سلام
قیمت این دو مدل رو میخام و کدوم بهتره؟؟؟
D-Link: DSL-2640U
TP-Link: W54Kits
سلام
قیمت این دو مدل رو میخام و کدوم بهتره؟؟؟
D-Link: DSL-2640U
TP-Link: W54Kits
من همین مدلو دارم
آخه یه مودم چطوری میتونه سیستم عامل داشته باشه اصلا چه لزومی داره
من درحال حاضرمودم مارک smc دارم ولی میخوام یک مودم دیگه ای بخرم چی راپیشنهاد می کنید که با هرشرکتی که اینترنت گرفتم سازگاری داشته باشه؟؟؟؟
قیمت حدود60000تومان باشه
1- لينكي كه دادين باز نميشه!!!
2- اگه دقت كنيد ميزان حافظه رام (ROM) مودم رو نوشته 1351468. اگه واحد اين حافظه رو بايت در نظر بگيريم 1351468بايت ميشه حدود 1.28مگ. اولا حافظه هاي رام فقط يكبار نوشته ميشن و به جز يك سري روشهاي خاص (مثلا بوسيله نور ماوراءبنفش) قابل پاك شدن و تغيير نيستن دوما 1.28مگ براي نصب سيستم عامل بنظر شما كم نيست؟ حتي ساده ترين برنامه ها هم بيشتر از اين حجم اشغال ميكنن. در صورتي كه يك سيستم عامل بر اثر استفاده يكسري فايلهاي به درد نخور توليد ميكنه كه همين فايلها خودشون حجم اشغال ميكنن.
سوما اصلا قبول مودم سيستم عامل داره، با كدوم پردازشگر و كدوم رم ميخواد كار كنه؟ فرضا بخواد از cpu و رم كامپيوتر هم استفاده واسط بين مودم و كامپيوتر چيه؟
Last edited by urumchi; 29-05-2011 at 23:52.
سلام
مودم من TP-LINK TD-W8901G
البته هنوز ADSL رو وصل نکردم ولی قدرت وایرلسش خیلی خیلی کمه
به طوری که فقط وقتی گوشیمو 10 سانتی مودم میگیرم سیگنالش کامله و تو 3 متری فقط 30 درصده
در حالی که نوشته تو فضای بسته 100 متر برد داره و فضای باز 300 متر
و منم به برد 30 متر فضای بسته احتیاج دارم که این 3 متر داخل یه اتاق رو هم برام تامین نمیکنه
آیا راه حلی هست؟
سلام ، با لپ تاپ و یا گوشی های دیگه هم همین طوره؟
کی گفته نمیشه روی رام ریختشما تا حالا CD ریرایت دیدی ؟ تا حالا دیدی که گوشی رو فلش میکنن ؟
1- تا حالا دیدی که BIos رو اپدیت میکنن ؟!اینا چه نوع حافضه اند به نظرتون ؟
2- شما تا حالا ویندوز با حجم 3MB دیدید ؟ شما تا حالا با Kernrl های لینوکس کارکردید.
یا اینو دیدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- هر وسیله ای که شما دارید باهاش کار میکنید یک واهد کنترل داره که شامل CPU Ram میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتی کنترل تلویزیون !
4- اون لینک درسته![]()
پست این دوست اجنبی مونو نگاه کنین :
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?pid=94247#p94247
اینا چیه به نظرتون ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behrooz.shie; 30-05-2011 at 20:49.
سلام.
دوستان من چند وقت پیش از مخابرات سرویس گرفتم،یه کارشناس اومد برامون تنظیمات مودم رو انجام داد و یه کانکشن برام ساخت.
چند روز بعد این کانکشن پاک شد و من هر کاری کردم نتونستم بسازم و دیگه نمیتونم برم اینترنت.مگه مودم کانفیگ باشه از طریق کابل Lan و بدون کانکشن خودش نمیره اینترنت؟
مدل مودمم Asus am 602 هستش.توی کانفیگ مودم میشه جایی تعریف کرد بدون نیاز به کانکشن وصل شه اینترنت؟
ممنون.
سلام
با گوشی من که HTC HD mini هست اینطوری شد
الان با K970 امتحان کردم که هر جا بردم گوشی رو نوشت "قوی" که البته بهش مشکوکم
لپ تاپ ندارم باید از یکی امانت بگیرم ببینم شاید مشکل از گوشیمه
اونایی که TP-LINK TD-W8901G رو دارند در مورد وایرلسشون یه توضیحی بدند
ممنون
سلاماین تایپکشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)