تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1210 از 2403 اولاول ... 21071011101160120012061207120812091210121112121213121412201260131017102210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,091 به 12,100 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون
    من رفتم تو همون قسمتی که گفتید اون زمانی که قطع شده رو زده Port-Error حالا این چیه ؟
    خواهش
    آقا Port-Error دو تا حالت داره. اگه مودمت رو حالت PPPoE باشه مودم رو خاموش کنی توی لاگت Port-Error می زنه.
    اما حالت دیگه ای که من فکر می کنم مشکل شما باشه اینه که وضعیت خط تلفنت خوب نیست. یعنی نویز روش بالاست
    در این حالت هم Port-Error می گیری و DC می شی. برای اینکه مطمئن شی، هم می تونی زنگ بزنی شرکت برات SNR و
    Attenuation رو چک کنن و هم خودت می تونی بری تو کانفیگ مودمت و این مقادیر رو ببینی که باید تو یه حد استانداردی باشه
    وگرنه قطعیت زیاد می شه.
    اطلاعات بیشترو از اینجا می تونی بگیری.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم بخون جالبه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vahid182; 08-02-2012 at 08:54.

2. 2 کاربر از vahid182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sportalireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

دوستان کیفیت ADSL البرز بهتره یا اندیشه؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

100% البرز
    فقط بدیش اینه که شبا ساعت 1 و ساعت 6 دیسی می کنه که البته دوباره وصل میشه اتوماتیک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

100% البرز
    فقط بدیش اینه که شبا ساعت 1 و ساعت 6 دیسی می کنه که البته دوباره وصل میشه اتوماتیک
    رو چه حسابی میگی البرز.اندیشه واسه خط 7 تو روز برای سرویس 128 سرعت 110-120 میده.آیا البرز هم اینطوری سرویس میده؟

داره خودمونی میشه kambiz_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

100% البرز
    کی میگه البرز خوبه؟

من الان دو ماهه دارم سرعتم تو ماه اول به 5 کیلو بایت در ثانیه میرسید(تعرفه 1مگابیت)

ماه دوم پورتمو اشتباهی بستن سه هفته کامل نت نداشتم و دو بار کارشناسش اومد دید و میخواستن زور کنن که مشکل از سیم تلفن مائه

در صورتی که خودشون مشکل داشتن و وقتی وصل کردن منو به جای سه هفته تاوان 8 روز بهم دادن

بهترین همین اندیشست چون پهنای باندش رو راحت بین مردم گیلان پخش میکنه و خیالت جمعه که دیتاشم فقط واسه همینجائه

من قبل این اندیشه بودم تو 1 سالی که اندیشه بودم 2 یا 3 بار بیشتر مشکل واسم پیش نیومد ولی البرز تو دو ماه کلی مشکل واسم پیش اومد دوباره میخوام جمع کنم برم اندیشه

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

امروز اسپید کلا افتاده بود. نه مسنجر باز میشد. نه پینگ تو بازی قابل تحمل بود. خیلی از لینکهای مستقیم دانلود کار نمیکردن و خلاصه همه چی افتضاح بود که یهو من زنگ زدم اندیشه و خانمه یه جمله گفت.. "ما مشکلی نداریم اختلال سراسریه".. و اینجا بود که من شرمنده شدم که چرا اینقدر به اینترنت نازنین ایران تهمت زدم. بابا من که مشکلی نداشتم. یعنی نه سرعت پایین بود نه پینگ افتضاح بود. فقط یه جمله ی اون خانمه لازم بود. اونو که گفت یعنی مشکل رفع شد.. ببینید چقدر بخش پشتیبانی ما مهربونو گوگولی هستن. سریع از سر خودشون رفع میکنن ...... ها. عجب .............. خوردیم تو این کشور به دنیا اومدییییییییییییییم.. (خودمو عرض میکنما)

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

امروز اسپید کلا افتاده بود. نه مسنجر باز میشد. نه پینگ تو بازی قابل تحمل بود. خیلی از لینکهای مستقیم دانلود کار نمیکردن و خلاصه همه چی افتضاح بود که یهو من زنگ زدم اندیشه و خانمه یه جمله گفت.. "ما مشکلی نداریم اختلال سراسریه".. و اینجا بود که من شرمنده شدم که چرا اینقدر به اینترنت نازنین ایران تهمت زدم. بابا من که مشکلی نداشتم. یعنی نه سرعت پایین بود نه پینگ افتضاح بود. فقط یه جمله ی اون خانمه لازم بود. اونو که گفت یعنی مشکل رفع شد.. ببینید چقدر بخش پشتیبانی ما مهربونو گوگولی هستن. سریع از سر خودشون رفع میکنن ...... ها. عجب .............. خوردیم تو این کشور به دنیا اومدییییییییییییییم.. (خودمو عرض میکنما)
    بزنم به تخته از روز یکشنبه بعدازظهر تا الان که دارم یه کله دانلود میکنم فقط امروز صبح از ساعت 3 تا 5 و نیم ، پینگ و سرعت افتضاح بود و در بقیه ی زمانها مشکلی نداشت.خودم که دارم شاخ در میارم .

256 نامحدود گیلانت - منطقه 4

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

امروز زنگ زدم اندیشه می گم می خوان تغییر سرویس از نامحدود به محدود تغییر بدم بهشون می گم با تغییر سرویس سرعت ما هم تغییر می کنه؟ می گه نه فرق خاصی نداره میگم خط رو روی چند مگ بستید می گه مثل همون نامحدود

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

کی میگه البرز خوبه؟

من الان دو ماهه دارم سرعتم تو ماه اول به 5 کیلو بایت در ثانیه میرسید(تعرفه 1مگابیت)

ماه دوم پورتمو اشتباهی بستن سه هفته کامل نت نداشتم و دو بار کارشناسش اومد دید و میخواستن زور کنن که مشکل از سیم تلفن مائه

در صورتی که خودشون مشکل داشتن و وقتی وصل کردن منو به جای سه هفته تاوان 8 روز بهم دادن

بهترین همین اندیشست چون پهنای باندش رو راحت بین مردم گیلان پخش میکنه و خیالت جمعه که دیتاشم فقط واسه همینجائه

من قبل این اندیشه بودم تو 1 سالی که اندیشه بودم 2 یا 3 بار بیشتر مشکل واسم پیش نیومد ولی البرز تو دو ماه کلی مشکل واسم پیش اومد دوباره میخوام جمع کنم برم اندیشه
    شما 1 ماه واستادی بعد مشکلتو مطرح کردی؟
    بنده که راضیم
    مثل اندیشه روزی 5 6 بار دیسکانکت نمیشم
    سرعتشون هم خوبه (حداقل برای من)
    128 نامحدود مرکز 3

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام این چه کاریه اندیشه کرده مال شمام اینجوریه ؟
    128 بینهایتم از7 صبح تا 1 شب 30 کیلو دانلود میکنه
    اما به محض 1 شدن شب سرعتم میاد رو 16 تا 7 صبح

دانلود محدود 128 گرفتم صبحا سرعتم 130 بو ولی از یک شب که دانلود مجانی میشه سرعتم از 15 بالاتر نمیره !!!!!!!!!

باز تعییر روش داده
    دیگه اینجوری میمونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •