تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1212 از 2014 اولاول ... 2127121112116212021208120912101211121212131214121512161222126213121712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,111 به 12,120 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوردبين: پيكان را كه ببريم همه چيز درست مى شود
    شايعه استعفاى قطبى خنده دار است

ايران ورزشى- درست مثل مديران پرسپوليس كه مشكلات تيم شان را ناشى از ناداورى ها مى دانند محمود خوردبين هم از ناداورى ها و بدشانسى ها مى گويد. او در اين باره توضيح مى دهد: «پرسپوليس اول مشكلى نداشت و تنها اتفاقات فوتبال، ناداورى ها و بدشانسى گريبان گير ما شده و تيم را به بحران كشانده. درست است مشكل پرسپوليس جذب بازيكن و رضايى نيست اما او بازيكن بزرگى است و به او احتياج داشتيم با اين حال اميدوارم بتواند براى تيم مثمر ثمر و مشكلات ما را كم كند. برخلاف اين چيزهايى هم كه مى گويند رضايى مشكلى براى بازى در پرسپوليس نخواهد داشت. فكر مى كنم بهتر است معمارزاده شرايط ما را درك كند. مطمئن باشيد كه او منافع باشگاه را برخود ترجيح خواهد داد تا پرسپوليس بتواند از حضور رحمان استفاده كند.» خوردبين در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا قطبى استعفاى خود را با شما در ميان گذاشته، مى گويد: «واقعا خنده دار است كه چنين شايعاتى را مطرح مى كنند. اگر با من صحبت كرده بايد اين موضوع را خودم به جرايد اطلاع دهم. واقعا نمى دانم چرا مى خواهند حاشيه سازى كنند. قطبى كماكان سرمربى پرسپوليس است و بايد همه به او كمك كنيم تا پرسپوليس را به مقام قهرمانى ايران و آسيا برساند.» خوردبين در پايان درباره بازى با پيكان توضيح مى دهد: «پيكان شرايط خوبى دارد و احترام زيادى براى كادر فنى، بازيكنان و هواداران اين تيم قائليم اما پرسپوليس تيم بزرگى است و نياز مبرمى به كسب پيروزى در اين مسابقه دارد. مطمئنم با كسب ۳ امتياز مقابل پيكان همه مشكلات ما حل خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحالم كه پرسپوليس را انتخاب كردم
    رضايى: تصميمى براى بازگشت به تيم ملى ندارم

ايران ورزشى- در حال حاضر تصميمى براى بازگشت به تيم ملى ندارم و فقط براى اين تيم آرزوى موفقيت مى كنم.» اين را رحمان رضايى مى گويد: بازيكنى كه به پرسپوليس آمد تا به قول خودش دوباره به تيم ملى برسد اما انگار حالا تغيير عقيده داده كه اينطور مى گويد اما بيشتر از اين درباره تيم ملى حرف نمى زند. در عوض درباره وضعيت پرسپوليس مى گويد: «وضعيت تيم بسيار ايده آل است و با تمريناتى كه زير نظر كادر فنى انجام مى دهيم بازيكنان به آمادگى مطلوب دست پيدا خواهند كرد. خودم هم از لحاظ بدنى در آمادگى خوبى قرار دارم و تلاش خود را خواهم كرد تا روز به روز بهتر شوم.» او درباره پستى كه در پرسپوليس برايش در نظر گرفته شد، ادامه مى دهد: «برايم فرقى نمى كند در كجاى خط دفاع بازى كنم زيرا توانايى بازى در تمامى مناطق خط دفاعى را دارم.» رضايى در ادامه با اشاره به بازى با پيكان هم مى گويد: «خوشبختانه بازيكنان بسيار با انگيزه در تمرينات پرسپوليس حاضر مى شوند و فكر مى كنم با اين انگيزه به راحتى بتوانيم در مقابل پيكان پيروز ميدان باشيم. حالا كه آمده ام از اينكه در تيم پرطرفدارى مثل پرسپوليس بازى مى كنم بسيار خوشحالم و اميدوارم بتوانم دل هواداران را با بازى هاى خوب خود شاد كنم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در توصيف مصطفوى همان مديرى كه مى شناختيم

