تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1212 از 1783 اولاول ... 2127121112116212021208120912101211121212131214121512161222126213121712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,111 به 12,120 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با وجود سه تا خط
    باید بیشتر اینا به فکر هارد باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب شبی 6 گیک دانلود با خط دیگم رو من حساب نمیکنم.حالا دارم اونو درستش میکنم که دانلودش خیلی بیشتر از اینا بشه. ضمن اینکه خط سوم هم تا یکماه دیگه تو راه هستش.الان فقط به فکر هارد اکسترنالم
    خیلی بیشتر از اینا یعنی خیلی بیشتر از 60 گیگ؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خیلی بیشتر از اینا یعنی خیلی بیشتر از 60 گیگ؟
    نه بابا خط دومم رو میگم که کلا 6 گیگ دانلود شبانه داره.اونو دارم ردیفش میکنم خیلی بیشتر از این 6 گیگا بگیره.اما قدرت اصلی رو با تمهیدات انجام شده خط سوم خواهد داشت که بیشتر از این دو تا خواهد دانلودید در ساعات شبانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من 1 ماهه ،2 مگ گرفتم با 5 گیگ حجم (مشهد). 10 گیگی با سرعت 320KB/s گرفت. باز الان سرعت رو محدود کردن روی 120KB/s. قضیه چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در کشورهای خارجی که سرعت بالای 24 هم دارن از چه سرویسی استفاده میکنند ؟
    سرویس‌های متنوعی هست. مثل VDSL که نسل بعدی همین ADSL اه و بین 50 تا 100 مگابیت در ثانیه سرعت می‌ده.

بعدش هم سرویس‌های فیبر نوری هست که سرعت‌های تخیلی می‌دن. مثل همون گوگل فایبر که چند ماه پیش شرکت گوگل تو بعضی از شهرهای آمریکا ارائه کرد و سرعتش در حد 1 گیگابیت در ثانیه است. واقعاً خیلی تخیلیه. در حد سرعت هارد دیسک کامپیوتر.

البته نسل تکنولوژی‌های وایرلس مثل اینترنت وای‌فای یا اینترنت وایمکس هم هستند که سرعت‌های بالایی می‌تونن ارائه کنن.

تو این چند سال گذشته هم سرویس‌های اینترنت موبایلی مثل 3G و 4G که سرعت‌های خیلی بالایی رو در اختیار کاربران می‌ذارن. مثلاً 4G LTE بین 100 تا 300 مگابیت در ثانیه سرعت دانلود می‌ده.

خلاصه تا دلت بخواد تو این 4 - 5 سال گذشته راه برای دسترسی به سرعت‌های بالا ایجاد شده. ما هنوز اندر خم ADSL2+ موندیم.

6. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام من اینترنت طرح عید تا عید مخابرات دارم خطم خودشو بکشه تا 4 میکشه !!!سرعتش بد نیست چه روز چه شب از 330 تا 350 هست شبا هم کاملا رایگان نیست 99 درصد تخفیف داره!اینجوریم نیست که محدود کنن قیمتشم یک ساله 24 گیک 102 تومن هست حالا با تمام این اوصاف همین مخابرات بمونم یا بیام 2 مگ صبا نت رو بگیرم ?

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببخشید دوست من این چیزی که میخواهم بگم شاید کمی تخیلی باشه اما آیا میشه چنین کاری کرد؟یعنی آیا دستگاهی شبیه به این رپیتر در حجم کوچکتر و برای مصارف خونگی هست که مثلا اونو سر کابل ورودی مخابرات دم در خونمون نصب کنیم وباعث بشه که سیگنال تقویت بشه و میرایی کم بشه؟
    راستش من چیزی نشنیدم که واسه مصارف خونگی چنین چیزی وجود داشته باشه. حتی برای مواردی هم که قبلاً گفتم، احتمالاً روش‌های ارزون‌تری وجود داشه باشه. الآن دیگه با اومدن تکنولوژی‌های جدید این جور تقویت‌ها عملاً دیگه معنا نداره. شاید واسه همینم هست که برای مصارف خونگی دیگه اصلاً تولید چنین دستگاهی توجیه نداره. مثلاً، وقتی شما می‌تونی به راحتی با یه موبایل با تکنولوژی 3G سرعت تا 14 مگابیت رو بگیری اونم در هر نقطه‌ای که آنتن‌دهی داشته باشی، دیگه واقعاً همون رپیترهای مخابرات برای مناطق دورافتاده هم توجیه نداره.

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من 1 ماهه ،2 مگ گرفتم با 5 گیگ حجم (مشهد). 10 گیگی با سرعت 320KB/s گرفت. باز الان سرعت رو محدود کردن روی 120KB/s. قضیه چیه؟
    شبانه یا روزانه؟ اگه شبانه باشه یا مرکز مخابراتی شما شلوغه سرعت دانلود تو شب میاد پایین و یا کلا سرعت شبانه های 2 مگ رو آوردن پایین به هر حال اینم یک سیاسته شرکته که مشتری برای سرعت های بالاتر جذب کنه متاسفانه ولی من مطمئنم صبانت هم به زودی کلا شبانه ها رو محدود میکنه مثلا اگه کسی از یک مقدار مشخصی در طول دوره بیشتر دانلود کرد سرعتش رو بیارن پایین مثل شاتل که امیدوارم اصلا اینطوری نکنن که بیشتر مشتری هاش میپرن البته تا الان هم شاتل به وسیله تبلیغات داره مشتری جذب میکنه ولی همه از شبانه اش ناراضی ان فعلا تو شبانه حرف اول رو صبانت و آسیاتک و پارس آنلایم میزنن چون سرعت کاربر شبانه رو محدود نمیکنن

11. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

شبانه یا روزانه؟ اگه شبانه باشه یا مرکز مخابراتی شما شلوغه سرعت دانلود تو شب میاد پایین و یا کلا سرعت شبانه های 2 مگ رو آوردن پایین به هر حال اینم یک سیاسته شرکته که مشتری برای سرعت های بالاتر جذب کنه متاسفانه ولی من مطمئنم صبانت هم به زودی کلا شبانه ها رو محدود میکنه مثلا اگه کسی از یک مقدار مشخصی در طول دوره بیشتر دانلود کرد سرعتش رو بیارن پایین مثل شاتل که امیدوارم اصلا اینطوری نکنن که بیشتر مشتری هاش میپرن البته تا الان هم شاتل به وسیله تبلیغات داره مشتری جذب میکنه ولی همه از شبانه اش ناراضی ان فعلا تو شبانه حرف اول رو صبانت و آسیاتک و پارس آنلایم میزنن چون سرعت کاربر شبانه رو محدود نمیکنن
    پارس آنلاین کجاش خوبه :|
    اگه بیای تاپیک پارس میبینی همه دارن تخلیه میکنن

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

پارس آنلاین کجاش خوبه :|
    اگه بیای تاپیک پارس میبینی همه دارن تخلیه میکنن
    شما البته اینم در نظر بگیر همه کاربرای پارس فقط اینایی نیستن که تو تاپیک پارس میانا !!
    فقط اونایی که مشکل دارن میان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •