کلا از سرویس قبلیم ناراضی بودم
دوست عزیز شهر ما سرعت های وب خوبه . دوستان دارن و خودم تست کردم شاید اینجا کمتر اریه دادن سرعت بهتر ِ . من فک میکردم فشفشه های های وب خیلی بدردم بخوره
کلا از سرویس قبلیم ناراضی بودم
دوست عزیز شهر ما سرعت های وب خوبه . دوستان دارن و خودم تست کردم شاید اینجا کمتر اریه دادن سرعت بهتر ِ . من فک میکردم فشفشه های های وب خیلی بدردم بخوره
تقریبا هر روز از ساعت 6 تا 1 اختلال داره کاملا هم مشخصه که کمبود پهنای بانده
شما کار درستی انجام دادی.
فشفشه های های وب هم برای کسایی که مصرف بالا دارن در طول روز خیلی خوب و به صرفست. چرا طرز فکرت عوض شده نمیدونم!
از ثبت درخواست در ۱۹۵ یک ساعت و نیم نگذشته بود که از های وب تماس گرفتن و گفتن کم کاری از طرف اونها صورت نگرفته و نامه همون روز فرستاده شده و یک سری اطلاعات در مورد محل دقیق پورت و شماره اتوماسیون دراختیارم گذاشت و گفت میتونید از مخابرات پیگیری کنید. اگر این نویز لعنتی نبود اصلا از های وب نمیرفتم
Last edited by lazzox; 06-01-2016 at 17:40.
آقا این testmy.net دوباره همونجوری شده... الان تک کانکشن من طبق معمول همیشه 10 کیلوبایته ولی با testmy.net که تست میکنم راحت 440 کیلو میگیره....
256 -> 2 مگ
512 -> 3.5 مگ
بقیشونو نمیدونم. در ضمن سرعت از اکانتینگ کنترل میشه به اینکه خط رو چنده بستگی نداره.
کسایی که تهرانن بدونن که کیفیت های وب از هر نظر تعطیله... فقط میتونید فشفشه بخرید از سایتای داخلی دانلود کنید شبی هم 2-3 گیگ میشه دانلود رایگان کرد... ولی کلا تو روز اینترنت در حد دیال آپه: تک کانشکن 10 کیلو پکت لاس 40 درصد!
سلام
من استان بوشهر - بندر دیر هستم الان سه روزه از ساعت یک بعد از ظهر تا هفت شب اینترنت کلا قطع میشه حتی چراع ای دی اس ال خاموش میشه امروزم تا الان که ساعت ساعت نه هست وصل نشده زنگ میزنم پشتیبانی مشکل از ما نیست مخابرات هم همینو میگه دیگه خسته شدم بخدا
منم از خود بوشهرم
من همیشه کندی دارم ولی خاموشی چراغ دیگه نوبره.
زنگ بزن ۱۹۵ شکایت کن.
وظیفه دارن در صورتی که نمیتونن سرویس مناسب بدن بهت بگن که بری سراغ یه شرکت دیگه.
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
نت من الان داره پشت هم قطع و وصل میشه در این ساعت واسه شما هم اینطوریه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
سلام به نظرم اول از همه شما نویز خطتو چک کنید
ببینید مودم snr روی چند نشون میده
البته اگر فقط در این ساعت وضعیت اینطوری باشه احتمالا از خودشونه یا مخابرات
نویز که بعید میدونم بیشتر از دوساله استفاده میکنم از این شرکت قطعی زیاد داره اما اینطوری تا حالا ندیده بودم از مخابرات هم بعید میدونم چون نت مخابرات بدون مشکل داره کار میکنه خدا کنه پورتش خراب نشده باشه که باید به اینا حالی کنی از اول جریان چیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)