همه چيز با رابطه بازى حل مى شود

حسين حيدرى
    Hossein Heydari

وقتى مصاحبه آخر مديرعامل كنونى پرسپوليس را خوانديم به ياد زمان مديريت داريوش مصطفوى در فدراسيون فوتبال افتاديم. زياد دور نمى رويم همين دو سال قبل كه بعد از بركنارى محمد دادكان، سازمان تربيت بدنى مصطفوى را به عنوان دبير موقت فدراسيون معرفى كرد. چند ماهى بيشتر مصطفوى امور فدراسيون را در دست نداشت اما در اين مدت نشان داد روش مديريتى او هميشه روى يك محور مى چرخد. مصطفوى هميشه دوست دارد همه را از خود راضى نگه دارد. اين كار هم باعث مى شود تا او مجبور شود چارچوب هاى قانونى را كنار بگذارد و به هر طريقى شده دل همه را به دست آورد. لابى يا همان حل مشكلات از طريق روابط به جاى ضوابط قانونى ديگر خصيصه اى بود كه در آن زمان از داريوش مصطفوى سراغ داشتيم. حالا در پرسپوليس هم مديرعامل به همان طريق سابق كارش را مى خواهد پيش ببرد. مصطفوى مى خواهد نه بازيكنان دلگير شوند و نه كادر فنى تيمش، نه مديران و همكارانش و نه هيچ كس كه با او سر و كار دارد. مصطفوى وقتى موانع قانونى را مى بيند مى خواهد آن را تغيير دهد و با استفاده از «روابط» قوانين را به نفع خود تغيير دهد. در آخرين مصاحبه مديرعامل پرسپوليس او حرف هاى جالبى مى زند و حل مشكلات پرسپوليس را منوط به تغيير قانون مى داند. هم مى خواهد ميثاق معمارزاده را كنار نگذارد و هم رحمان رضايى را بياورد. درحالى كه در ليست ارسالى به AFC پرسپوليس تنها حق جا دادن نام سه خارجى را دارد مصطفوى مى خواهد الونگ را هم وارد ليست كند.
    حالا ياد زمانى مى افتيم كه صنعت نفت بدون بازى در ليگ يك وارد ليگ برتر شد. ياد نشستن مربيانى بر روى نيمكت مى افتيم كه بدون گذراندن مدارج مربيگرى به واسطه الطاف فدراسيون تحت اختيار مصطفوى مدرك دار شده بودند. ياد آخرين روزهاى مهلت فيفا مى افتيم كه دبير فدراسيون وقت با خيال راحت از نبود مشكل دم مى زد تا اينكه با لابى مشكل را حل كند اما نشد و فوتبال ايران تعليق شد.

از ابتداى حضور مصطفوى به جاى كاشانى شروع مى كنيم. قرار شد مصطفوى جانشين كاشانى شود تا اين بار پرسپوليس قهرمانى ليگ را در آسيا هم تكرار كند. او براى اين كار قطبى را برگرداند، البته با حمايت مالى سازمان تربيت بدنى نه مديريت خودش. قطبى را خيلى ها سرزنش كردند كه چرا ماركو را آورد و ۳۰۰ هزار دلار خرج دست باشگاه گذاشت. چرا اجازه داد كه دى كارمو به پرسپوليس بيايد اما بايد به جاى قطبى، مديرى سرزنش مى شد كه اجازه چنين انتقاداتى را داده. مصطفوى فقط مى خواست قطبى را راضى نگه دارد تا با حضور او هواداران مديريت او را تاييد كنند. به همين خاطر او خواسته هاى سرمربى را بدون چون و چرا قبول كرد. حالا نبايد به خاطر اين راضى نگه داشتن كه ميليون ها تومان هزينه دست پرسپوليس گذاشت از او انتقاد كرد.

پرسپوليس رحمان رضايى را درحالى جذب كرده كه طبق قانون سازمان ليگ براى حضور او نمى تواند هيچ بازيكنى را از ليست خارج كند. نه معمارزاده و نه خليلى تا پايان فصل مصدوم نخواهند بود اما به هر صورت مصطفوى مدعى است كه رحمان را به جاى معمارزاده وارد ليست مى كند. جابه جايى كه به گفته سازمان ليگ غيرممكن است. طبق آيين نامه جديد سازمان ليگ هر تيم در قبال خروج دروازه بان بايد دروازه بان بياورد اما مصطفوى عقيده دارد قانون بايد به خاطر پرسپوليس تغيير كند. آيا اين تغيير باعث تبعيض و اعتراض ساير تيم ها نخواهد شد

جالب تر از بحث تغيير قانون به خاطر پرسپوليس يا به قول مديرعامل به خاطر ۴ نماينده ايران در ليگ قهرمانان بحث حفظ ميثاق معمارزاده با وجود ورود رضايى به ليست است. مصطفوى مى گويد هم من و هم قطبى به معمارزاده علاقه داريم. بله، هر مدير و مربى به داشتن يك دروازه بان آماده درحالى كه قرار است در چند جام بازى كند علاقه دارد، اما قيمت اين علاقه را چطور بايد پرداخت. مصطفوى باز هم مى خواهد اطرافيانش را راضى نگه دارد. معمارزاده از خبر خروج از ليست ناراحت است اما او مى خواهد معمارزاده را از ناراحتى خارج كند! مصطفوى حتى گفته است پرسپوليس مى خواهد چند بازيكن ديگر هم جذب كند.

همه چيز بايد تغيير كند. همه بايد با خواسته هاى مصطفوى همراه باشند تا ضعف ها و اشتباهات مديريتى او جبران شود. مصطفوى درحالى مديرعامل پرسپوليس شد كه مى دانست قرار است در سه جام حاضر شود. آيا او نمى توانست تيمش را طورى آماده كند كه حالا نياز به تغيير قانون نداشته باشد اشتباهى كه پرسپوليس در جذب دى كارمو و جذب مهره هاى بدون استفاده ديگر داشته حالا به گفته مصطفوى فقط با تغيير قانون حل مى شود. حالا با اين وضعيت قطبى دلش را خوش كرده كه خواسته هايش برآورده شود. چطور مصطفوى با اين همه اشتباه و ضعف مى گويد كه كارش را خوب بلد است. شايد او منظورش فقط حل مشكل با استفاده از روابط است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داريوش چگونه به پرسپوليس رسيد

او در كاغذ بازى ها گير افتاده!

پيام يونسى پور
    payam yonesipour

از روزى كه داريوش مصطفوى، مديرعاملى باشگاه پرسپوليس را پذيرفت تا امروز چنان اظهار نظرهاى شگفت انگيزى داشته كه شايد بتوان در پايان فصل كتابچه اى در قطع يك كتاب همراه براى او نوشت اما آخرين جملاتى كه نماينده هيات مديره پرسپوليس به زبان آورده است، وادارمان مى كند به خاطره يك سال قبل برگرديم، زمانى كه رييس مستعفى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال در گفت وگويى رخ به رخ چنين گفت: «محسن گروسى را چهار جلسه محروم كردم. روز پنج شنبه در اتاق كارى ام نشسته بودم كه تلفن زنگ خورد و يكى گفت: فلانى! مگر گروسى محروم نيست پس چرا دارد بازى مى كند گفتم امكان ندارد... دروغ مى گويى! رفتم زمين شيرودى ديدم گروسى در زمين است. دوباره برگشتم فدراسيون ديدم دبير وقت نامه اى زده و حكم مرا وتو كرده است. من هم استعفايم را نوشتم و گفتم تا زمانى كه داريوش مصطفوى در فوتبال باشد، من برنمى گردم!» همان سال ها داريوش مصطفوى يك دبير كل همه كاره در فدراسيون بى قانون و بى پايه فوتبال ايران بود. او حالا در چارت مديريتى اين فدراسيون جايى پيدا نمى كند و به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس چنين مى گويد: «من داريوش مصطفوى هستم و كار خودم را به خوبى بلدم. معمارزاده هرگز از پرسپوليس جدا نمى شود. شما بايد بنشينيد و ببينيد كه قوانين براى ما قابل اجرا هست. ما رايزنى مى كنيم، ما در اين راه نياز به همكارى فدراسيون داريم و انتظار دارم با كمك آقاى عزيزمحمدى و كفاشيان، قوانين ليگ هم به سود ما تغيير كند!» داريوش مصطفوى انگار آدرس را اشتباه آمده است. شايد در بازه زمانى خيلى دور از امروز گير افتاده و نمى تواند خود را از مقطعى كه هر نامه اى با پاراف او تغيير مى كرد بيرون بياورد. داريوش مصطفوى به شكلى علنى از تغيير قانون براى پرسپوليس حرف مى زند و نمى دانيم وجود چنين سخنورى در مقام اول شخص مديريت باشگاه پرسپوليس تا چه حد به وجاهت باشگاهى مانند پرسپوليس لطمه و ضربه مى زند. آيا مديرى را مى شناسيد كه اينگونه با صراحت از تلاش براى جذب غيرقانونى يك بازيكن حرف بزند ! داريوش مصطفوى البته ما را به ياد روزهايى مى اندازد كه به خاطر شكل رفتار، نحوه مديريت و گويش ويژه اش، مورد هجوم صفايى فراهانى و محمد دادكان قرار مى گرفت. او تغيير ناپذير است و از سلوك رفتارى اش نيز پايين نمى آيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط مى خواهم پرسپوليس را قهرمان ايران و آسيا كنم

قطبى: اينجا بى آبرو كردن، جذاب تر از فوتبال است

فوتبال مديا- آيا واقعا قطبى عوض شده خودش مى گويد نه، اما رفتارش ...! حتى اگر هم اين طور باشد و ما آن جنتلمن آرام يك سال پيش را از دست داده باشيم، او باز هم به خودش اجازه نمى دهد كه پايش را از اصول حرفه اى آن طرف تر بگذارد. هنوز با محافظه كارى ميانه اى ندارد و هنوز صادقانه حرف مى زند. فقط اين روزها كمى تندتر. همين است كه براى مخالفانش قابل تحمل نيست و آنها را در مقابلش قرار داده اما قطبى مى گويد كه تصميم گرفته از اين پس جوابى به آنها ندهد چون مى خواهد تمركزش را نگه دارد براى قهرمان كردن پرسپوليس.

برخى روزنامه ها و سايت هاى خبرى تقريبا هر روز اخبار حاشيه اى در مورد شما منتشر مى كنند. در اين باره چه نظرى داريد
    من در اين باره نظرى ندارم. چيزهايى كه مى بينم دور و بر فوتبال ايران وجود دارند واقعا براى من عجيب است. به نظر من در ايران، بيشتر داستان وجود دارد تا خود فوتبال.
    شما چه واكنشى نسبت به اين اتفاقات به قول خودتان دور و بر فوتبال داريد
    من فقط مى دانم كه بايد بيشتر تلاش مان را براى پيشرفت فوتبال بگذاريم و به فكر رشد امكانات مان باشيم و نه به دنبال داستان هايى كه خود را خراب كنيم.
    اين عكس العمل تان كمى خنثى نيست
    من به همه احترام مى گذارم. به نظر من بهترين كار اين است كه بگذاريم هر كسى هر چه دلش مى خواهد بنويسد. آنها حتى مى توانند توهين هم بكنند اما اين حركت زشت است و در دنياى حرفه اى جايى ندارد.
    شايد بهتر باشد سوال مان را اين گونه بپرسيم. در فوتبال ايران نقش مطبوعات در موفقيت و عدم موفقيت يك فرد يا يك تيم شايد نسبت به تمام دنيا متفاوت باشد.
    فكر نمى كنيد اگر دوستان مطبوعاتى بيشترى داشتيد يا پايگاه رسانه اى تان قوى تر بود، كمتر با انتقادات و حواشى اينچنينى مواجه مى شديد
    بله، من هم فكر مى كنم واقعيت اين گونه است. اما من در تمام عمرم اينگونه نبودم و نخواهم بود. من تمام تمركزم را براى تيم و آمادگى تيم مى گذارم و وقت ندارم كه دنبال رابطه درست كردن با مطبوعات باشم. فقط دوست دارم مطبوعات واقعيت را بنويسند، ضمن اينكه تازه به ايران آمده ام و اين كارها را بلد نيستم. اگر شما بلديد به من هم ياد بدهيد. (و مى خندد)
    با تمام اين اوصاف مى خواهيد چكار كنيد
    من مى خواهم پرسپوليس را قهرمان ايران و آسيا كنم. فقط همين.
    از قهرمانى صحبت كرديد. نكته جالبى هم كه در مورد شما و پرسپوليس در اين فصل به چشم مى خورد به همين موضوع بر مى گردد. پرسپوليس در نيم فصل دوم سال گذشته، دچار افت شديدى شده بود اما با قاطعيت قول قهرمانى مى داديد. امسال گويا قضيه فرق كرده و صحبت هايى كه از جانب شما مطرح مى شود اين ذهنيت را به وجود آورده كه شايد به قهرمان نشدن هم فكر كنيد!
