یعنی اون 14 میلیون دیگه 2G هستن؟[emoji1] پس چطوری حرفه ای هستن
یعنی اون 14 میلیون دیگه 2G هستن؟[emoji1] پس چطوری حرفه ای هستن
اقا رضا میشه لطف کنید بگید توی اهواز در محدوده بهارستان ، شهرک دانشگاه و پردیس چند تا دکل 4g فعال وجود داره ؟
@rezarain88[B][/B];
Last edited by ahwazp30; 18-04-2015 at 14:11.
سلام رضا جان خوشحالم دوباره بازگشتید. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم درباره شیراز بود؛در شیراز تعداد دکل های ۴جی واقعا کمه و جاهایی هم که فول انتن هست ۱۲ مگابیت به زور میشه! برنامه ایرانسل برای شیراز چی هست؟ ۳جی خوبه به نسبت ولی پوشش کامل نیست.کلا برنامه ای برای افزایش دکل و سرعت هست؟
راستی خبر هایی شنیدم از USim همراه اول. طبق تحقیقاتی که کردم برخی از دکل ها به فورجی اپدیت شده اما مشکل سیمکارت هست. هم به دفتر اصلی همراه اول در اطلسی تماس گرفتم و هم به پیشخوان دولت مرکزی هیچ کدوم ندارن و نمیدونن چی هست؛ از کجا میشه گرفت؟
خسته نباشید.
Last edited by iAr$hia; 18-04-2015 at 13:41.
شیراز از دیروز تا الان کلا اینترنت ایرانسل قطع شده
سلام دوستان من یه تبلت سامسونگ مدل tab s t805خریدم روش هم سیمکارت نسل چهار انداختم ولی سمت غرب تهران هر جا که رفتم فقط 3gبود و علامت 4ģ یا Lte رو تبلت نمیاد تنظیمات درست مثل خود سایت ایرانسل انجام دادم دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
سلام آقا رضا حسته نباشید...
من در 4 راه خیام شهر قزوین هستم اینجا تو منازل0طبقات اول) انتن دهی نسل سه اصلا نداشتیم! تا اینکه چند روز پیش انتن خیام شمالی قزوین (با توجه به انچه در اپن سیگنال میاد) فعال شده و در این منظقه خوشبختانه 1-2 انتن داخ منازل داریم که مدام میپره! :-|
سوال که داشتم این هست که وضعیت این منطقه درست نمیشه؟ چرا انتن پارک ملت تو این منظقه با اینکه فاصله چندانی نداره اصلا انتن دهی نداره؟ دوم اینکه سرعت واقعا در این منطقه بد هست! حدودا 0.45 مگابیت و ی سوال داشتم که تو 4 راه خیام نسل 4 کارمیکنه؟ توکدوم انتن ها تجهیز شده نسل 4 ؟
مورد آخرم اینکه شهرستان بویین زهرا اسان قزوین نسل 3 چرا نمیشه؟
ببخشید زیاد شد سوال هام :(
اقا رضا دلیل اینکه ایرانسل وقتی بسته اینترنت از لحآظ حجم یا زمان تموم میشه sms نمیده چی؟!!
ببینید قرار نیست هر سوالی که داشتید و نداشتید و خواهید داشت از این بنده خدا بپرسید. یک سری سوالات رو کاربرهای دیگه تاپیک هم می تونن جواب بدن و بعضیهاش هم واقعا جواب مشخصی نداره. کاری نکنیم این بنده خدا دیگه بی خیال شه.
سوالی از دوستان قمی
کسی خبر داره وضعیت پوشش تری جی و 4 جی در پردیسان قم چطوره.
رضا جان اینم دکلی که میگفتم تازه نصبش کردن (بجنورد - خیابان گلستان )
دکل کدوم اپراتوره ؟
سلام رضا جان تقریبا یه 10-15 روز میشه خیابان مهدی مشهد(بلوار فردوسی)3جی راه افتاده اولا سرعت عالی بود الان چند وقت میشه بد شده سرعت کی دوباره اوکی میشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)