salam dustan
man gta iv episodes from liberty city ro gereftam nasb kardam ama mogheye bazi hamash vaimise,mishe begin chera? merc
salam dustan
man gta iv episodes from liberty city ro gereftam nasb kardam ama mogheye bazi hamash vaimise,mishe begin chera? merc
درایوری که شما داری با کارت گرافیکت سازگاری نداره و برای کارت گرافیک شما ساخته نشده.
من قبلا بازی ها رو بدون افت فریم اجرا می کردم ولی الان با مشکل افت فریم موا جه هستم . مثلا بازی GTA IV رو قبلا بدون افت فریم بازی میکردم ولی الان که دوباره نصبش کردم افت فریم دارم .مشخصات سیستمم اینه
CPU:Intel 7300 2.66
GPU:Geforce 9500 1 GB
Ram:4 GiB
Windows :Seven
درایور کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم . از دوستان عزیز میخوام که منو راهنمایی کنن که اشکال کار از کجاست؟
بله من بازیای دیگه ایو روی همین ویندوز نصب کردم اما حالا که می خوام این بازیو نصب کنم این ارور رو میده در ضمن این مشکل برای نصب دو بازی برای من به وجود اومدهبجز این بازی بازیه دیگه ای هم نصب کردی رو این ویندوز؟؟؟
برای من یه بار از این مشکل پیش اومد از یکی از برنامه های کمکی بود ورژن جدیدش گرفتم ریختم درست شد
تو هم برنامه های کمکی از دایرکس 9-10-11 تا visual ++2005 و ... بگیر و نصب کن شاید درست شد
اون برنامه های کمکیو هم نصب کردم اما بازم ارور میده
ما اگه برنامه xlive رو نصب نکردی حتما نصب کن...
سلام
یه سوال داستم روی ویندوز هفت 64 بیتی برای نصب بازی مشکل دارم باید ویندوز 32 بیتی بریزم یا راه دیگه ای هم هست؟
ممنون
خیر اصولا اگه برنامه ای روی ویندوز 64 بیت قابل نصب نباشه نمیشه کاریش کرد!!
ولی کمتر برنامه یا بازی جدیدی اینجور مکشلاتی رو دارند مگه اینکه بازیت قدیمی باشه...
سلام یعنی هیشکی نیس به داده ما برسه؟!
موقع نصب بازی general zero hour پیغامی میده که پوشه ای به اسم support پیدا نشد. اگه کسی این فولدر رو برای من اپلود کنه ممنون میشم. حجم زیادی هم نداره. لطفا به داد ما برسید! از بس که تو اینترنت دنیال این فولدر کشتم کمرم شکست! پیلیز هلپ می!
سلام موقع نصب بازی sprinter convection به یه ارور بر میخورم که میگه باید نرم افزار Microsoft Visual c++ نصب کنم ولی هر کاری مکنم که نصبش کنم ارور میده
خيلي ممنون كه داريد راهنماييم ميكنيد .اگه ميشه بگيد آخرين درايو كارت Geforce 9500 1 GB از كجا ميتونم بگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)