    من هيچ وقت به قهرمان نشدن فكر نمى كنم اما برنامه مان اين است كه فقط به سه امتياز مسابقه بعدى فكر مى كنيم.
    به نظرم چهار، پنج ماه زمان زيادى است و نمى توان از الان در مورد قهرمانى صحبت كرد.
    با اين شرايط هنوز به قهرمانى اميدوار هستيد
    بله، صددرصد. ببينيد چيزى كه مطبوعات مى خواهند و دوست دارند اين است كه شرايط ما را خوب نشان ندهند اما بازى هاى زيادى باقى مانده است. پرسپوليس مى تواند فوتبال بهترى بازى كند و در اين صورت باز هم اميد اول قهرمانى خواهد بود. پرسپوليس تيم بسيار خوبى است و اگر تمركزش را حفظ كند قهرمان خواهد شد البته اگر دست هاى پشت پرده بگذارند.
    در مورد دست هاى پشت پرده كه چند وقتى است راجع به آن مى گوييد، شفاف تر صحبت كنيد
    واقعيت اين است كه در پشت پرده گروه هاى مختلفى هستند كه نمى خواهند يك تيم دو بار قهرمان شود. به همين خاطر در اين هفت سال چنين اتفاقى نيفتاده. چون هميشه تيم هاى قهرمان، سال بعد دچار مشكل مى شوند و اين خيلى براى من عجيب است. بعد از دو بازى ابتداى فصل، در برابر ملوان، ذوب آهن و مس كرمان هفت امتياز از تيم ما گرفتند. شك نكنيد اين هفت امتياز فضاى تيم ما را عوض مى كرد.
    چه كسانى مانع موفقيت شما و پرسپوليس هستند
    آنهايى كه نمى خواستند من امسال به ايران برگردم. آنهايى كه ديدند من چقدر محبوب شده ام و پرسپوليس را بعد از هفت سال قهرمان كرده ام.
    در اين بين اتفاقاتى مانند ماجراى ماركو و دى كارمو در پيدا شدن نيروى مخالف عليه شما تاثيرگذار نبوده
    (لبخند تلخى مى زند) در مورد دى كارمو بگويم كه يك بازيكن برزيلى ميليون ها دلار هزينه دارد. اما ما يك بازيكن با استعداد را كه مى توانست به پرسپوليس كمك كند انتخاب كرديم كه پول كمى هم مى گرفت. شما ببينيد مطبوعات با دى كارمو چه كار كردند. رفتارى كه با دى كارمو شد واقعا زشت و خجالت آور است. مطبوعات آنقدر دروغ نوشتند كه او اكنون در حالى كه چشمانش پر از اشك است در خانه اش نشسته. شما به من بگوييد كدام بازيكن پرسپوليس در ۴۰ دقيقه مقابل سپاهان توانست ،۴ ۵ موقعيت گل به دست آورد. مگر مى شود بازيكنى اين قدر براى خودش موقعيت خلق كند و بازيكن بدى باشد. او فقط دو سه موقعيت عجيب را از دست داد. ماركو دوست خوب من هم به خاطر دروغ هايى كه عليه اش نوشتند از ايران رفت. من عاشق ايران هستم اما خارجى ها درباره ما چه فكر مى كنند !

