اللهم اشفع کل مریض!
اللهم اشفع کل مریض!
سلام
من و دوستم 1/10 هستیم 06 ارتش
خواسم بدونم ما روز اول وسایلو ساکو ببریم یا روزه اول ولمون میکنن؟؟
و میخوسم تقسیم توی پادگان چجوریه و چجوری ما میتونیم تو ی جا با هم بیوفتیم؟؟؟
و سوال اخر اینکه جند درصد احتمال داره تهران بیوفتیم ما(لیسانس هستیم)
مرسی
سلام.....
دوستان کسی میدونه که پادگان 02 شهید انشایی روزه اول برای درست کردن لباس مرخصی میدن یا نه؟؟؟
پنج شنبه بعد اظهر و جمعه ها که بیکار هستیم مرخصی میدن؟؟؟؟
راستی راستی ساعت کاری ارتش تو دوره اموزشی چجوریه؟؟؟؟تا ساعت 2 هستش یا مثل نیروی انتظامی تا موقع اذان اموزش میدن و غیره؟؟؟؟؟
تشکررررررررررررررررررر
سلام.
من اعزامم اول دی ماه 91 هستش و آموزشگاه شهید مدرس کرج افتادم.
چند تا سوال دارم.
اول اینکه من پزشک هستم و پیام آور بهداشت خواهم بود و بنابراین فقط 2 ماه آموزش خواهم داشت و بعدش میرم سیستان و بلوچستان.
در اولین برگی که برای من اومد تاریخ اعزام رو 91/10/02 نوشته بود اما وقتی رفتم المثنی بگیرم تاریخ 91/10/01 نوشته شده. می خوام ببینم دوستانی که شهید مدرس خواهند اومد کدوم تاریخ براشون نوشته شده؟
دوم اینکه به نظرتون ارشد شدن به درد می خوره یا نه و اصولا وظایف ارشد چیه؟ مثلا ارشد فرهنگی چیکار میکنه؟ و یا ...
سوم اینکه برای من برگه ای که لوازم مورد نیازی که دوستان در کامنت ها نوشتن مثل گل رز! توش نوشته باشه نگرفتم، جریانش چیه؟
خلاصه اینکه امیدوارم زیاد بد نگذره بهمون و زنده بمونیم تا آخر آموزشی.
سلام.06 پاسداراناجازه میدن که هر شب برگردین خونه و دوباره صبح خودتونو پادگان معرفی کنین؟
سلام
خیر همچین چیزی تو 06 نیست ! از ماه دوم به بعد شاید تونستید هفته ای یک روز برید خونه و 5 شنبه جمعه ها اگر نگهبان نبودید برید خونه
چرا کسی جواب نمیده؟
Last edited by alekhine; 11-12-2012 at 11:25.
من پزشک عمومی هستم و اول دی ماه میرم آموزش سربازی.
البته امریه گرفتن راحته اما کار جالبی نیست به خاطر اینکه مدت سربازیت طولانی میشه و حقوق خاصی هم نمی دن و تا جایی که من می دونم نزدیک 1 میلیون تومن حقوق می دن. البته باز بستگی به ارگان به کار گیرنده داره.
اما اگه مثلا سرباز معمولی باشی و بیوفتی نیروی هوایی و بیمارستان شهید نوژه اونوقت با اینکه سرباز 21 ماه خدمتی ولی با لباس شخصی میری محل کارت و ماهانه هم حدود 1 میلیون تومن میگیری از بابت کارانه ی بیمه هایی که از مریض ها میگیری که البته بسته به انصاف رئیس بیمارستان متفاوته. البته همیشه اینجوری نیست و ممکنه 21 ماه صلواتی خدمت کنی...
سومین راه که من همین راه رو دارم میرم اینه که بری وزارت بهداشت و برای پیام آور بهداشت ثبت نام بکنی که البته شدیداً پارتی میخواد، چون 200 نفر ثبت نام میکنه و فقط 5 نفر پزشک میفرسته و واقعا می ارزه چون به ازائ کاری که در 24 ماه انجام میدی حقوق کامل پزشک طرحی رو بهت میده و باز بسته به جایی که میوفتی معمولا از ماهانه 3 میلیون تومن کمتر و از 5 میلیون تومن بیشتر نمیشه.
در نتیجه فقط اون 2 ماه آموزش مشکله...![]()
دوستان من برگ سفیدم هنوز در خونه نیومده !! کم کم دارم نگران میشم !! چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
برو پلیس 10+ برگه ی سفید المثنی رو بگیر
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)