خب حالا نیومده تیم ملی این مسخره بازیا دیگه چیه و چرا من نمیفهمم؟!؟!؟!؟!؟
این کمیته انضباطی جدید هی داره زور میزنه که به ما هم آره!!!!! همش واسه همینه!
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
خب حالا نیومده تیم ملی این مسخره بازیا دیگه چیه و چرا من نمیفهمم؟!؟!؟!؟!؟
این کمیته انضباطی جدید هی داره زور میزنه که به ما هم آره!!!!! همش واسه همینه!
Last edited by yoosef_st; 18-11-2008 at 23:22. دليل: قلت املایی : دی (;
یه چیز مشخصه
ایشون هم مثل کریمی دوست نداره تو تیم دائی بازی کنه
فقط و فقط قدرت کریمی رو نداشت که بگه تو تیم ملی بازی نمیکنم
حتی اگه شنیده باشد خودش گفت اعتراضی به رای نداره
اين بند چهارمش خيلي عقده بازيه
4- استرداد كليه جوايز و وجوه نقدي كه از تيم ملي دريافت كرده است.
اين همه براي تيم ملي گل زده و افتخار آورده يعني كه چي برو پول را پس بده
اگه اينجوريه بايد گل هائي هم كه زده را بهش پس بدن
شریفی خیلی دوست داره مرکز توجه باشه
تمام تصمیماتش به خاطر اینه که متفاوت جلوه بکنه
طرف با مشت زده بود تو گوش خبر نگار
1 ميليون جريمه اش كرد و 1 بازي محروم
حالا براي يه نرفتم بازي فرض هم كنيم به عمد خيلي راي باحالي داده
انگار جريمه درگيري خيلي كمتره
در گفتوگو با فارس
قطبي: استعفايم از پرسپوليس عذابآورترين تصميم زندگيام بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: عذابآورترين تصميم زندگي ام را گرفتم؛ اما بخاطر پرسپوليس بايد استعفا ميكردم.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، پيش از خروج از ايران، اظهار داشت: حرفهاي زيادي در دلم بود كه نميتوانستم بازگو كنم؛ اما وقتي هواداران را ميديدم كه با چه عشق و علاقهاي در محل تمرينات و بازيها حضور پيدا ميكردند، دوست داشتم بيشتر به پرسپوليس خدمت كنم.
قطبي ادامه داد: يكي از سختترين و عذابآورترين تصميمهاي زندگيم را گرفتم و همه هواداران و مردم بدانند كه اين تصميم من فقط بخاطر پرسپوليس بود و هيچ جنبه ديگري نداشت.
وي خاطرنشان كرد: اميدوارم با رفتن من خيلي از مسائل با اين باشگاه بزرگ حل شود و مسئولين بيشتر به فكر اين تيم مردمي باشند. از صميم قلب براي پرسپوليس و بازيكنانش و هيئت مديره آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم آنها در سه جام موفق باشند.
قطبي در پايان يادآور شد: خواست هايي داشتم كه بازگو كردم؛ اين موارد دلايلي بود در خصوص خداحافظي من از پرسپوليس.
با تائيد خبر استعفاي سرمربي پرسپوليس
مصطفوي: تلاش ميكنيم قطبي را به تهران برگردانيم
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: باوجود تلاش هيئت مديره باشگاه، افشين قطبي ايران را ترك كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، داريوش مصطفوي اظهار داشت: روز دوشنبه 27/8/87 استعفايي از افشين قطبي به دست من رسيد كه به سرعت با حضور قطبي آنرا در جلسه هيئت مديره مطرح كردم و به رغم بحث و گفت و گوهاي فراوان، اين موضوع مورد موافقت هيئت مديره قرار نگرفت و به سرمربي تيم نيز ابلاغ شد؛ اما با وجود پي گيري ها و جلسات متعدد، قطبي شب گذشته بدون دريافت مجوز از باشگاه، ايران را ترك كرد.
مدير عامل باشگاه افزود: تلاش خواهيم كرد قطبي را به ايران بازگردانيم تا به ماموريت خود ادامه دهد. با توجه به اينكه باشگاه به تعهدات خود در قبال سرمربي تيم عمل نموده است، انتظار داشتيم قطبي نيز بر اساس قرارداد عمل كند كه متاسفانه اين اقدام غير حرفه اي براي مسئولان باشگاه قابل درك نيست.
مصطفوي در پايان گفت: هم اكنون جلسه هيئت مديره باشگاه برگزار شده است و اعضا در حال تصميم گيري درباره مسائل هستند.
قبل از تمرين امروز
حيدري: باورم نميشود قطبي ايران را ترك كرده است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باورم نميشود كه افشين قطبي ايران را ترك كرده باشد.
سپهر حيدري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، عنوان كرد: قطبي به ما و هواداران قول قهرماني داد. نميدانم چگونه بايد باور كنم ايران را ترك كرده است.
وي افزود: او مربي بافرهنگ و بزرگي بود و آداب و رسوم جديدي را به ما ياد داده بود. در دو سالي كه كنار او بودم، نكات خوبي ياد گرفتم.
حيدري اظهار داشت: اميدوارم قطبي هرچه زودتر به ايران برگردد چون هنوز باور ندارم ايران را ترك كرده است.
وي خاطر نشان ساخت: واقعا در شرايط حساسي هستيم. رفتن قطبي هيچگاه يك مسئله خوشحالكننده براي ما نخواهد بود. اميدوارم اين گفته فقط يك رويا باشد.
نامهي افشين قطبي به هواداران پرسپوليس:
شايد دشمنان ما، خوشنود شوند و دست از سر اين تيم بردارند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
افشين قطبي سرمربي مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس در نامهاي خطاب به مردم ايران و هواداران اين تيم دلايل كنارهگيري خود را تشريح كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در متن نامهي افشين قطبي آمده است:
مردم غيور و ارجمند ايران
هواداران دوست داشتني پرسپوليس
با سلام، استحضار دارند اينجانب سيد افشين قطبي با عشق خدمت و با قلبي مملو از علاقه به هواداران و طرفداران تيم فوتبال پرسپوليس عليرغم گرفتاريهاي بسيار به دعوت مسوولين باشگاه پرسپوليس آري گفته و مجددا با اميد استفاده از همكاري صميمانه كادر فني جديد و در خدمت داشتن ستارگان فوتبال ايران، فعاليت خود را شروع كردم.
اكنون با توجه به حوادث حاشيهاي تيم كه برخي از افراد در خارج از باشگاه ايجاد كرده كه بيشتر به دسيسه براي جلوگيري از موفقيت اين تيم شكل ميگيرد نتايج در خور و شايسته مجموعه تيم فوتبال پرسپوليس اعم از مديريت، كادر فني و بازيكنان حاصل نشده و اين تنها به بهانه حضور بنده در اين تيم است. از آنجايي كه با تمامي قلبم پرسپوليس و هواداران آن را دوست ميدارم، خنجر جدايي را در قلب خود فرو كرده واز كنار تيم دور ميشوم، شايد با اين اقدام دشمنان ما، خوشنود شوند و دست از سر اين تيم بردارند. اگر با جدايي من از پرسپوليس اين تيم راه قهرماني و موفقيت را طي ميكند اين افشين قطبي است كه عشق و علاقه خود را فداي موفقيت پرسپوليس ميكند.
اشكهاي جدايي از تيم پرسپوليس و هواداران را در خود نگه داشته تا در روز قهرماني پرسپوليس چه در ليگ برتر و چه در جام باشگاههاي آسيا، آنها را در لحظات شادي از چشمم جاري كنم.
در خاتمه لازم ميدانم از تمام سعي و تلاش بيشائبه اعضاء هيات مديره باشگاه كه در مدت فعاليت اينجانب در جهت ايجاد امكانات براي به ثمر رساندن تلاش بنده، كادر فني و بازيكنان از هيچگونه مساعدتي دريغ نكردند سپاسگذاري كنم. اميدوارم هواداران عزيز قدر زحمات آنان را گرامي بدارند. آنها همگي دل شير دارند.
همینمون کم بود! تا الان سرمربی داشتیم وضع تیم اینطوری بود حالا که....! خدا به داد برسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)