دوستان دانته رو کسی بزی کرده؟ارزش دانلود داره؟مطمئنا بازی خوبیه ولی دانلودش چند روز طول میکشه واسه همین میپرسم
دوستان دانته رو کسی بزی کرده؟ارزش دانلود داره؟مطمئنا بازی خوبیه ولی دانلودش چند روز طول میکشه واسه همین میپرسم
خیلی عالی هست ، شک نکن . شاید به گاد آف وار نرسه اما اکشن خیلی خوبی داره
سلام دوستان یه خبر توپ واسه دوستانی که عشق مدیا هستن و حوصله تبدیل کردن فیلم رو ندارن!!!!!
یه نرم افزار توپ واسه پخش divx,xvid گیر آوردم که ویدیو هاتونو بدون تبدیل و دیکد کردن اجرا می کنه!!نرم افزار pdvx
بسیار قویتر از psp tube هستش
اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتونستین دانلود کنین بگین واستون mail بزنم!!فقط تنها ایرادش اینه که باید توی فولدر game150
ریخته بشه!!متاسفانه واسه 3000 قابل استفاده نیست!!!
دوستان کسی نمی دونه راهی واسه تبدیل این نرم افزار واسه 3000هست یا نه؟
wonderfule عزیز شما راهی به نظرت نمیرسه که اینو روی 3000 هم اجرا کرد؟
منتظره جوابم!!ممنونم.
5.03gen-c
نصبش مثل سایر فریمور هاست
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین برامه قبل از اومدن 3000 release شده و روی 3000 اجرا نمیشه
در ضمن چرا چند تا چند تا پست میدی ؟ همون یه بار کافی بود.
سلام.والا الان 6 ماهه من به هر کی می گم یه divx پلیر خوب معرفی کنین جز psptube کسی چیزی بلد نبود!!با چه زحمتی اینو پیدا کردم خدا میدونه!!!تبدیل لازم نداره !!مستقیما divx , mpeg.wmv میریزی داخل psp و اجرا می کنی!!به نظرم پست مهمی اومد که 3بار پست زدم والا مریض که نیستم...و در نهایت دوستان برین حالشو ببرینو
عذر میخوام که سایتتون رو شلوغ کردم با پستام!!
آقا جان مادرتون یکی روش فعال سازی پلاگین ها رو بگه ما هم بلد شیم من هر کار میکنم نمیشه.
از وقتی هم Gen-c رو نصب کردم اصلا توی منوی ریکاوری نمیره که از اونجا بتونم فعالش کنم.
یعنی چی تو منوی ریکاوری نمیره؟!!!!یعنی با زدن select منوش نمیاد؟اگه اینطوره حتما قبلا غیر فعالش کردی...فکر کنم برای فعال کردن مجددش باید دوباره gen-c رو ران کنی (همزمان با نگه داشتن کلید R) و قبل از اومدن صفحه اصلیش دکمه select رو نگه داری...وبعد دوباره توی فلش نصبش کنی.دقیق بادم نیست!
البته اگه پلاگین psp consule رو نصب کرده باشی با اونم میشه پلاگین ها رو فعال و غیر فعال کرد...باید کنسول رو با دکمه استارت تو محیط xmb بالا بیاری و بعد گزینه programs و بعد plugin manager رو انتخاب کنی.هر پلاگینی که خواستی حالتشو عوض کنی روش میری و دکمه x رو میزنی و درنهایت برای اعمال تغییرات دکمه مربع رو میزنی.تموم!حالا میتونی از کنسول خارج بشی.
و باز هم روش دیگه ای هست که بصورت دستیه....باید فایل vsh.txt رو با یک نرم افزار ویرایش متن باز کنی(توی پی اس پی یا کامپیوتر) و بعد در انتهای آدرس پلاگین عدد 1 یا صفر بذاری تا پلاگین فعال یا غیر فعال بشه.مثلا:
ms0:\seplugins/pspconsule.prx 1
اون 1 آخری برای فعال کردنشه
فقط یادت باشه که برای اینکه تغییرات بطور کامل اعمال بشه باید یه رفرش صورت بگیره که این کار با وارد و خارج شدن به یک بازی و یا هومبریو قابل انجامه
بازم سوال داشتی درخدمتیم
Last edited by alyx; 03-03-2010 at 17:41.
سلام
من وقتی بازی tekken 6 میریزم واجرا میکنم psp هنگ میکنه.اشکال از کجاس؟
بازی رو دانلود کردی یا خریدی؟فریمور دستگاهت چنده؟
اگه فریمور دستگاهت جدیده احتمالا بازی فیکس شده نیست.باید طبق آموزش اونو پچ کنی.
احتمال دانلود ناقص بازی هم هست ولی خیلی کمه چون میگی اصلا اجرا نمیشه
یه احتمال دیگه هم هست...umd mode رو عوض کن یه بار بذار روی ...sony np و یکبار هم روی m33 driver
روی جفت حالتا امتحان کن.
راستی برای اجرا فریمور دستگاهت یا باید gen-c 5.03 باشه ویا gen-d 5.5 که اولی موقته و دومی دائمی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)