تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1212 از 4105 اولاول ... 21271211121162120212081209121012111212121312141215121612221262131217122212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,111 به 12,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    خیر همچین چیزی تو 06 نیست ! از ماه دوم به بعد شاید تونستید هفته ای یک روز برید خونه و 5 شنبه جمعه ها اگر نگهبان نبودید برید خونه

توی 01 چی؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

لباسهای جدید نیروی زمینی ارتش به غیر از بعضی بخشها همین طرح هست.
    فرمانده کل هم همین رو میپوشه.

کلا اگه لوازمی که خودشون تویه برگه ازت میخوان یه موردشو نیاری دعوات میکنن ؟
    میندازن اتاق تمساح

من اگر فلش usb ببرم، اجازه ورود نمیدن؟

کلا چه چیزهایی بردنش به آموزشی ممنوعه؟
    پلی استیشن، ایکس باکس و...

شما بگو رادیو، با هزار مصیبت شاید بشه برد یگان چه برسه به....

برادر حالا ما اومدیم 2 دی رفتیم و اونوقت گفتن آقا شما دیر اومدین تکلیف چیه؟ برای من کماکان 1 دی نوشته شده تو برگه ای که دیروز از پلیس + 10 گرفتم...
    عزیز به قول dg1 عزیز، شما 1 دی برو بشین جلو در پادگان.

یعنی اونجا لیاس نمی دن ! هودمون باید بگیریم ؟
    لباس میدن ولی کیلویی میدن.

مثلا پوتین 40 میدن و...

شما هم میتونید با سربازای دیگه عوض کنین و یا اگه مهلت دادن برید مغازهایی که وسایل نظامی میفروشن و یه پولی بدین و براتون عوض کنن.

بعضی ها میدن شلواراشون رو تنگ میکنن ولی من برای آموزشی پیشنهاد نمیکنم.

3. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام.
    من اعزامم اول دی ماه 91 هستش و آموزشگاه شهید مدرس کرج افتادم.
    چند تا سوال دارم.
    اول اینکه من پزشک هستم و پیام آور بهداشت خواهم بود و بنابراین فقط 2 ماه آموزش خواهم داشت و بعدش میرم سیستان و بلوچستان.
    در اولین برگی که برای من اومد تاریخ اعزام رو 91/10/02 نوشته بود اما وقتی رفتم المثنی بگیرم تاریخ 91/10/01 نوشته شده. می خوام ببینم دوستانی که شهید مدرس خواهند اومد کدوم تاریخ براشون نوشته شده؟
    دوم اینکه به نظرتون ارشد شدن به درد می خوره یا نه و اصولا وظایف ارشد چیه؟ مثلا ارشد فرهنگی چیکار میکنه؟ و یا ...
    سوم اینکه برای من برگه ای که لوازم مورد نیازی که دوستان در کامنت ها نوشتن مثل گل رز! توش نوشته باشه نگرفتم، جریانش چیه؟
    خلاصه اینکه امیدوارم زیاد بد نگذره بهمون و زنده بمونیم تا آخر آموزشی.

تاریخ اعزامتون باید همون 2/10/91 باشه چون 1/10 تعطیله.
    ارشد شدن یه محاسنی داره و لی به کل لوس بازیه ............. من با این کارا حال نمیکنم.

5. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی از دوستان در مورد پادگان کد 73 : نیروی زمینی سپاه پادگان شهید قاضی تبریز چیزی نمیدونه ؟ چه جور جایی ؟ چطوریاست ؟ اذیت می کنند یا نه ؟ دوست من اینجا افتاده ولی هر چی میگردیم تو نت چیزی در مورد این مکان گفته نشده ! در واقع هندونه در بسته است فعلا برای ما !

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اما خودم که مهیای رفتن به 01 میشم این وسایل رو لیست کردم تا اماده کنم برای بردن ؟ به نظرتون چیزی کم و کسری یا زیادی نداره ؟

البسه :
    1- 2 عدد زیر پوش آستین کوتاه سفید رنگ - 2- 2 عدد شرت سفید رنگ ساده 3- 2 عدد شلوار کردی مشکی -

بهداشتی :
    1- مسواک 2- خمیر دندان 3- شامپو 4- صابون 5- جا صابونی 6- سیم ظرفشویی 7- پودر لباس شویی 8- ناخن گیر 9- ژیلت 10- دمپایی 11- حوله 12- چسب زخم -
    13- 2 ورق استامینوفن کدئین 2 ورق سرما خوردگی 2 ورق کپسول اموکسی سیلین 1 شیشه شربت دیفن هیدرامین 14- اسپری بدن 15- یه بسته دستمال کاغذی –16 - لیف 17- صابون جیبی –18 - 2 عدد دستمال جیبی سفید رنگ 19- اسکاچ -

متفرقه :
    واکس فوری سنجاق قفلی یه بسته کیسه فریزر یه بسته کیسه پلاستیکی بزرگ روتختی سفید یک متر کش پهن یک سانت مشکی دستمال کهنه2 عدد مهر جیبی شماره تلفن های ضروری و شماره حساب اویز لباس نخ و سوزن اینه کوچک کارت تلفن قیچی کوچک تاشو 3 عدد قفل کوچک متوسط بزرگ چسب قطره ای و نواری 2 عدد کتاب 2 عدد جدول چند عدد سنجاق ته گرد -

نوشت افزار :
    دفتر 100 برگ سیمی 2 تا خودکار ابی 1 خودکار قرمز 1 خودکار سبز 20 عدد برگ آ4 مازیک ضد اب تقویم -

خوراک :
    بشقاب و کاسه استیل قاشق و چنگال و کارد میوه خوری در باز کن لیوان شیشه ای و پلاستیکی چای کیسه ای یه بسته قند -

مدارک :
    1- برگ اعزام 2- برگ معرفی به مکان اموزش 3- برگ واکسیناسیون 4- برگ مشخصات دفترچه 5- دو سری فتو کپی از مدارک فوق 6- چند تا عکس سیاه سفید 7- عابر بانک 8- سه سری کپی کامل از شناسنامه خودم و پدر و مادر ( برابر اصل شده ) سه سری کپی کارت ملی ( برابر اصل شده ) مدرک تحصیلی دو سری کپی از مدرک ای سی دی ال -

مدارک پدر نظامی :
    1- دو سری کپی شناسنامه از تمامی صحفات شناسنامه خود پدر مادر ( برابر اصل شده )
    2- دو سری کپی از کارت ملی خود پدر مادر ( برابر اصل شده )
    3- گواهی رسمی از یگان خدمتی پدر یا سازمان بازنشستگان
    4- اخرین فیش حقوقی
    5- کپی برابر اصل شده کارت شناسایی پدر

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اما خودم که مهیای رفتن به 01 میشم این وسایل رو لیست کردم تا اماده کنم برای بردن ؟ به نظرتون چیزی کم و کسری یا زیادی نداره ؟

البسه :
    1- 1 عدد زیر پوش آستین کوتاه سفید رنگ - 2- 1 عدد شرت سفید رنگ ساده
    بهداشتی :
    1- مسواک 2- خمیر دندان 3- شامپو 4- صابون 5- جا صابونی 7- پودر لباس شویی 8- ناخن گیر 9- ژیلت 11- حوله 12- چسب زخم -
    13- 2 ورق استامینوفن کدئین 2 ورق سرما خوردگی 2 ورق کپسول اموکسی سیلین 1 شیشه شربت دیفن هیدرامین 14- اسپری بدن 15- یه بسته دستمال کاغذی –16 - لیف 17- صابون جیبی –18 - 2 عدد دستمال جیبی سفید رنگ 19- اسکاچ -

متفرقه :
    سنجاق قفلی یه بسته کیسه فریزر روتختی سفید دستمال کهنه2 عدد مهر جیبی شماره تلفن های ضروری و شماره حساب نخ و سوزن اینه کوچک کارت تلفن قیچی کوچک تاشو 1 عدد قفل کوچک - چسب قطره ای و نواری چند عدد سنجاق ته گرد -