يعنى معتقديد ماركو هم قربانى بازى هاى ژورناليستى شد
    بله، چون مى خواستند من را خراب كنند گفتند مربى را كه قطبى آورده خراب كنيم. در واقع از راه غيرمستقيم به دنبال تخريب من بودند.
    حتما اين خبر را هم شنيده ايد كه مى گويند، بازيكن برزيلى فولاد از همان تيمى آمده كه ماركو در آن مربيگرى كرده و اتفاقا مديرعامل اين باشگاه نيز يك فرد كره اى است
    ماركو در باشگاه سامسونگ مربيگرى كرده و اين باشگاه برزيلى نيست. اصلا چرا ماركو بايد براى فولاد بازيكن بياورد. متاسفانه چون ماركو اينجا نيست كه از خودش دفاع كند اين حرف ها را مى زنند.
    دليل اين دشمنى با شما و پرسپوليس كه از آن سخن مى گوييد در چه چيزى مى دانيد
    شما بگوييد از وقتى من آمدم مردم چقدر بيشتر به استاديوم مى آيند. دكترى كه فوتبال نگاه نمى كرد، دبير و وكيلى كه فوتبال نگاه نمى كردند، برگشتند. تحصيل كرده ها به فوتبال برگشتند و جمعيت بيشترى به ورزشگاه ها آمد. پرسپوليس بعد از هفت سال قهرمان شد اما آنها نمى خواهند افشين موفق شود. شما به اين موضوع مى خنديد چون مى دانيد كه من درست مى گويم. متاسفانه برخى روزنامه ها هم براى فروش بيشتر به اين قضيه كمك مى كنند.
    از اينكه بار ديگر با روزنامه ها درگير شويد، نمى ترسيد
    نه، چون اين كارهايى كه مى كنند زشت است. واقعا اين سوال براى من پيش آمده كه چرا بايد براى اين فوتبال زحمت بكشم نمى خواهم بى احترامى كنم اما فوتبال ما براى مردم جذاب نيست اما اينكه آبروى يك نفر را ببريم جالب است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد آخوندى: هيچ تغييرى در مديريت پرسپوليس ايجاد نخواهد شد

هر روز درخصوص تغييرات مديريتى دو باشگاه بزرگ پايتخت صحبت ها و شايعات مختلفى به گوش مى رسد اما سخنگوى سازمان تربيت بدنى كه از قضا عضو هيات مديره پرسپوليس است با قاطعيت از ثبات مديريتى اين باشگاه مى گويد: با صحبتى كه با مهندس على آبادى رييس مجمع باشگاه پرسپوليس داشتم، وى قصد هيچ تغييرى را در هيات مديره و مديرعاملى اين باشگاه ندارد و فقط توقع ا ش ادامه روند كنونى با قدرت بيشترى است. مهندس على آبادى تأكيد كرده كه تغييرى در هيات مديره به وجود نخواهد آمد و توقع او اين است كه اين تركيب با تمام توان كار خود را ادامه دهد. وى ادامه مى دهد: دو باشگاه استقلال و پرسپوليس از جمله بزرگترين و پرطرفداران باشگاه هاى آسيا محسوب مى شوند كه برخى متوجه اين شان و بزرگى نيستند و پيوسته به دنبال انتشار اخبار غير درست و حاشيه در اين دو باشگاه هستند. ما اميدواريم كه اين مسأله از بين برود و همه به دنبال حمايت اين دو باشگاه باشند و حاشيه سازان نيز اين دو تيم پرطرفدار پايتخت را رها كنند. آخوندى بار ديگر تاكيد مى كند كه در كادر مديريتى پرسپوليس نبايد منتظر تغيير باشيم: هيات مديره پرسپوليس با تمام توان كار خود را ادامه مى دهند و مسؤولان سازمان تربيت بدنى هم مى خواهند كه روند حركتى آنها بدون حاشيه و با توان بيشترى رو به جلو باشد. تأكيد مى كنم كه سازمان تربيت بدنى به دنبال تغيير در هيات مديره و پست مديرعاملى باشگاه پرسپوليس نيست. مصطفوى هم به عنوان مديرعامل به كار خود همچنان ادامه خواهد داد.
    عضو هيات مديره پرسپوليس به حاشيه سازان اشاره مى كند و البته معتقد است جدايى باشگاه هاى بزرگ از حاشيه ها امكان ندارد: برخى شايعاتى كه در روزهاى اخير مطرح شده صحت ندارد و برخى افراد كه به دنبال حاشيه سازى هستند، نمى خواهند بگذارند اين دو باشگاه بدون حاشيه بماند. با توجه به اين كه سازمان اين مسأله را كاملاً تكذيب كرده از اين پس رسانه هايى كه در زمينه تغيير مديريت در پرسپوليس سخن به ميان آورند به طور حتم به دنبال حاشيه هستند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دى كارمو بازيكنى بود شبيه جورج آراندا

كاشانى: پرسپوليس به هزار و يك دليل بحران ندارد

جواد حسينى
    Javad Hosseni
    حبيب كاشانى مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس در بازديد از غرفه موسسه مطبوعاتى ايران در پانزدهمين نمايشگاه بين المللى مطبوعات گفت: پرسپوليس به هزار و يك دليل بحران ندارد و مطمئنم اين تيم با حميت هيات مديره و كادر فنى خود به روزهاى اوجش باز مى گردد.
    مديرعامل سابق باشگاه به حاشيه هاى روزهاى اخير مبنى بر اعتراضات برخى تماشاگران اين باشگاه اشاره مى كند: با سعه صدر بيشتر از سوى تماشاچيان، تلاش بازيكنان و همدلى هيات مديره، پرسپوليس به روزهاى خوب خود باز مى گردد. نمى دانم چرا اين روزها عده اى دائم به دنبال اين مطلب هستند كه پرسپوليس با بحران روبه رو است در حالى كه هييچ اتفاق ناخوشايندى براى پرسپوليس نيفتاده اگر پرسپوليس در سه بازى باقى مانده خود نتيجه لازم را به دست آورد مطمئناً به صدر جدول راه پيدا مى كند.
    زمانى كه سراغ قطبى را از كاشانى مى گيريم و اينكه آخرين بارى كه با او حرف زده به چه زمانى بر مى گردد، وى به نكته جالبى اشاره مى كند: از زمانى كه قطبى وارد كشور شده ارتباط زيادى با هم نداشتيم و دو بار اتفاقى همديگر را ملاقات كرديم، من در جريان اتفاقات باشگاه نيستم. سال گذشته ارتباط نزديكى با هم داشتيم و با همكارى مان هم تيم را موفق كرديم ولى امسال طى چند ماه گذشته حتى يك تماس تلفنى هم با هم نداشتيم. قطبى توانايى بسيار بالايى دارد و با مشورت با دوستان مى تواند مانند گذشته جايگاه رفيعى را در بحث فنى داشته باشد.
    مديرعامل پيشين پرسپوليس در عين حال كه از كادر مديريتى و فنى باشگاه پرسپوليس حمايت مى كند، به دست اندركاران اين مجموعه هشدار مى دهد كه شرايط پس از تعطيلات نيم فصل براى پرسپوليس سخت خواهد شد: پرسپوليس در نيم فصل دوم در چند جبهه فعاليت خواهد داشت. علاوه بر ليگ برتر در جام حذفى و ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد و با وجود مصدومان بسيارى كه دارد و بعد مسافت مشكلاتى را براى اين تيم ايجاد خواهد شد. پرسپوليس بايد در نيم فصل اول امتيازات را به نفع خود جمع مى كرد چرا كه بيشتر تيم ها در نيم فصل دوم امتيازاتشان را از دست مى دهند و با افت مواجه مى شوند. اميدوارم اين تيم در دو يا سه بازى باقى مانده حداكثر امتيازات را از آن خود كند تا از كورس قهرمانى عقب نماند.
    كاشانى در پاسخ به اين پرسش كه آيا چند وجهى بودن مديريت پرسپوليس حاشيه هايى را براى اين تيم رقم نزده است گفت: رييس مجمع پرسپوليس على آبادى است و او اين تيم را انتخاب كرده، قطعاً بر اساس سوابق كارى اين مديران حتما موفق خواهند شد. مصطفوى در بحث فنى، آ خوندى در ارتباط با سازمان و هدايتى در بحث بازرگانى انتخاب شدند و شرح وظايف آنها كاملاً مشخص است. سال گذشته تلاش كرديم با برگزارى جلسات مستمر و انجام پيگيرى هاى لازم نيازهاى تيم را رفع كنيم، قطعاً مديريت جديد پرسپوليس نياز به همدلى و همفكرى دارد. وى ادامه داد: من داخل اين تيم نيستم و مشكلات پرسپوليس را نمى دانم، سال گذشته شگرد من اين بود كه مسائل فنى را قطبى انجام دهد و من هيچ گونه اظهارنظرى در اين زمينه نداشته باشم، بر اساس اين شاخص و تقسيم بندى كارها موفق بوديم. من تنها به بحث پشتيبانى از تيم و پاداش و حقوق بازيكنان مى پرداختم چرا كه هيچ گونه معلومات فنى نداشتم.
    كاشانى در پاسخ به اين پرسش مبنى بر اين كه آيا قصد بازگشت به مديريت ورزش را دارد، نيز گفت: قبلاً نيز نه خودم آمدم و نه مى توانم بيايم، سال گذشته دستور دادند كه بيايم و من هم آمدم، قطعاً هر روزى كه بخواهم و فكر كنم مفيد هستم با جان و دل نه تنها در ورزش بلكه در ساير زمينه ها نيز از پيشنهادات استقبال مى كنم.
    كاشانى در پاسخ به اين پرسش كه برخى حركت هاى مديريت باشگاه پرسپوليس باعث ايجاد حاشيه هاى سخت براى اين باشگاه شد؛ مى گويد: ببينيد شايد برخى از حرف ها درباره دى كارمو درست باشد اما اين حجم وسيع انتقادات ناجوانمردانه است ما سال گذشته جورج آراندا را به پرسپوليس آورديم كه اصلا از لحاظ فنى قابل قبول نبود اما زمانى كه ما به كادر فنى اعتماد داريم بايد به عقايد آنها نيز احترام بگذاريم. در موضوع دى كارمو مى توانستيم به گونه اى عمل كنيم كه باشگاه از لحاظ مادى ضرر نكند.من زمانى كه قرار شد قراردادهاى آراندا و ماته را تنظيم كنم براى ماته ۵۵ هزار دلار در نظر گرفتم و براى آراندا ۳۰ هزار دلار كه در نهايت به مشكل نخوريم اما متاسفانه اين مسأله در ماجراى دى كارمو به وقوع نپيوست تا دردسرهاى مديريت افزايش يابد. به عقيده من در مسأله دى كارمو منتقدان زياده روى كردند. اگر بنا به انتقاد بود بايد پارسال هم اين حرف ها براى آراندا زده مى شد!»

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محروميت دو ساله نيكبخت از حضور در تيم ملي

كانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شد تا در خصوص تمرد از حضور در سفر تيم ملي به قطر، راي صادره خود را دريافت كند.
    كميته انضباطي راي خود را در مورد اين بازيكن به اين شرح صادر كرد:
    نيكبخت در صدد توجيه رفتار خود در مورد تمرد از دستور سرمربي تيم ملي و عدم همراهي اين تيم برآمد؛ اما توضيح‌ها و ادله وي مورد قبول قرار نگرفته است و براساس مواد 36 و 37 آئين‌نامه انضباطي و همچنين بندهاي «ب»، «ج» و «ز» ماده 32 راي وي اين چنين صادر مي‌شود:
    1- توبيخ كتبي و درج در پرونده
    2- جريمه نقدي به مبلغ 100 ميليون ريال
    3- دو سال محروميت از همراهي تيم ملي و بازي‌هاي مرتبط با آن
    4- استرداد كليه جوايز و وجوه نقدي كه از تيم ملي دريافت كرده است.
    وي به دليل چنين رفتاري 120 نمره منفي دريافت كرده است كه در صورت دريافت 30 نمره منفي ديگر بايد در يك رده پائين‌تر(ليگ دسته اول) به فوتبال خود ادامه دهد.
    راي وي به مدت 4 روز قابل نظر خواهي است، ضمن اينكه پرونده وي در مورد حضورش در تيم باشگاهي براي دريافت استعلامات مربوطه همچنان مفتوح است.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

چه بهتر حواسشو برای Perspolis جمع می کنه

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این شریفی دیگه شورشو درآورده این امتیاز منفی و شر و ورا دیگه چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •