کسی نیست جواب بده؟
کسی نیست جواب بده؟
مشکل در اجرای battlefield bad company2
موقع اجرا این ارور رو میده :
This application has failed to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
به پست 12161 یه نگاهی بندازیداین ارور برای نصب میتونه باسه در زمان نصب مشکلی پیش اومده
بازی پاک کن و دوباره بریز
از سالم بودن بازی هم مطمئن شو
موفق باشی
من قبلا این بازی روی ویندوز قبلی که xp بود (مشکل از بازی نیست )به راحتی نصب کردم اما حالا این ارور رو میده و میگه که توی انتقال یک فایل مشکل به وجود اومده حالا من موندم چه کار کنم لطفا کمکم کنید
با تشکر![]()
سلام ممنون که جواب دادی ولی من از پچ استفاده نمیکنم! سایز پوشه ساپرت هم فکر کنم زیر یک مگ باشه.شما مجبوری سی دی بازی رو عوض کنی چون این بازی پچ داره بسته به نسخه بازیت فایل ها فرق می کنه
سایز پوشه ساپورت چقدره ؟
اینم خطایی که میده. اگه پوشه ساپرت رو اپلود کنی ممنون میشم.
---------------------------
Severe
Unable to launch D:\Temp\Image\C&C 1,2,3\C&C2\Support\Command and Conquer Generals Zero Hour_code.exe.
OK
بجز این بازی بازیه دیگه ای هم نصب کردی رو این ویندوز؟؟؟
برای من یه بار از این مشکل پیش اومد از یکی از برنامه های کمکی بود ورژن جدیدش گرفتم ریختم درست شد
تو هم برنامه های کمکی از دایرکس 9-10-11 تا visual ++2005 و ... بگیر و نصب کن شاید درست شد
هم داریکت ایکس 9 و 10 رو گرفتم و نصب کردم.
من یادم هست برای اعمال تغییرات در رجیستری به وسیله Directx باید یک مسیر رو می رفتم ولی اون مسیر یادم نیست لطفا کمک کنید.![]()
كسي نيست كمك كنه ؟؟
روی فایل اجراییت راست کلیک کن و از قسمت کامپتیبیلیتی یا همون سازگاری گزینه ویندوز 2000 رو انتخاب کن
امتحان کن
كردم نشد - بايستي يك برنامه كمكي كم داشته باشه -
Last edited by hejrati; 05-06-2010 at 18:52.
مشکل من چی میشه کسی نمیتونه کمکم کنه
لطفا راهنماییم کنید دوستان
سلام دوستان شايد اينجا جاش نباشه بپرسم.ولي ممنون ميشم جواب بديد من يه مشكل با آپديت كردن درايو كارت گرافيكم دارم هر كاري ميكنم آپ نميشه اين ارورو ميده
the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit
كارتمم 9500gt ممنون ميشم بگيد مشكل از كجاست.
سلام بچه ها من gta episode from liberty city رو گرفتم نصب کردم.کرکشم razor 1911 .وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم.این ارور رو میده.
the ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
واسه چیه ؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممک؟؟؟؟؟؟
کار مارو هم راه بندازید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)