کسی علت رو نمیدونست؟
کسی علت رو نمیدونست؟
احتمالا از طرف isp خطت رو روی adsl2+ ست نکردند.بهشون بزنگ و بگو بزارن روی adsl2+![]()
تاپیک خوابیده ها انگار باید دوباره گرمش کنیم
سرعتتون خوب شد دیگه رفتید یا بیخیال شدید؟اما فکر می کنم سرعتا بهتر شده باشه مال من که جهش داشته به نسبت دوستان 12 مگی شبی چقدر می گیرید
جهش؟!
همینجوریشم فک کنم 19 میزنی
دقیقا میشه تعریف کنی جهش ت رو ؟
20 می زدم الان شده 22.7 تا 23 اون موقع یکمی نوسان داشت توی دانلود شبانه بعضی وقتا کم و زیاد می شد الان تقریبا با یه ریتم پایدار دانلود می کنه
23؟
منم همون 14 تا 17
سرعت هم مثل قبل ه 1 مگ
فقط 2 شبه 900 تا 1![]()
سروری که ازش دانلود می کنی خیلی بیشتر از چیزی که فکر کنی توی دانلودت تاثیر داره
من دیشب دقیقا تو یکساعت 3.96 گیگ گرفتم با خطی که پهنای باندش به حساب 10 مگه ولی به خاطر نویز دقیقا رفته روی 9.5 مگابیت.البته از فردا شب تغییراتی پیش میاد ایشالله.اما تغییرات اصلی که شاید باعث بشه خیلی از اینها بیشتر بگیرم از یک ماه دیگه شروع میشه.در آن موقع توضیحات لازمه داده خواهد شد
![]()
از نظر تئوری شما تا ساعتی 4.1 هم می تونید بگیرید حالا توی عمل معمولا یکمی کمتر می شه
یکی از دوستانم 3 تا خط گرفته 3 تاش هم عالیه روشون 12 مگ گرفته شبی 60 گیگ دانلود می کنه 23 گیگ که دیگه چیزی نیست منم تو فکرم همین کارو بکنم اگر مخابراتمون پورت خالی برای صبانت داشته باشه
خوب شبی 6 گیک دانلود با خط دیگم رو من حساب نمیکنم.حالا دارم اونو درستش میکنم که دانلودش خیلی بیشتر از اینا بشه. ضمن اینکه خط سوم هم تا یکماه دیگه تو راه هستش.الان فقط به فکر هارد اکسترنالم
![]()
Last edited by david-ebi; 02-08-2014 at 00:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)