با وجود سه تا خط
باید بیشتر اینا به فکر هارد باشی![]()
با وجود سه تا خط
باید بیشتر اینا به فکر هارد باشی![]()
خیلی بیشتر از اینا یعنی خیلی بیشتر از 60 گیگ؟![]()
نه بابا خط دومم رو میگم که کلا 6 گیگ دانلود شبانه داره.اونو دارم ردیفش میکنم خیلی بیشتر از این 6 گیگا بگیره.اما قدرت اصلی رو با تمهیدات انجام شده خط سوم خواهد داشت که بیشتر از این دو تا خواهد دانلودید در ساعات شبانه![]()
من 1 ماهه ،2 مگ گرفتم با 5 گیگ حجم (مشهد). 10 گیگی با سرعت 320KB/s گرفت. باز الان سرعت رو محدود کردن روی 120KB/s. قضیه چیه؟
سرویسهای متنوعی هست. مثل VDSL که نسل بعدی همین ADSL اه و بین 50 تا 100 مگابیت در ثانیه سرعت میده.
بعدش هم سرویسهای فیبر نوری هست که سرعتهای تخیلی میدن. مثل همون گوگل فایبر که چند ماه پیش شرکت گوگل تو بعضی از شهرهای آمریکا ارائه کرد و سرعتش در حد 1 گیگابیت در ثانیه است. واقعاً خیلی تخیلیه. در حد سرعت هارد دیسک کامپیوتر.
البته نسل تکنولوژیهای وایرلس مثل اینترنت وایفای یا اینترنت وایمکس هم هستند که سرعتهای بالایی میتونن ارائه کنن.
تو این چند سال گذشته هم سرویسهای اینترنت موبایلی مثل 3G و 4G که سرعتهای خیلی بالایی رو در اختیار کاربران میذارن. مثلاً 4G LTE بین 100 تا 300 مگابیت در ثانیه سرعت دانلود میده.
خلاصه تا دلت بخواد تو این 4 - 5 سال گذشته راه برای دسترسی به سرعتهای بالا ایجاد شده. ما هنوز اندر خم ADSL2+ موندیم.
سلام من اینترنت طرح عید تا عید مخابرات دارم خطم خودشو بکشه تا 4 میکشه !!!سرعتش بد نیست چه روز چه شب از 330 تا 350 هست شبا هم کاملا رایگان نیست 99 درصد تخفیف داره!اینجوریم نیست که محدود کنن قیمتشم یک ساله 24 گیک 102 تومن هست حالا با تمام این اوصاف همین مخابرات بمونم یا بیام 2 مگ صبا نت رو بگیرم ?![]()
راستش من چیزی نشنیدم که واسه مصارف خونگی چنین چیزی وجود داشته باشه. حتی برای مواردی هم که قبلاً گفتم، احتمالاً روشهای ارزونتری وجود داشه باشه. الآن دیگه با اومدن تکنولوژیهای جدید این جور تقویتها عملاً دیگه معنا نداره. شاید واسه همینم هست که برای مصارف خونگی دیگه اصلاً تولید چنین دستگاهی توجیه نداره. مثلاً، وقتی شما میتونی به راحتی با یه موبایل با تکنولوژی 3G سرعت تا 14 مگابیت رو بگیری اونم در هر نقطهای که آنتندهی داشته باشی، دیگه واقعاً همون رپیترهای مخابرات برای مناطق دورافتاده هم توجیه نداره.
شبانه یا روزانه؟ اگه شبانه باشه یا مرکز مخابراتی شما شلوغه سرعت دانلود تو شب میاد پایین و یا کلا سرعت شبانه های 2 مگ رو آوردن پایین به هر حال اینم یک سیاسته شرکته که مشتری برای سرعت های بالاتر جذب کنه متاسفانه ولی من مطمئنم صبانت هم به زودی کلا شبانه ها رو محدود میکنه مثلا اگه کسی از یک مقدار مشخصی در طول دوره بیشتر دانلود کرد سرعتش رو بیارن پایین مثل شاتل که امیدوارم اصلا اینطوری نکنن که بیشتر مشتری هاش میپرن البته تا الان هم شاتل به وسیله تبلیغات داره مشتری جذب میکنه ولی همه از شبانه اش ناراضی ان فعلا تو شبانه حرف اول رو صبانت و آسیاتک و پارس آنلایم میزنن چون سرعت کاربر شبانه رو محدود نمیکنن![]()
پارس آنلاین کجاش خوبه :|
اگه بیای تاپیک پارس میبینی همه دارن تخلیه میکنن
شما البته اینم در نظر بگیر همه کاربرای پارس فقط اینایی نیستن که تو تاپیک پارس میانا !!
فقط اونایی که مشکل دارن میان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)