کلا اگه لوازمی که خودشون تویه برگه ازت میخوان یه موردشو نیاری دعوات میکنن ؟![]()
کلا اگه لوازمی که خودشون تویه برگه ازت میخوان یه موردشو نیاری دعوات میکنن ؟![]()
اعدام میکنن !
مهمترین چیز لباس و پوتین ات هست که باید اندازه و آماده باشه
بقیه چیزا بیشتر برای راحتی خود شماست ، نبرید خودتون زجر می کشید !
1 - شما 2 دی برو ، همه بچه ها همینجورین چون 1 دی جمعه است توی برگه اصلی اصلاح شده
2 - اونجوری که اساتید میگن هیچ مسولیتی توی آموزشی قبول نکن ، فقط دردسر داره
3 - وقتی میری آموزشی ، معمولا لباس و اینا رو میدن بعد یه چند روز مرخصی میدن که بریم لباسامونو اندازه خودمون کنیم ، اون برگه هم میدن که اون موارد رو بیاریم ، گل رز هم از خواب که بیدار میشی تخت رو آنکاد میکنی میزاری رو تختت
اونو گرفتم ، میدونم کجا افتادم ، فقط واسم سواله چرا در خونه نیومده ، و اینکه میخوام بدونم چه فرقی با اینی که از پلیس + 10 گرفتم داره
من اگر فلش usb ببرم، اجازه ورود نمیدن؟
کلا چه چیزهایی بردنش به آموزشی ممنوعه؟
بله گیر می دن اگه ببینن... وسیله الکترونیکی و الکتریکی بردنش ممنوعه... سی دی، فلش، موبایل، دوربین، ام پی تری پلیر و هر چیز الکترونیکی دیگه... دخانیات هم که همه جوره ممنوعه... بعضی وسایل دیگه هستن که بعضی جاها گیر می دن و بعضی جاها نه... مثلا ماشین اصلاح یا ریش تراش...
برادر حالا ما اومدیم 2 دی رفتیم و اونوقت گفتن آقا شما دیر اومدین تکلیف چیه؟ برای من کماکان 1 دی نوشته شده تو برگه ای که دیروز از پلیس + 10 گرفتم...![]()
یعنی اونجا لیاس نمی دن ! هودمون باید بگیریم ؟
سلام
دوستان عزیز من سال 88 دانشگاه بودم یک ترم خوندم و انصراف دادم و حالا رفتم سربازی 4 ماهی میشه ایا می تونم ادامه تحصیل بدم و برم دانشگاه؟
متولد 1370 هستم
Last edited by plaki; 11-12-2012 at 15:13.
احتمالا فقط تاریخ 1 دی رو توی برگ اصلی کردن 2 دی. برا منم در خونه نیومد، رفتم +10 بارکد پستیش رو گرفتم(فقط تو سیستم اونا هست) بعد خودم اینترنتی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیگیری کردم دیدم اومده توی پست محلمون ، و خودم رفتم گرفتمش! پستچی برگشت داده بود در صورتی که نشونی دقیق و تلفن و ... هم روش بود!! خلاصه با ارایه بارکد و کارت شناسایی تحویل میدن. شما هم همین کار بکن تا ببینی الان برگ سفید اصلیت کجان
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)