روزهای آینده به ایران خواهد آمد. به خاطر دیدارهای جام حذفی ، لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا به این بازیکنان نیاز داریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد جدایی افشین قطبی از پرسپولیس گفت: قطبی یک انسان بسیار باشخصیت ، شریف و فهمیده است و توانست در طول مدت حضورش در ایران فوتبال نویی را به تماشاگران ما ارائه دهد. من همیشه از افشین قطبی به نیکی یاد کرده و او را بسیار دوست دارم. اما در خصوص اینکه چرا ناگهان از ایران رفت به دلیل اینکه دور از این باشگاه هستم و از جریانات داخلی خبر ندارم نمی توانم نظر بدهم.

قلعه نویی در مورد سرمربیگری افشین پیروانی در تیم فوتبال پرسپولیس نیزگفت: با توجه به شناختی که در زمان بازیگری و حضورش به عنوان دستیار در تیم ملی دارم می دانم که افشین بسیار زیرک و باهوش است و فکر می کنم در امر سرمربیگری نیز به خاطر حضور چندین ساله اش در باشگاه پرسپولیس بتواند موفق عمل کند.

امیر قلعه نویی وجود هرگونه اختلاف با واعظ آشتیانی را رد کرد و گفت: هیچ اختلافی با واعظ ندارم. از زمان حضور ایشان در مدیریت استقلال تغییرات و تحولات زیادی در این باشگاه انجام شده است. ایشان توانسته است تفکرات جدیدی را برباشگاه استقلال حاکم کند.

قلعه نویی ادامه داد: مطمئنم که استقلال با حضور واعظ آشتیانی افق روشنی در پیش دارد. چرا که ایشان فقط شرایط فعلی را نمی بیند و برنامه های بلند مدتی برای باشگاه استقلال دارد. همینجا اعلام می کنم که هیچ مشکلی با وی ندارم و به طور دوستانه و برادارانه در کنار هم برای موفقیت استقلال هر چه در توان داریم خواهیم گذاشت.

وی در خصوص انتشار خبری مبنی بر جدایی اش از استقلال درپایان فصل گفت: من این خبر را قویا تکذیب می کنم و اعلام کنم به خاطر ارادت خاصی که به طرفداران استقلال دارم تا زمانی که مدیریت باشگاه بخواهد با تمام توانم در خدمت این باشگاه خواهم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدافع استقلال در گفتگو با مهر:
    فولاد با دست خالی تهران را ترک خواهد کرد
    هادی شکوری با ابراز رضایت از شرایط تیم فوتبال استقلال گفت: فولاد با شرایط آرمانی به تهران می آید اما به طور حتم با دست خالی تهران را ترک خواهد کرد.

مدافع تیم فوتبال استقلال تهران درگفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: فولادی ها تیم یک دست و منسجمی دراختیار دارند. خصوصا اینکه زیر نظر مربی کاربلدی هم کارمی کنند.

وی افزود: بازیکنان فولاد خوزستان به واسطه پیروزی های ارزشمندی که طی چند هفته اخیر به دست آورده اند، قطعا با شرایط روحی کاملا مساعدی سفر خود را به تهران انجام می دهند. البته از آنجا که ما مصمم به پیروزی هستیم، اجازه نمی دهیم با حفظ این شرایط تهران را ترک کنند.

شکوری با اشاره به بهبودی آسیب دیدگی خود خاطرنشان کرد: مصدومیتم کاملا برطرف شده است طوری که می توانم با آمادگی کامل بازی کنم. اگر از سوی قلعه نویی اجازه بازی پیدا کنم، بهترین بازی خود را ارائه خواهم داد.

مدافع تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: با حضور دوباره تماشاگران در ورزشگاه آزادی، استقلال می تواند یکی از بهترین و زیباترین بازی های نیم فصل خود را به نمایش بگذارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرین امروز آبی پوشان/
    برزیلی ها هنوز نرسیده اند/ هواداران استقلال خواستار بازگشت قطبی شدند

در شرایطی که گفته می شود بازیکنان برزیلی مورد نظر باشگاه استقلال وارد تهران شده اند اما در تمرین عصر امروز آبی پوشان خبری از این بازیکنان برزیلی نبود.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرین تیم فوتبال استقلال برای دیدار با فولاد خوزستان عصر امروز با حضور امیر قلعه نویی و سایر اعضای کادر فنی در ورزشگاه شهید دستگردی تهران برگزار شد.

در ابتدای این تمرین قلعه نویی دقایقی از اهمیت دیدار برابر فولاد خوزستان برای بازیکنان صحبت کرد و سپس برنامه های تمرین مد نظر کادر فنی در دستور کار قرار گرفت. حاشیه های تمرین امروز استقلال را در زیر می خوانید:

* تعدادی از بازیکنان استقلال که زودتر از دیگران به محل تمرین رسیده بودند به بازی تنیس فوتبال پرداختند.

* امیر قلعه نویی، امید طیری و محمود فکری زودتر از دیگران به زمین چمن آمدند و با یکدیگر به گفتگو پرداختند.

* سرمربی تیم فوتبال استقلال در این تمرین دقایقی با بهشادیاورزاده که در تمرینات این تیم حضور دارد صحبت کرد.

* نظری جویباری سرپست تیم فوتبال استقلال دقایقی با مهرداد پولادی ، بیژن کوشکی و مهدی امیرآبادی به گفتگو پرداخت.

* امیرقلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال در این تمرین هم مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

* تماشاگران استقلال در این تمرین سراغ بازیکنان برزیلی را می گرفتند که ظاهرا به تهران آمده اند اما در تمرین امروز حضور نداشتند.

* مجتبی جباری که زانویش تحت عمل جراحی قرار گرفته است به همراه بازیکنان ملی پوش ، از غایبان امروز تمرین استقلال بودند.

* هواداران استقلال که امروز در مورد استعفای افشین قطبی از پرسپولیس صحبت های زیادی مطرح کردند در شعارهای خود با طعنه خواستار بازگشت وی به پرسپولیس شدند. آنها شعارهایی در این مورد سردادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانی در گفتگو با مهر:
    روز سختی برابر فولاد خواهیم داشت / به صدر جدول نزدیک می شویم
    مهاجم تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه هدف این تیم رسیدن به صدر جدول رقابتهای لیگ است، گفت: مطمئنم استقلال در دیدار برابر فولاد روز سختی را پیش رو خواهد داشت.

آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: طی روزهای گذشته تمرینات خوبی را پشت سرگذاشته ایم و برای حضور در دیدار برابر فولاد خوزستان کاملا آماده هستیم.

وی ادامه داد: البته باید پذیرفت که فولاد خوزستان با توجه به کسب پیروزیهای اخیر به روزهای اوج بازگشته و مطمئنم استقلال روز سختی را برابر این تیم پیش رو خواهد داشت.

مهاجم تیم فوتبال استقلال با ابراز رضایت از شرایط این تیم خاطر نشان کرد: استقلال برای اینکه به صدر جدول رده بندی لیگ نزدیک شود نیاز به سه امتیاز این بازی دارد و تمام تلاشمان را خواهیم کرد که بتوانیم در این دیدار به پیروزی برسیم.

برهانی در پایان ابراز امیدواری کرد استقلال بتواند با حمایت هوادارانش در اهواز به سه امتیاز دیدار برابر فولاد دست پیدا کند تا خود را به صدر جدول رقابتها نزدیک کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •