تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1211 از 1746 اولاول ... 2117111111116112011207120812091210121112121213121412151221126113111711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,101 به 12,110 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آهتن متله منم اینجوری بود ببین وقتی داری برنامرو نصب میکنی نتت وصل باشه اگه نت رو خاموش کنی و بعدش برنامرو نصب کنی بلاک میکنه .uninstall بکن از اول install کن ( نت رو هم وصل کن قبلش)
    اینجام دادم ولی بی فایدس
    تا وصل میشه از اونور اینترنت رو بلاک می کنه تا قطعش می کنم اینترنت درست میشه
    یه Restart کردی ببینی تاثیری داره یا نه؟ چون یه تنظیماتی روی IP و پورت انجام میده برنامه که لازمه بعد یه Restart انجام بشه.
    یه احتمال دیگه هم اینه که یه برنامه VPN دیگه نصب داری و اون برنامه IP رو عوض کرده و هات اسپات نتونسته تغییر بده.
    بی فایدس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من اصلا نفهمیدم باید فایل host رو تغییر بدم.
    چی باید بهش اضافه شه؟ مال من اینجوریه:
    # Copyright (c) 1993-2001 Microsoft Corp.
    #
    # This file has been automatically generated for use by Microsoft Internet
    # Connection Sharing. It contains the mappings of IP addresses to host names
    # for the home network. Please do not make changes to the HOSTS.ICS file.
    # Any changes may result in a loss of connectivity between machines on the
    # local network.

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

LoL من اصلا بهم ریخته یا RADS error میده یا لانچر که بالا اومش شروع میکنه به اسکن کردن فایلها بعدشم یه Update Failed میده اصلا معلوم نیست چه مرگشه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

بعد پینگم میخوای خوب بگیری چند بار دیسی کن کانکت بعضی وقتا 150 هم داده به من
    ایدی یاهوتو یا lol تو بده در جریان بزارمت این اتفاقات افتاد
    من ریجستر کردم فکر نکنم دیگه تبلیغات داشته باشه ولی بازم دمت گرم
    یاهو اصلا نمیام بیشتر تو لول م :AloneSoN eun

اون اولی و دومی بهتره به نظر من چون اونا دارن تلاش میکنن بهترین رو بگیرن .دوستان اگه از چیز شکن هم استفاده میکنین بازم به اعتراض ادامه بدین تا درستش کنن .
    منم موافقم بلاخره از ساکت نشستن بهتر اینجوری یادمون میمونه اینا دارند چیکار میکنند شاید اگه خبری شد.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

LoL من اصلا بهم ریخته یا RADS error میده یا لانچر که بالا اومش شروع میکنه به اسکن کردن فایلها بعدشم یه Update Failed میده اصلا معلوم نیست چه مرگشه !!!
    بله دیگه وقتی میگم هات اسپوت شیلد بده میگین نه!
    منم 1 ماه پیش چون زیاد از hss استفاده کردم کلا سیستمم ترکید مجبور شدم ویندوز عوض کنم
    من جاتون بودم hss رو unistall اش میکردم
    یه ذره به فکر سیستمتون باشین گناه داره زبون بسته

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

DAFUQ . خدایی از این دوستمون mnime تشکر نکنیم نامردیه دمت گرم داش منله من پین 70 داد یبار چیزی که تو عمرم ندیده بود انکار کف پایه چمپ روغن مالیده باشی لیز میخورد اصلا یه وضی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

mnime تشکر تشکر از این که تو همه رو از شر دی سی نجات دادی تو فرستاده ی خدایی

همه با هم یکصدا mnime ما دوست داریم mnime ما دوست داریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

خب اون دوستانی که با هات اسپات مشکل ندارن و تونستن بازی کنن ولی پینگشون یکم بالاس، اگر این کرک رو نصب کنید هم کلا تبلیغات از بین میره هم میتونید به سرور United Kingdom وصل بشید که به سرور اروپای LoL نزدیک تره بنابراین پینگ پایین تری میده، شخصا پینگم روی 200 تا 250 بود. این کرک تا 2018 برنامه رو Register می کنه بدون هیچ محدودیتی.

1 - اول کلا هر ورژنی از هات اسپات که نصب دارید رو Uninstall کنید، یه Restart هم بکنید.
    2 - برید داخل این پوشه : C > Windows >System32 > drivers > etc و فایل hosts رو از اونجا کپی کنید روی Desktop، بعد با Notepad بازش کنید و به آخرش بدون فاصله عمودی این کد ها رو اضافه کنید :

فایل نهایی باید یه چیزی باشه شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از اینکه این کار رو انجام دادید فایل رو Save کنید و کپی کنید دوباره به همون فولدر etc و Overwrite کنید روی فایل hosts، حالا دوباره کامپیوتر رو Restart کنید.
    3 - هات اسپات رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و نصب کنید. فعلا با کرکش کاری نداشته باشید!
    4 - وقتی برنامه نصب شد برنامه رو ببندید و از Icon کنار ساعت هم کلا برنامه رو Exit کنید.
    5 - به پوشه نصب برنامه برید، جایی که برنامه رو نصب کردید مثلا Program Files > Hotspot Shield بعد به فولدر bin برید و فایل af_proxy_cmd.exe رو پاک کنید.
    6 - داخل زیپی که دانلود کردید فایلی به اسم Hss_Elite.A.I هست داخل پوشه Fix-A.I ، این فایل رو کپی کنید توی فولدر نصب برنامه یعنی همون Program Files > Hotspot Shield ، فایل رو اجرا کنید و دکمه Elite رو بزنید.
    7 - حالا میتونید خود برنامه هات اسپات رو باز کنید، منتظر بمونید تا پیغام بده که Register شما انجام شد. حالا سرور رو از United States به United Kingdom تغییر بدید و منتظر بشید وصل بشه

حالا میتونید LoL رو باز کنید و بازی کنید. امیدوارم پینگ همه مثل من پایین باشه.
    دیروز جواب داد ولی امروز دوباره هر 5 ثانیه قطع میشه،
    فکر کنم دوستان قندشکن اینم پیدا کردن و راهش رو بستن.

دیروز برای من خوب جواب داد، با پینگ 400 بدون لگ بازی میکردم،
    ولی امروز پینگ بالای 1000 و هر 5 ثانیه قطع میشه،
    هر چهار سرور امریکا، ژاپن، استرالیا، لندن، هم امتحان کردم،
    Last edited by msgcpp; 12-05-2014 at 23:20.

9. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا يكي بي زحمت ما رو هم راهنمايي كنه
    اصلا فايلو بزاره ما اسكي كنيم!
    Plz. .

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا برم تو پروفایل هر چی کله گنده هست فحش ............... بزارم . ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •