باهات موافقم dark viod واقعا چرنده( جالبه که وقتی بهت تیر میزنن کل صفحه بلا استثنا کاملا قرمز میشه
)
باهات موافقم dark viod واقعا چرنده( جالبه که وقتی بهت تیر میزنن کل صفحه بلا استثنا کاملا قرمز میشه
)
سلام
می خواستم 2 تا کابل بخرم بزنم به HDMI و DVI از یکی تصویر بگیرم از یکی دیگه صدا
اگه اشتباه میکنم بگو اشتباه می کنی
اینکه بخوای با هدفون گوش بدی باید یک هدفون 60 تومنی بخری تا بتونی صدای Real رو بشنوی.
منظورت اینکه صدا خیلی ضعیفه یا چیزه دیگست ؟
واسه چی 60 تومن ؟؟؟؟؟
من قبلا به دوستان گفتم نمی خوام صدای یازی از اسپیکر پخش شه - فقط از هدفون
ممنون مرسی از جواب تون
این ممکن نیست چون موقع استفاده از HDMI دیگه از خروجی DVI استفاده نمیشه.سلام
می خواستم 2 تا کابل بخرم بزنم به HDMI و DVI از یکی تصویر بگیرم از یکی دیگه صدا![]()
چون من هدفون 30 تومنی استفاده کردم زیاد راضی کننده نبود..منظورت اینکه صدا خیلی ضعیفه یا چیزه دیگست ؟
واسه چی 60 تومن ؟؟؟؟؟
من قبلا به دوستان گفتم نمی خوام صدای یازی از اسپیکر پخش شه - فقط از هدفون
ولی اگه مایلید که هیچ.
اصلا شما برو مانیتور رو بخر همه چی حله دهه ...عجبا...![]()
سلام
اگه به خاطر بزرگی کابل HDMI میگید - باید از بیرون یه دونه بخریم که نازکتره و تو بازار هم هستش و هیچ مشکلی از بابت جا نشدن 2 کابل وجود نداره DVI هم به سادگی جا می خوره
منطورتون اینه که اگه از کابل HDMI استفاده کنیم دیگه نمی شه از DVI استفاده کنیم - یعنی خروجی رو خود دستگاه قطع می کنه؟؟؟؟
یعنی چی راضی نبودین - صدا ضعیف بود - خش خش داشت - نویز داشت - اصلا از چه مانیتوری استفاده میکردین
اگه سوالامو جواب بدین ممنون می شم
سلام به همه ي دوستان عزيز
يه سوال داشتم ميدونم تكراريه شما به بزرگي خودتون ببخشيد
ولي اگه امكانش براتون هست لطفا جواب بدين ممنون ميشم
ميخواستم بدونم از اين باتري قلميها براي ايكس باكس چه نوعي يا چه ماركيش بهتره كه دوام بيشتره داشته باشه؟
زندگي روح روان است است و
روان مگذرد
دوستي آتش جان است و
گران ميگذرد
چرا دیگه ایمیل پست های جدید برای من نمیاد ؟![]()
دوستان خواهشا سوالات مربوط به مشاوره برای خرید مانیتور را در تاپیک سخت افزار بپرسید که نظم تاپیک به هم نخره. ممنون.
میشه به من بگید کی همچین حرفی زده!!؟
دوست عزیز این شرکتها که روی هوا نمیان رزولوشن مانیتورهاشون را مشخص کنن! مانیتورها پس از ساخت تحت ازمایشهای مختلف برای تعیین حداکثر رزولوشن و تعیین درجه کیفی پنل فرار میگیرن!
LCD هایی که FULL HD هستند حداکثر رزولوشنشون 2 مگا پیکسله یعنی برابر 1080*1920 پس یعنی توانایی کامل برای ساپورت کردن FULL HD را داره این که میگید رزولوشن این مانیتورها 1080i هست کاملا اشتباهه.
در ضمن خرید مانیتورهای AOC اصلا توصیه نمیشه چون کییفت ساخته پانل هاش خوب نیست و به وجود اومدن پیکسلهای سوخته درش زیاد هست پس بهترین کار اینه که مانیتور را از 2 برند معروف SAMSUNG و LG انتخاب کنید.ولی من یه پیشنهاد دیگه برات دارم یدونه AOC می خری کلا همه امکانات داره با بهترین وضوح کیفیت و با امکان بسیار اسان تغییر
در سیستم کابلها ورودی HDMI ...USB..انواع رمهای گوشی...با 20 هزار کنتراست واقعی...قیمتش هم 240 تومن هستش.
همون خروجی صدا رو هم داره
من دیدم تجربه کردم و موقع فروختنش کلی ناراحت بودم .
دوست عزیز من ازتون خواهش میکنم که ازین به بعد این گونه سوالاتتون را در تاپیک مربوطه بپرسید:
من موندم وقتی شما با کابل HDMI کنسول را به مانیتور وصل میکنید دیگه چه نیازی به DVI دارید!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مانیتوره شما ورودیه HDMI داشته باشه که خوب کار خیلی راحته و باید یک کابل HDMI تهیه کنید و یک سرش را به کنسول و سره دیگرش را هم به مانیتور وصل کنید.
اما اگه مانیتور شما ورودیه HDMI نداشته باشه ولی ورودیه DVI داشته باشه اونقت شما باید یک کابل HDMI to DVI تهیه کنید.
بهترینش DURACELL هست قیمتش هم جفتی 1200 هست.
Last edited by shab_2008; 23-02-2010 at 12:05.
سلام
می شه بگید اگه خروجی دستگاه رو به مانیتور بزنیم اون وقت چطوری صدای بازیو بشنویم
احتمالا مانیتور های جدید اسپیکرم دارن ما نمی دونستیم
دوست عزیز مانیتورهایی که ورودیه HDMI دارن یک خروجی jack 3.5mm برای انتقال صدا هم دارن که شما میتونید با استفاده از این خروجی صدا را هم داشته باشید این همون چیزیه که شما ازش به عنوان خروجی هدفون یاد کردین در صورتی که این خروجی اسمش jack 3.5mm هست و شما به وسیله اون میتونین اسپیکرهاتون را برای داشتن صدا در هنگام استفاده از کابل HDMIبه مانیتور وصل کنید. اصلا تفاوت کابل HDMI با کابل HDMI to DVI در اینه که کابل HDMI هم صدا و هم تصویر را انتقال میده ولی کابل HDMI to DVI تنها تصویر را انتقال میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)