سلام دوستان
من می خوام 2 مگ نامحدود ثبت نام کنم فردا . حالا چی به خانومه بگم که خط رو تو 6 مگ ببنده تا بیشتر دانلود کنم ؟ اصلا میشه یا نه ؟ یا باید تلفنی بگم ؟
با تشکر.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
من می خوام 2 مگ نامحدود ثبت نام کنم فردا . حالا چی به خانومه بگم که خط رو تو 6 مگ ببنده تا بیشتر دانلود کنم ؟ اصلا میشه یا نه ؟ یا باید تلفنی بگم ؟
با تشکر.
کسی که نامحدود رو 6مگ نمیبنده(شاید در ترافیک هدیه با این سرعت دانلود کنی ولی بعدش محدود میشی)
هنر کنن همون سرعت اسمی خودش رو بهت تحویل میدن که بعید میدونم....
سرعت نامحدود 2 مگ واقعی چنده دوست عزیزم ؟
سرعت 1 مگابایت و 2 مگابایت نامحدود آسیاتک و فن آورا یکی هستند یا با هم فرق دارند ؟
بعد میشه بگین چطور میشه مودم رو تنظیم کرد ؟ فردا که قطع کنه که دیگه نمی تونم بپرسم .
Last edited by HADI ONLY; 18-06-2013 at 09:31.
دیروز این سوالو از فروش پرسیدم:
2مگ برنزی: 120 تا 150
2مگ نقره ای : 150 تا 180
2مگ طلای: 180 تا 220 میده!
به نظرم طرف کم تجربه بود! بازم اگر اطلاعات دقیق تر میخوای خودت با فروش صحبت کن.
در مورد فن اوا اطلاعی ندارم!
چیزایی رو که در عکس مشخص کردم انجام بده:
محتوای مخفی: ...
دوست عزیزم
حالا ارزش داره 2 مگ نامحدود بگیرم با این شرکت یا برم یک شرکت دیگه و 2 مگ نامحدود بگیرم ؟ چون می خوام سرعت دانلودش خوب باشه .
با این سیاست جدیدی که اسیاتک پیش گرفته پیشنهاد نمکنم 2مگ بگیری! اگر پهنای باندشون تا تیر اضافه بشه محدودیت رو بر میدورن
بعضیا 2مگ نامحدود گرفتن میگن رو 1مگ محدود کردن....
بازم بیشتر تحقیق بکن!
یعنی اگر تو تیر برم ثبت نام کنم , خط رو رو 2 مگ قرارداد می بندن اما الان نه ؟ درسته ؟ یا کلا شرکت کلک می زنه و 2 مگ ها رو رو 1 مگ می بنده ؟
سرعت دانلود من از 512 نامحدود مخابرات بین 55 تا 58 هست و اصلا بدرد نمی خوده . برای همین می خوام از مخابرات برم .
به من اینطوری گفتن... الان منی که محدود دارم شبانم رو 1مگ محدوده
اینا منتظرن زیر ساخت بهشون پهنای باند بده.
بازم میگم خودت زنگ بزن ازشون بپرس بهتره.
مخابرات شما 2مگ نامحدود نداره؟ همین 512 هم داری خیلی خوبه.
شما نامحدود رو با محدود مقایشه نکن!
الان 2 ساعته که قطعم!! فقط سایت های داخلی باز میشه....
مدام هم قطع و وصل میشم
بقیه هم همینطورن؟
مال من همه رو باز میکنه!
راستی! ما فهمیدیم جنابعالی از آسیانک پورسانت میگیری بیای توی P30WORLD تبلیغ کنی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)