نوشت افزار :
    دفتر 100 برگ سیمی 2 تا خودکار ابی 1 خودکار قرمز 1 خودکار سبز تقویم -

خوراک :
    بشقاب و کاسه استیل قاشق و چنگال و کارد میوه خوری در باز کن لیوان شیشه ای و پلاستیکی چای کیسه ای یه بسته قند -

مدارک :
    1- برگ اعزام 2- برگ معرفی به مکان اموزش 3- برگ واکسیناسیون 4- برگ مشخصات دفترچه 5- دو سری فتو کپی از مدارک فوق 6- چند تا عکس سیاه سفید 7- عابر بانک 8- سه سری کپی کامل از شناسنامه خودم و پدر و مادر ( برابر اصل شده ) سه سری کپی کارت ملی ( برابر اصل شده ) مدرک تحصیلی دو سری کپی از مدرک ای سی دی ال -

مدارک پدر نظامی :
    4- اخرین فیش حقوقی
    سلام لیست ادیت شده از نظر من

9. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان....
    من تو برگه اعزامم که اداره پست اورش..سه ماه غیبت خورده بودم ...رفتم درست کردم و سه ماه غیبتم حل شد..الان که برگه المثنی رو گرفتم توش غیبت نوشته نیست....حالا من کدوم رو به پادگانم تحویل بدم!!!!برگه المثنی که توش غیبت نوشته نیست یا ابرگه اصلی که اداره پست قبلش اورد و سه ماه غیبت توش نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تشکرررررررررررررر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اموزشی توی ارتش 02 تهران تا ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟یعنی تا ساعت چند باید اموزش ببینیم و بعدش ازاد باشیم؟؟؟؟؟؟نیرویس انتظامی که از صبح تا اذان مغرب و اعشا بود..ارتش چجوریه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

البسه :
    1- 1 عدد زیر پوش آستین کوتاه سفید رنگ - 2- 1 عدد شرت سفید رنگ ساده
    بهداشتی :
    1- ناخن گیر 2- ژیلت 3- چسب زخم - 4 دمپایی 5- 2 ورق استامینوفن کدئین 2 ورق سرما خوردگی 2 ورق کپسول اموکسی سیلین 1 شیشه شربت دیفن هیدرامین 6- اسپری بدن 7- یه بسته دستمال کاغذی جیبی –8 - لیف 9- صابون جیبی ( تا اونجایی که دنبال کردم بقیه رو خودشون میدن)

متفرقه :
    سنجاق قفلی یچنتا کیسه فریزر یک متر کش پهن یک سانت مشکی دستمال کهنه2 عدد شماره تلفن های ضروری و شماره حساب اویز لباس نخ و سوزن اینه کوچک کارت تلفن قیچی کوچک تاشو 3 عدد قفل کوچک متوسط بزرگ چسب قطره ای و نواری چند عدد سنجاق ته گرد -

نوشت افزار :
    1 خودکار ابی – چند برگ A4 ( اخه مگه میخوای بری کلاس نقاشی؟؟!!)

خوراک :
    بشقاب و کاسه استیل قاشق و چنگال و کارد میوه خوری لیوان فلزی چای کیسه ای یه بسته قند -

مدارک :

مدارک پدر نظامی :
    4- اخرین فیش حقوقی
    مدارک برابر اصل شده خودت و پدر و مادرت رو نمیدونم برای چی لازمه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان....
    من تو برگه اعزامم که اداره پست اورش..سه ماه غیبت خورده بودم ...رفتم درست کردم و سه ماه غیبتم حل شد..الان که برگه المثنی رو گرفتم توش غیبت نوشته نیست....حالا من کدوم رو به پادگانم تحویل بدم!!!!برگه المثنی که توش غیبت نوشته نیست یا ابرگه اصلی که اداره پست قبلش اورد و سه ماه غیبت توش نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تشکرررررررررررررر

طبق گفته ی دوستان همون المثنی رو ببر
    مشکلی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •