توی 01 چی؟؟![]()
توی 01 چی؟؟![]()
لباسهای جدید نیروی زمینی ارتش به غیر از بعضی بخشها همین طرح هست.
فرمانده کل هم همین رو میپوشه.
میندازن اتاق تمساح
پلی استیشن، ایکس باکس و...
شما بگو رادیو، با هزار مصیبت شاید بشه برد یگان چه برسه به....
عزیز به قول dg1 عزیز، شما 1 دی برو بشین جلو در پادگان.
لباس میدن ولی کیلویی میدن.
مثلا پوتین 40 میدن و...
شما هم میتونید با سربازای دیگه عوض کنین و یا اگه مهلت دادن برید مغازهایی که وسایل نظامی میفروشن و یه پولی بدین و براتون عوض کنن.
بعضی ها میدن شلواراشون رو تنگ میکنن ولی من برای آموزشی پیشنهاد نمیکنم.
تاریخ اعزامتون باید همون 2/10/91 باشه چون 1/10 تعطیله.
ارشد شدن یه محاسنی داره و لی به کل لوس بازیه ............. من با این کارا حال نمیکنم.
کسی از دوستان در مورد پادگان کد 73 : نیروی زمینی سپاه پادگان شهید قاضی تبریز چیزی نمیدونه ؟ چه جور جایی ؟ چطوریاست ؟ اذیت می کنند یا نه ؟ دوست من اینجا افتاده ولی هر چی میگردیم تو نت چیزی در مورد این مکان گفته نشده ! در واقع هندونه در بسته است فعلا برای ما !![]()
اما خودم که مهیای رفتن به 01 میشم این وسایل رو لیست کردم تا اماده کنم برای بردن ؟ به نظرتون چیزی کم و کسری یا زیادی نداره ؟
البسه :
1- 2 عدد زیر پوش آستین کوتاه سفید رنگ - 2- 2 عدد شرت سفید رنگ ساده – 3- 2 عدد شلوار کردی مشکی -
بهداشتی :
1- مسواک – 2- خمیر دندان – 3- شامپو – 4- صابون – 5- جا صابونی – 6- سیم ظرفشویی – 7- پودر لباس شویی – 8- ناخن گیر – 9- ژیلت – 10- دمپایی – 11- حوله – 12- چسب زخم -
13- 2 ورق استامینوفن کدئین – 2 ورق سرما خوردگی – 2 ورق کپسول اموکسی سیلین – 1 شیشه شربت دیفن هیدرامین – 14- اسپری بدن – 15- یه بسته دستمال کاغذی –16 - لیف – 17- صابون جیبی –18 - 2 عدد دستمال جیبی سفید رنگ – 19- اسکاچ -
متفرقه :
واکس فوری – سنجاق قفلی – یه بسته کیسه فریزر – یه بسته کیسه پلاستیکی بزرگ – روتختی سفید – یک متر کش پهن یک سانت مشکی – دستمال کهنه2 عدد – مهر جیبی – شماره تلفن های ضروری و شماره حساب – اویز لباس – نخ و سوزن – اینه کوچک – کارت تلفن – قیچی کوچک تاشو – 3 عدد قفل کوچک – متوسط – بزرگ – چسب قطره ای و نواری – 2 عدد کتاب – 2 عدد جدول – چند عدد سنجاق ته گرد -
نوشت افزار :
دفتر 100 برگ سیمی – 2 تا خودکار ابی –1 خودکار قرمز – 1 خودکار سبز – 20 عدد برگ آ4 – مازیک ضد اب – تقویم -
خوراک :
بشقاب و کاسه استیل – قاشق و چنگال و کارد میوه خوری – در باز کن – لیوان شیشه ای و پلاستیکی – چای کیسه ای – یه بسته قند -
مدارک :
1- برگ اعزام – 2- برگ معرفی به مکان اموزش – 3- برگ واکسیناسیون – 4- برگ مشخصات دفترچه – 5- دو سری فتو کپی از مدارک فوق – 6- چند تا عکس سیاه سفید – 7- عابر بانک – 8- سه سری کپی کامل از شناسنامه خودم و پدر و مادر ( برابر اصل شده ) – سه سری کپی کارت ملی ( برابر اصل شده ) – مدرک تحصیلی – دو سری کپی از مدرک ای سی دی ال -
مدارک پدر نظامی :
1- دو سری کپی شناسنامه از تمامی صحفات شناسنامه خود – پدر – مادر ( برابر اصل شده )
2- دو سری کپی از کارت ملی خود – پدر – مادر ( برابر اصل شده )
3- گواهی رسمی از یگان خدمتی پدر یا سازمان بازنشستگان
4- اخرین فیش حقوقی
5- کپی برابر اصل شده کارت شناسایی پدر
سلام لیست ادیت شده از نظر من
سلام دوستان....
من تو برگه اعزامم که اداره پست اورش..سه ماه غیبت خورده بودم ...رفتم درست کردم و سه ماه غیبتم حل شد..الان که برگه المثنی رو گرفتم توش غیبت نوشته نیست....حالا من کدوم رو به پادگانم تحویل بدم!!!!برگه المثنی که توش غیبت نوشته نیست یا ابرگه اصلی که اداره پست قبلش اورد و سه ماه غیبت توش نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرررررررررررررر
اموزشی توی ارتش 02 تهران تا ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟یعنی تا ساعت چند باید اموزش ببینیم و بعدش ازاد باشیم؟؟؟؟؟؟نیرویس انتظامی که از صبح تا اذان مغرب و اعشا بود..ارتش چجوریه؟؟؟؟؟
مدارک برابر اصل شده خودت و پدر و مادرت رو نمیدونم برای چی لازمه؟!
طبق گفته ی دوستان همون المثنی رو ببر
مشکلی نیست
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)