باید ببینیم تعریف کنیم!
منم به آقا امین گفتم ببینیم چیکار میتونه برامون بکنه! امیدوارم این یکی دیگه عملی بشه!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باید ببینیم تعریف کنیم!
منم به آقا امین گفتم ببینیم چیکار میتونه برامون بکنه! امیدوارم این یکی دیگه عملی بشه!![]()
Last edited by kiar; 13-04-2013 at 16:57.
مخابرات چک میکنه میگه نویز اینجا 77 هست و وضعت خیلی خوبه !
من میگم بیا از سر خط چک کن میگه نیازی نیست و اگه مشکلی باشه از همینجا نشون میده !
میگم از مودم نگاه میکنم نویز رو زیاد نشون میده میگه لابد شمار کارشناس هستی ما نیستیم ...
VIPمکس نت:
![]()
امین جان سرعتم از 200 بیشتر نشد که
من فکر میکردم حداقل 2 مگ باید باشه(ولی بازم دستت درد نکنه که دان استریم رو ردیف کردی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 13-04-2013 at 16:51.
با این چند میده سرعت دانلود؟
نوسان زیاد داره ولی متوسط همینه !!!!!
دوستان لطفا محدوده سرعت دانلود سرویس های کلاسیک و کلاسیک + و توربو رو روی مکس نت و همارا رو بگید چقدر هستش و با این سرویس ها با هر کدوم شبانه چقدر میشه دانلود کرد ؟و در نهایت توصیه شما از بین همارا و مکس نت کدوم یکی هستش ؟
کلاسیک 100 تا 190 البته مخابرات
کلاسیک پلاس 200 الی 220 البته مخابرات
توربو 200 تا 290 ،300 البته مخابرات
با کلاسیک از 2 شب تا 8 صبح 5 گیگ میتونی به راحتی دانلود کنی!
با کلاسیک پلاس نزدیکایه 7 گیگ
با توربو 8 گیگ و خورده ای
مخابرات بهتره!
از سرویسایه مکس خبر ندارم!![]()
ممنون میشم راهنمایی کنید من دقیقا برای گرفتن اینترنت مخابرات باید دقیقا از کجا و چگونه اقدام کنم . الان اینجا هم همارا هستش و هم مکس و چند تا ای اس پی دیگه مثل شاتل و ...
چیزی به پایان شارژ 3 ماهه نامحدود من از مکس نت نمونده و م یخوام برم سراغ سرویس های حجمی .
ممنون قیمت کلاسک و کلاسیک + و توربو مخابرات رو ماهانه و سه ماهه با میزان حجم هاشون رو هم بفرمایید و کدوم به صرفه تر هستش ؟
و اینکه همارا سیستم مگه همون مخابرات نیستش ؟؟؟ چون الان من دارم روی قبض تلفن و سایت خود مخابرات تبلیغش رو میبینم خود سایت مخابرات هم زده که برای گرفتن اینترنت به مراکز همارا مراجعه کنید ؟
اگر اینطوری نیست ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری از خود مخابرات این سرویس ها رو بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)