به نظر من حالا که رو این مساله حساسی یا sx40 یا G12 یا hx100
همشون هم ژاپنین
به نظر من حالا که رو این مساله حساسی یا sx40 یا G12 یا hx100
همشون هم ژاپنین
ممنون![]()
دوستان در صورتیکه بخوام سه پایه بگیرم چجوری باشه بهتره؟
اگه الان برای دوربین فعلیم یه سه پایه بگیرم و بعد عید موقعی که قیمتها وضعش بهتر شد دوربینمو تعویض کنم مشکلی با سه پایه ندارم؟
مشخصات سه پایه خوب چجوریه؟
با سلام
دوستان نمیدونم درخواستم را جای درستی می نویسم یا نه .
به هر حال من یه دوربین کنون جی 12 گرفتم که ازش راضی هستم . ولی کیفیت فیلم برداریش چون اچ دی میباشد اگه یک دقیقه فیلم برداری کنم حجم فایل خروجی اش 150 مگ می شود با فرمت MOV . حالا سوالم اینه که شما دوستان حرفه ای اولا با چه نرم افزاری فایل های تیکه تیکه را به هم می چسبانید و دومه به چه فرمتی تبدیل می کنید ؟ لطفا بگید به چه فرمتی تبدیل کنم که کیفیت زیاد پایین نیاد ولی حجم پایین بیاد.
با تشکر
Last edited by majid67110; 20-02-2012 at 13:04.
باهاش کار کردم واقا عالیه البته شاید بشه گفتSony Cyber-Shot DSC-HX100V که 100 تومنی از این بیشتره بهتره
اگه برات ممکنه وایسا و سونی رو بگیر البته الان قیمتا فوقالعاده رفتن بالا![]()
Last edited by taha0095; 20-02-2012 at 15:29.
فرمت raw در كامپكت ها به دليل تاخير بالاي ذخيره عكس،كاربرد كمتري دارد.تو يك مقاله خارجي هم (متاسفانه يادم نيست كجا بود) اگر مطالب را با هم قاطي نكرده باشمخوانده بودم كه اين ذخيره سازي راو در كامپكت ها با انچه در رده حرفه اي اتفاق ميافتاد كمي متفاوت است.يك مدت خود من هم خيلي درگير انتخاب دوربين با اين مشخصه بودم ولي پشيمان شدم.فرمت راو خيلي خوبه و هنگام تنظيمات نرم افزاري خيلي به عكاس كمك ميكند و ارزش مهمي براي دوربين است
![]()
ممنون از پیشنهادهای دوستان دوربین Sony Cyber-Shot DSC-HX100V قیمتش 850 هست پس به دردر من نمی خوره و خیلی بالاست با اینکه زوم و امکانات خوب داره ولی پشتیبانی از راو نداره
این همه اصرار من برای پشتیبانی روی فرمت راو میخوام کیفیت واقعیشو تودروبین خودم ببینم و باهاش کار کنم یه نمونه که گرفته بودم بدجوری منو جذب خودش کرد با اینکه به نظرم حرفهای آقا پدرام آشنا هم درسته ولی همون Fujifilm FinePix HS20 رو بعد عید میگیرم.این دوربینها در این سطح قابلیت جداکردن لنز و وصل لنز جدید رو ندارن درسته؟
کیفیت فیلمبرداری دوربین Fujifilm FinePix HS20چجوریه؟
Last edited by worldm; 20-02-2012 at 16:36.
سلام دوربین fujifil jx350 قیمت روزش چنده؟ رم 4 گیگ برای این دوربین چنده؟ قیمت گرفتم 200 تومن اما تو سایت دیجی کالا زده 180 گفتم بپرسم ببینم بخاطر گرون بودن دلار تو بازار 20 تومن گرونتره؟ یا سایتهای اینترنتی قیمتشون ماله قبلا؟
ممنون میشم کمک کنید
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !
با IXUS 220HS میشه عکاسی پانامورا کرد !؟
دوستان لطفا جواب سوال ما را هم که در چند پست بالاتر نوشتم هم بدهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)