ویرایش شد (پست اضافی)
ویرایش شد (پست اضافی)
Last edited by veyron; 23-06-2016 at 11:47. دليل: پست اضافی
512 یعنی دانلود 64 ، 120 تومن خیلیه ، مخابرات اهواز دایی من 512 میگرفت 3 ماهه 60 تومن ، البته دیگه نمیدن
1 میلیون و 440 هزار تومن در سال باید بدی اونم واسه 512 ، از خصوصیا بهتره اما بازم با عقل جور در نمیاد
سلام
طبق مشکلی که سامانه قبلا داشت و منفی 8 گیگ برای طرح شباهنگ زده بود الان زده 67 گیگ در حالی که باید 20 گیگ باشه
من فر کنم شبانه رایگان رو برداشتن
بقیه هم چک بکنن
دیگه مخابرات انقدر ها هم بی در و پیکر نیست که شبانه رو بدون اطلاع قبلی برداره
من هم شباهنگ دارم و حجمم همونیه که باید باشه
من طرح اينترنت کمپين تابستان - پاييز رو دارم ، شبانه هم استفاده میکنم اما مشکلی پیدا نکردم فعلا ، فقط پینگ خرابه
طرح یوتانت!!!!!!!! اوردهههههههههههههه
یوتانت
![]()
کسی میدونه معیار محاسبه سرغت اینترنت چجوریه؟؟؟ مخابرات میاد 50 مگ میده ولی سرعت اپلود بیشتر از 512 نمیده. حالا کاری به پینگ و کیفیت افتضاحش ندارم ولی ایا معیار محاسبه سرعت اینترنت فقط سرعت دانلوده؟؟؟
Last edited by mamad24; 25-06-2016 at 14:55.
درود
دوست عزیز کاش به عمر ما برسه که 50 مگ ببینیم شما نگران آپلودی
با این سیم کشی های قدیمی و عدم اجازه حفاری شهرداری ... من فکر نکنم حداقل تا 10 سال دیگه
همچین سرعتی در ایران ارائه بشه
این مخابراتم من اصلا امیدی بهش ندارم این پروژه عملی بشه ... اینا سالهاست
در همین سیم مسیشم موندن چه برسه به فیبر و این سرعتا
همین الانم پهنای باند کم دارن تو کل کشور ... اینترنت موبایل داغونه ... این مشکلات قرار نیست حل بشه
سرعت آپلود هیچوقت به اندازه دانلود نیست ، توی اروپا هم همینطوره اما از ایران بهتره ، معمولا دست کم یک دهم سرعت دانلود رو میدن حالا واسه این 50 مگ نمیدونم زیادش میکنن یا نه چون من 4 تا طرح مختلف از مخابرات داشتم همه سرعت آپلود حدو 40kb بود (البته چند وقته دورو بر 100kb شده)
الان مشکل اصلی مخابرات اینه که اصلا ثبات نداره مثلا این الان پینگ منهبالایی مال آلمانه پایینی فرانسه در حالت عادی باید زیر 100 باشه اما وضعیت اینه هم پینگ بالاس هم ثبات نداره مثل نوار قلب میمونه ، 2 ماه پیش بهتر بود من رفتم 600 هزار تومن پول چند تا بازی آنلاین دادم بعد یهو اینجوری شد ، پولم به فنا رفت هیچکدومو نمیشه بازی کرد تیر میزنی 1 ساعت بعد شلیک میکنه
بعد یه چیز دیگه اینه که تو ایران هیچکس نمیتونه ویدیو با کیفیت زنده واسه کسی بفرسته ، کشورای خارجی هر کلاسی بخوای میتونی از خونه از راه دور شرکت کنی ویدیو زنده همدیگرو میبینید میتونی حتی تو کلاس درس هم جواب بدی ، یا میتونی بازی که میکنی زنده استریم کنی رو شبکه هایی مثل twitch.tv ، من خودم همیشه نگاه که میکنم طرف 1080p زنده داره آپلود میکنه پینگش مثلا 9 هست هم سرعت بالاست هم کیفیت اینقدر خوبه که آپلود دانلود تا وقتی ماکزیمم نباشه پینگت تغییر نمیکنه
الان اون 50 مگ نمیدونم سودش واسه ما چیه ، من خودم با 8.7 مگ 1080p میبینم تازه جلو جلو دانلود هم میکنه ، مگر بخوای 4k شبکه های اینترنتی رو روی تلوزیون 4k نگاه کنی که اونم 1 دقیقه نشده شارژت تمام میشه
هدفش فقط تبلیغاتی هست ، من که سودی نمیبینم توش ، مگر کسی بخواد جلو رفیقاش پز بده بگه 50 مگ دارم اما نمیتونم باهاش فیلم ببینم چون شارژم 2 دقه نشده تمام میشه![]()
Last edited by veyron; 25-06-2016 at 22:47.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)