تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1210 از 2376 اولاول ... 21071011101160120012061207120812091210121112121213121412201260131017102210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,091 به 12,100 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

دوستان قلعه‌نويي، دشمنان قطبي هستند!

اين گروه به باشگاه استقلال بسيار نزديك است و سعي دارند به هر قيمت ممكن با ايجاد موج سركوب قطبي به استقلال و امير قلعه‌نويي كمك كنند.
    ---------------------------------------------

واقعا فكر مي‌كنيد نام محسن خليلي از ليست بيرون مي‌رود؟ يا اگر هم زبانمان لال اينطور شد آقاي گل پرسپوليسي‌ها با بو بردن از اين اتفاق خيلي زود به پيغام دوستان قلعه‌نويي مبني بر حضور در استقلال پاسخ مثبت مي‌دهد؟ رقابت چيز خوبي است. اين واژه همواره در مورد استقلال و پرسپوليس وجود داشته مگر در سال‌هايي نادر كه يكي از دو طرف در اوج بوده وديگري در بحران دست‌وپا مي‌زده است.

ديروز سايت فوتبال‌مديا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كه نزديك به افشين قطبي است در لفافه نوشت عده‌اي از دوستان قلعه‌نويي در حركتي هماهنگ و با هدف قراردادن قطبي سعي دارند در اردوي پرسپوليس اختلاف انداخته و از اين حاشيه‌سازي در جهت تخريب يكي از رقيبان خود استفاده كنند. در مطلب كوتاه فوتبال‌مديا آمده :«اين گروه كه با مطبوعات ايران و شبكه‌هاي تلويزيوني خارج از كشور ارتباط دارند، هر روز با مطرح كردن شايعات سعي مي‌كنند تمركز قطبي و همكارانش را به هم بزنند. از قرار معلوم مطالب اخيري كه گروه حاشيه‌ساز به قطبي منتسب كرده‌اند باعث شده تا سرمربي پرسپوليس به فكر شكايت هم بيفتد. جالب است كه سايت فوتبال‌مديا در ادامه مطلب مزبور از قول يكي از تحليلگران فوتبال ايران مي‌نويسد:«اين گروه به باشگاه استقلال بسيار نزديك است و سعي دارند به هر قيمت ممكن با ايجاد موج سركوب قطبي به استقلال و امير قلعه‌نويي كمك كنند.» حالا اينكه تحليگر فوق كيست و با چه اطلاعات و منابعي اينگونه صريح حرف مي‌زند بر ما پوشيده است اما با توجه به ابعادي از آن «رقابت» هميشگي و بعضا متفاوت كه به آن اشاره كرديم مي‌شود به اين موضوع هم مشكوك شد و درباره آن فكر كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده:‌ بركناري من سياسي بود

حاجي حالا با خارجي‌ها صحبت مي‌كند
    علي فتح‌الله‌زاده پس از آشتي‌كنان با واعظ آشتياني ديگر از مصاحبه‌هاي جنجالي‌اش خبري نبود اما او پس از مدت‌ها سكوت، مصاحبه‌اي با راديو آلمان انجام داده كه در آن درباره دلايل بركناري خود و ساير مسائل صحبت كرده است. او در مورد علت بركناري‌اش مي‌گويد: «مشكلي وجود نداشت زيرا سال قبل تمام مشكلات را تجربه كرديم. يك سال و نيم پيش كه تيم را تحويل گرفتم، 18بازيكن از تيم جدا شدند و طبق قانون، فقط مي‌توانستيم پنج بازيكن ليگ‌برتري جذب كنيم. اين مسئله افت محسوسي را به بار مي‌آورد.» فتح‌الله‌زاده نفسي تازه مي‌كند و ادامه مي‌دهد: «در استانداردهاي جهاني، جدايي پنج بازيكن براي يك تيم مشكل تلقي مي‌شود و دو سال زمان لازم است تا اين تيم دوباره به شرايط نرمال برگردد. با اين حال در همان سال در جام‌حذفي قهرمان شديم هر چند در ليگ‌برتر به مكان سيزدهم رسيديم.» حاجي علاقه خاصي دارد كه به خبرنگار راديو آلمان بفهماند موضوع رفتنش از استقلال، ورزشي نبوده است؛ «تصور مي‌كنم بخشي از بركناري من به مسائل سياسي ربط داشت. اگر در اروپا نيز بگوييد پس از چهار هفته يك مديرعامل بركنار شده است تعجب مي‌كنند. با اين حال شاد هستم كه استقلال خوب نتيجه مي‌گيرد و تفاوتي نمي‌كند كه فرمان دست چه كسي است.» مديرعامل سابق آبي‌ها در مورد برگشت‌خوردن چك‌هاي بازيكنان و قهر طالب‌لو، جباري و قرباني ادامه مي‌دهد: «در زمان ما هيچ‌كدام از بازيكنان قهر نكردند اما بعد از رفتن من، طالب‌لو و جباري چنين كاري انجام دادند. در اين فصل، يك ميليارد و هفتصد ميليون تومان پول پرداخت كردم يعني يك‌سوم پول بازيكنان را دادم. زمان چك‌ها فرارسيده بود و در روز آخر با شهرداري قرارداد بستم اما بعد از بركناري من، شهرداري آن را قبول نكرد. اگر دو روز بيشتر مي‌ماندم، دو ميليارد ديگر به استقلال پول تزريق مي‌كردم و بدهي باقي نمي‌ماند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تكذيب دوقبضه جدايي قلعه‌نويي

واعظ: بعضي از خبرنگاران شيطنت مي‌كنند!

جدايي قلعه‌نويي از استقلال بحث جديدي نيست كه امروز يا ديروز مطرح شده باشد. معمولا سرمربي استقلال در پايان فصل خصوصا زمان‌هايي كه تيمش جام قهرماني را بالاي سر مي‌برد. ساز جدايي از استقلال را مي‌زند و مي‌توان گفت كه بيشتر جنبه تبليغاتي دارد تا حقيقت! اما اينكه قلعه‌نويي بخواهد در نيم‌فصل از استقلال جدا شود آن هم به‌خاطر اختلافي كه با واعظي دارد بحث جديدي است كه براي خود ما هم تازگي دارد. اين خبر در حالي منتشر شده كه اميرقلعه‌نويي پس از نتايج ابتداي فصل چند هفته‌اي است كه به كورس قهرماني باز گشته و حتي بسياري از كارشناسان با توجه به سه ديدار خانگي باقيمانده تا نيم‌فصل استقلال را شانس اول قهرماني مي‌دانند. با اين حساب تجربيات سال‌هاي اخير در ورزش‌ ما و تيم‌هايي مثل استقلال و پرسپوليس نشان داده كه بروز تغييرات در اين دو تيم پرطرفدار اتفاقا با سهولت بيشتري انجام مي‌شود. هيچ‌كس فراموش نمي‌كند دو فصل پيش استقلال را كه يك نيم‌فصل بدون مديرعامل سپري كرد يا تغييرات مديريتي در ابتداي فصل و بركناري كاشاني و فتح‌الله‌زاده! اما واكنش‌هاي دوطرف دعوا خلاف اين امر را ثابت مي‌كند. واعظ آشتياتي صبح گذشته در مصاحبه با شبكه‌‌ راديويي جوان با اشاره به تكذيب خبر جدايي قلعه‌نويي مي‌گويد: «متاسفانه بعضي از روزنامه‌نگاران شيطنت كردند و به مسائل دامن زدند!»
    اما از عكس‌العمل او معلوم است كه از شنيدن اين خبر تا چه اندازه ناراحت شده است بعد از مديرعامل نوبت به سرمربي استقلال رسيد كه جدايي‌اش را رد كند. «بعضي‌ها قصد دارند براي استقلال حاشيه درست كنند. تا تيم ما آرامشي را براي رسيدن به هدف اصلي كه قهرماني است از دست بدهد اما با اين حرف‌ها نمي‌توانند تمركز ما را به هم بزنند.»
    فصل پيش روزي كه قلعه‌نويي پس از استعفاي فيروز كريمي در سه ديدار روي نيمكت استقلال نشست خيلي‌ها او را پورحيدري دوم استقلال ناميدند. شخصي كه هميشه در روزهاي سخت مي‌توان روي او حساب كرد هر چند كه او يكبار استقلال را به‌خاطر تيم‌ملي ترك كرد اما قبول مسئوليت اين تيم در شرايطي كه اين تيم در ليگ مقام سيزدهم را به‌دست آورده بود، ريسك بزرگي بود و همين مسئله باعث مي‌شود تا قلعه‌نويي با اين جملات از خودش دفاع كند. «قلعه‌نويي مرد روزهاي سخت است. من به هواداران استقلال قول قهرماني داده‌ام و با مشكلاتش هم كنار مي‌آيم تازه پس از ليگ نوبت به آسيا و حضور پرقدرت در اين رقابت‌ها مي‌رسد.
    من با واعظ مشكلي ندارم و اتفاقا به صداقت ايشان ايمان دارم. از قول من لطفا به هواداران استقلال اطمينان بدهيد كه من استعفا نمي‌دهم بحث حضور در سپاهان هم شايعه‌اي بيش نيست.» روزگذشته يكي از نزديكان قلعه‌نويي با اشاره به اين مطلب كه اگر قرار بود او استعفا دهد قطعا دوستان نزديكش را در جريان مي‌گذاشت معتقد بود كه اينگونه حاشيه‌سازي‌ يا مربوط به خبرنگاران پرسپوليسي‌ است يا مديران سابق استقلال! چون در اين فصل هر چه كه او از مديريت خواست انجام شده پول و پاداش بازيكنان پرداخت شده. محل زمين تمرين تغيير كرد بحث كميته فني هم كه منتفي شد. جالب اينكه نزديكان افشين قطبي هم خبرنگاران استقلالي را به بحران‌سازي عليه پرسپوليس متهم مي‌كنند!
    به‌نظر‌ مي‌رسد با كمي صبر غبار فرو خواهد نشست و حقيقت خود را نشان خواهد داد. اين امير قلعه‌نويي است كه تعيين مي‌كند شايعه داغ اين روزها يك حدس بي‌اساس بوده يا يك حقيقت گزنده و جدي. به هر حال بحث بركناري مربي در استقلال و پرسپوليس هميشه مطرح است و نمي‌توان اين بحث را تقصير خبرنگاران رنگي انداخت!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گفتگو با آرش برهاني،آقاي گل ليگ
    به ‌من‌ مي‌گفتند گل ‌نزن!‌
    جام جم آنلاين: بازيكني كه فصل گذشته به آيينه دق تماشاگران استقلال تبديل شده بود، امسال تا پايان هفته چهاردهم با 9 گل زده آقاي گل ليگ است. آرش برهاني حالا فقط به پوشيدن پيراهن تيم ملي فكر مي‌كند و مي‌خواهد روند موفقيت خود در استقلال را در تيم ملي هم ادامه دهد.
    در حالي كه تيم ملي از لحاظ مهاجم گلزن در كمبود و فقر است آرش برهاني مي‌خواهد با گلزني براي تيم ملي ميخ خود را محكم بكوبد و جاي خود را تثبيت كند. او مطمئن است استقلال قهرمان ليگ برتر مي‌شود و معتقد است بازي كنار سياوش اكبرپور او را به كسب عنوان آقاي گلي در آخر فصل رهنمون مي‌كند.

برهاني هم جزو آن دسته از فوتباليست‌هاي ايراني است كه ليگ امارات را ليگي جهاني مي‌دانند، اما در عين حال مي‌خواهد از استقلال به يك تيم بزرگ اروپايي ترانسفر شود و بازگشت به ليگ امارات را در سر نمي‌پروراند.

آرش به جام جم مي‌گويد: سال گذشته بازي در استقلال تجربه مثبتي براي من بود. در حالي كه در 6 هفته اول 4 گل زده بودم. به من مي‌گفتند گل‌نزن. اين توقع بالاي هواداران پارسال برايم دردسر درست كرد. اما در نهايت به سودم شد.

وقتي شروع كردي به گلزني كه تيم ملي مهاجم گلزن ندارد.

گل‌هاي من حاصل تلاش بچه‌هاي استقلال است. آنها به من كمك كردند تا روحيه‌اي را كه سال گذشته از دست داده بودم دوباره به دست آورم. مربيان و بازيكنان استقلال تاثير زيادي در روند رو‌به‌رشد من داشته‌اند و اميدوارم با ادامه روند گلزني براي استقلال مثمر ثمر باشم.

با اين گلزني‌ها به دروازه‌هاي تيم‌ملي هم نزديك شدي . در اين مورد چه فكر ميكني؟

تمام تلاشم در اين مدت اين بود كه به تيم ملي برگردم. من انگيزههاي زيادي براي بازي در تيم ملي دارم و اگر آقاي دايي به من اطمينان كند ، پاسخ اين اعتماد را با گلزنيهايم ميدهم .

در بازي با پيكان تمام موقعيت‌هايي كه نصيبت شد تبديل به گل شد. اگر اين اتفاق در دربي هم مي‌افتاد...

قشنگي فوتبال به همين است. توپ‌هايي كه همه فكر مي‌كنند گل مي‌شود از دست مي‌رود و توپي كه كسي فكرش را نمي‌‌كند، مي‌رود داخل دروازه. دربي شرايط متفاوتي در مقايسه با ديگر بازي‌ها دارد، اما خوشبختانه امسال نشان داديم دربي هم مي‌تواند به يك بازي قشنگ تبديل شود و اين تصور كه دربي يك بازي كسل‌كننده است را از ذهن مردم پاك كرديم. قبول دارم در آن بازي اگر بيشتر دقت مي‌كردم، گل‌‌هاي بيشتري مي‌زدم.

شرايط خاص آن بازي باعث از دست رفتن آن‌ همه موقعيت شد؟

نه، شرايط بيروني تاثيري در عملكرد من نداشت. تجربه كافي براي اين بازي‌ داشتم. فكر نمي‌كنم با بازي‌هاي ديگرم فرق داشته باشد. در بازي‌هاي قبلي هم موقعيت گل از دست داده بودم.

تا آخر فصل چند گل مي‌زني؟ مي‌تواني ركورد رضا عنايتي را بشكني؟

روي اين قضيه برنامه‌ريزي خاصي نكرده‌ام. هدفم پيروزي استقلال است، ضمن اين‌كه در همه بازي‌ها به فكر گلزني هستم اما عدد خاصي نمي‌توانم بگويم. رضا عنايتي بهترين مهاجم اين چند سال استقلال بوده اما به فكر شكستن ركورد نيستم.

سياوش اكبر‌پور زوج عنايتي بود كه عنايتي آقاي گل شد حالا هم كنار تو بازي مي‌كند و تو آقاي گل ليگ برتري. نقش او در گلزني‌هاي امسال تو چقدر است؟

سياوش بازيكن بزرگ و خوبي است و بازي كنار او خيلي راحت است. فضا‌سازي‌ها و دوندگي زياد او كمك زيادي مي‌كند كه من در موقعيت گل قرار بگيرم. سياوش فوتبال را خوب مي‌فهمد و همه اهالي فوتبال اين را مي‌دانند. او فوق‌العاده موثر و در خدمت تيم بازي مي‌كند.

بارها شده كه تو را به جاي حضور در زمين، روي نيمكت ديده‌ايم. بويژه در مقاطعي كه گل‌هاي زيادي را خراب مي‌كردي.

من در هر مقطعي خوب تمرين و هر زمان نيز كه در تركيب نبوده‌‌ام، براي موفقيت تيم دعا كردم.

پس بازيكني نيستي كه در صورت تعويض شدن يا نشستن روي نيمكت اعتراض كني؟

بازيكن حرفه‌اي هستم و وظيفه دارم هميشه در خدمت تيمم باشم.

در هر صورت تصميم كادر فني را مي‌پذيرم. در اين فصل هم هر وقت تعويض شده‌‌ام، با آقاي قلعه‌نويي دست داده‌ام و روي نيمكت نشسته‌‌ام. اصلا هم ناراحت نشده‌ام. اگر مربي تغييري در تيم ايجاد مي‌كند، حتما به صلاح تيم است؛ چون هيچ مربي‌اي دوست ندارد تيمش ببازد. من هم بازيكني نيستم كه صلاح تيم را فداي موقعيت شخصيخودم كنم.

از وقتي به استقلال آمدي، 3 بار شماره پيراهنت را عوض كردي. آدم خرافاتي‌‌اي هستي؟

در ابتدا شماره 17 را پوشيدم چون شماره‌اي كه دوست داشتم خالي نبود. در ميانه فصل به پيشنهاد آقاي حاجيلو پيراهنم را عوض كردم و شماره 6 پوشيدم. فقط به خاطر احترام به آقاي حاجيلو اين كار را كردم وگرنه اعتقادي به اين مسائل ندارم. الان هم شماره 9 بر تنم است و تا آخر حضورم در استقلال آن را عوض نمي‌كنم.

امسال خوب گل مي‌زني، اما وقتي در يك بازي موقعيت خراب مي‌كني،‌ نمي‌ترسي دوباره اوضاع مثل فصل قبل شود؟

پارسال تجربه خوبي در استقلال كسب كردم.

تجربه خوب يا تلخ؟

براي فوتبال من مثبت بود،‌ نمي‌شود گفت تلخ. اگر امسال گل مي‌زنم، چون دارم از آن تجربيات استفاده مي‌كنم. به اتفاقات سال گذشته فكر نمي‌كنم. فقط سعي مي‌كنم براي تيم مثمرثمر باشم.

عده‌اي معتقدند همان‌طور كه پرسپوليس خيلي به علي كريمي وابسته است،‌ شما هم بدون جباري مشكل داريد.

مجتبي جباري بازيكن بزرگي است و در هر بازي تاثيرگذار و مفيد است؛ اما خوشبختانه امسال استقلال آنقدر بازيكن خوب دارد كه از اين بابت به مشكل نخورد. اميدوارم هميشه مجتبي در تركيب استقلال حضور داشته باشد، اما تيم براي نبودن يك بازيكن نگراني ندارد.

جانواريو هم امسال كنار جباري باعث شده است خط هافبك استقلال بيشتر قوي شود.

به نظر من، فابيو جانواريو بهترين بازيكن خارجي حاضر در ليگ ايران است. در اختيار تيم‌بودن باهوش بالا و تكنيك خوب باعث شده است فابيو در روند روبه رشد استقلال تاثير زيادي داشته باشد. او براي هر هافبكي يك مكمل خوب محسوب مي‌شود. خيلي زود در استقلال با جباري و ديگر بازيكنان كناري هماهنگ شد و به نظرم براي استقلال يك خريد فوق‌‌العاده محسوب مي‌شود.

مي‌گويند روان‌شناس روي عملكرد تو تاثير مثبت داشته است. مربي‌هاي ديگر هم مي‌خواهند براي مهاجمان خود روانپزشك استخدام كنند.

نه فقط مهاجمان، بلكه تمام بازيكنان در صورت همكاري با روان‌شناس پيشرفت مي‌كنند. به نظر من از وقتي روان‌شناس به استقلال آمد، تمام بازيكنان بهتر عمل كردند. روان‌شناس به اندازه پزشك تغذيه و بدنساز به يك تيم فوتبال كمك مي‌كند.

راستي از كميته انضباطي چه خبر؟ دوباره گذرت آن طرف‌ها خواهد افتاد؟

حضور من در كميته انضباطي يك سوءتفاهم كوچك بود. چون شرايطي دربي با بقيه بازي‌ها فرق مي‌كند، كميته انضباطي كمي حساس‌‌تر برخورد كرد. در تمام بازي‌هايي كه در ليگ برتر بازي كرده‌ام، اولين بار بود كه به كميته انضباطي فراخوانده شدم و با توجه به شناختي كه از فوتبال خودم دارم، فكر نمي‌كنم آقاي شريفي را ديگر در كميته انضباطي رويت كنم.

وقتي قلعه‌نويي مربي استقلال شد، مي‌گفتند بايد از استقلال بروي؛ اما گلزني در فينال جام حذفي باعث شد بماني و امسال بهترين گلزن ليگ باشي.

اشتباه مي‌كردند. قلعه‌نويي از 3 سال پيش دنبال من بود. وقتي پاس بودم و بعد كه به امارات رفتم، با او چند بار جلسه داشتم و قرار بود به استقلال بيايم. او از اول از لحاظ فني مرا قبول داشت.

اما در تيم ملي زمان او حضور نداشتي.

يك بار دعوت شدم، اما به خاطر مشكلاتي كه در آن برهه داشتم، نتوانستم در تيم ملي جايگاه ثابتي پيدا كنم. البته با توجه به اين كه درتيم باشگاهي هم وضعيت مشخصي نداشتم،‌ خودم هم انتظار نداشتم قلعه‌نويي مرا به تيم ملي دعوت كند.

قهرماني استقلال در جام حذفي را تا چه حد بايد پاي امير قلعه‌نويي نوشت؟

تيم ما هر چقدر هم كه خوب بود، اما نتيجه نمي‌گرفت و آمدن قلعه‌نويي خيلي تاثير داشت. او بخوبي انگيزه ما را برانگيخت. بچه‌ها با توجه به اين كه در ليگ نتيجه نگرفته بوديم، انگيزه داشتند كه هرطور شده يك جام براي استقلال كسب كنند.

پارسال نه با حجازي و نه با فيروز كريمي نتيجه نگرفتيد، چرا؟

بازيكناني كه ابتداي فصل گذشته به استقلال آمده بودند، همگي جوان بودند حتي خود من هم تجربه بازي در تيم بزرگي مثل استقلال را نداشتم. استقلال به دليل تغييرات زياد در ابتداي فصل خيلي دير هماهنگ شد و هر چه بيشتر گذشت، انتظارات بيشتر شد. به نظر من يكي از دلايل نتيجه نگرفتن ما سال گذشته حجم گسترده انتقادات بود. من در 6 هفته اول فصل گذشته 4 گل زدم، اما به من مي‌گفتند گل‌نزن! اين مسائل بر روحيه بازيكني كه تازه به استقلال آمده تاثير منفي مي‌گذارد.

وقفه در انجام بازي‌هاي ليگ هميشه به ضرر استقلال بوده، اين طور نيست؟

اين شرايط براي همه تيم‌ها اتفاق مي‌افتد. به نظرم در اين مدت مي‌توانيم روي نقاط ضعف تيم كار كنيم. با شناختي كه از آقاي قلعه‌نويي دارم، فكر نمي‌كنم اين وقفه براي استقلال مشكل‌ساز شود.

مسلما به ترانسفر فكر مي‌كني. ممكن است برگردي امارات يا فقط به فكر حضور در فوتبال اروپا هستي؟

بحث ترانسفر هميشه مطرح است، اما خودم دوست دارم اگر قرار باشد، استقلال را ترك كنم، به يك تيم خوب بروم. البته در حال حاضر هدف اولم حضور در تيم ملي است .‌ اول بايد در تيم ملي بازي‌هاي خوب ارائه كنم و بعد از آن مي‌توانم به حضور در ليگ‌هاي معتبر اروپايي فكر كنم. بعيد مي‌دانم دوباره به ليگ امارات برگردم.

جزو آن دسته از بازيكناني هستي كه معتقدند سطح ليگ امارات پايين است؟

اتفاقا بعكس! به نظر من ليگ امارات خيلي هم خوب است. قبول ندارم كه فوتبال اين كشور از لحاظ فني پايين‌تر از ايران است. غير از پارسال هميشه امارات در فينال جام باشگاه‌هاي آسيا نماينده داشته است. معتقدم در امارات بازيكنان ايراني فوتبال حرفه‌اي را درك مي‌كنند و اين انتقال به نفع فوتباليست‌هاي ايراني است. در فوتبال امارات توقعات از بازيكنان خارجي بالاست، در نتيجه بايد هميشه در تمرين و مسابقه جدي باشي.

در ليگ برتر گل زدن به كدام دروازه‌بان از همه سخت‌تر است؟

وحيد طالب‌لو. او در تمرينات سد محكمي مقابل من و ديگر مهاجمان استقلال است.

نه منظورم 17 دروازه‌بان تيم‌هاي ديگر ليگ است.

امسال گلرهاي خوبي در ليگ داريم؛ اما علي نظرمحمدي، دروازه‌بان پگاه روحيه بالايي دارد و سخت‌تر گل مي‌خورد.

انگار از دروازه‌بان ذوب‌آهن هم ترسيده بودي.

نه، او بايد از من بترسد. سال گذشته به او گل زدم. در بازي برگشت هم دروازه او را باز خواهم كرد.

در مقابل كدام مدافع ليگ برتر كار سخت‌تري داشته‌اي؟

عبور از اميرحسين صادقي سخت‌تر از بقيه مدافعان است. مس كرمان از بابت حضور او و رحمتي همواره خيال راحتي دارد.

چون صادقي استقلالي است اين را گفتي؟

نه به نظر من او از لحاظ فني بهترين مدافع ايران است.

استقلال قهرمان مي‌شود؟

مطمئن باشيد استقلال قهرمان مي‌شود. پتانسيل بالاي بازيكنان گواه اين ادعاست. ما بيشتر از اينها به تماشاگران بدهكاريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانی: تیم یكدستی داریم
    مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: قهرمانی در لیگ برتر و موفقیت در آسیا آرزویم است. برهانی درباره بازی با فولاد خوزستان گفت: در هر صورت هر بازی شرایط مخصوص به خود را دارد اما با توجه به انگیزه بازیكنان بسیار امیدواریم كه بتوانیم فولاد را شكست دهیم. او درباره احتمال جذب مهاجمان جدید برزیلی برای استقلال گفت: ما در حال حاضر شش مهاجم داریم كه با نظر كادر فنی جذب شده‌اند و همه جزء بهترین‌های فوتبال ایران هستند؛ اما در هر صورت صلاحدید كادر فنی این بوده كه یك مهاجم جدید جذب شود. در هر صورت اگر این بازیكن از نظر فنی و تكنیكی بهتر از مهاجمان فعلی استقلال باشد، ما از این موضوع بسیار خوشحال خواهیم شد و از آن استقبال هم می‌كنیم. هرچند كه بیشتر بازیكنان خوب اكنون به دلیل آغاز لیگ‌های مختلف جذب باشگاه‌ها شده‌اند اما، در هر صورت هر بازیكنی كه بتواند برای استقلال مفید باشد، باید جذب شود. برهانی درباره برخی مسائل حاشیه‌ای در اطراف تیم استقلال مبنی‌بر اختلافات داخلی این تیم گفت: این مسائل واقعیت ندارد و تنها از سوی برخی مطبوعات برای ایجاد حاشیه در درون استقلال عنوان می‌شود. ما یك تیم یكدست و خوب داریم كه همه در آن به فكر موفقیت و پیشرفت استقلال هستند و در نهایت هدف تمامی مجموعه استقلال رسیدن این تیم به قهرمانی است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح الله زاده در گفت و گو با راديو آلمان:
    زمان من هيچ بازيكنى قهر نكرد!
    ايران ورزشى - اخيرا على فتح الله زاده مصاحبه اى با راديو آلمان انجام داده كه در آن درباره دلايل بركنارى خود و ساير مسائل صحبت كرده است.
    فتح الله زاده ابتدا درباره علت بركنارى خود از باشگاه استقلال، گفته: مشكلى وجود نداشت زيرا كه سال قبل تمام مشكلات را تجربه كرديم. يك سال و نيم پيش كه تيم را تحويل گرفتم، ۱۸ بازيكن از تيم جدا شدند و طبق قانون، فقط مى توانستيم ۵ بازيكن ليگ برترى جذب كنيم. اين مسأله افت محسوسى را به بار مى آورد.
    وى افزود: در استانداردهاى جهانى، جدايى ۵ بازيكن، براى يك تيم مشكل تلقى مى شود و دو سال زمان لازم است تا اين تيم دوباره به شرايط نرمال برگردد. با اين حال، در همان سال در جام حذفى قهرمان شديم هرچند در ليگ برتر به مكان سيزدهم رسيديم. تصور مى كنم بخشى از بركنارى من به مسائل سياسى ربط داشت. اگر در اروپا نيز بگوييد، پس از چهار هفته يك مديرعامل بركنار شده است. تعجب مى كنيد با اين حال شاد هستم كه استقلال خوب نتيجه مى گيرد و تفاوتى نمى كند كه فرمان دست چه كسى است.
    مديرعامل استقلال درخصوص برگشت خوردن چك هاى بازيكنان و قهر طالب لو، جبارى و قربانى، گفت: در زمان ما هيچكدام از بازيكنان قهر نكردند اما بعد از رفتن من، طالب لو و جبارى چنين كارى انجام دادند. در اين فصل، يك ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان پول پرداخت كردم يعنى يك سوم پول بازيكنان را دادم. زمان چك ها فرا رسيده بود و در روز آخر با شهردارى قرارداد بستم اما بعد از بركنارى من، شهردارى آن را قبول نكرد. اگر دو روز بيشتر مى ماندم، دو ميليارد ديگر به استقلال پول تزريق مى كردم و بدهى باقى نمى ماند.
    فتح الله زاده درباره اظهارات حسن روشن مبنى بر پرداخت نكردن طلب بازيكنان و مربيان تيم هاى پايه هم گفت: در حق من كم لطفى هاى زيادى كرده است. اين براى نخستين بار است كه در اين مورد حرف مى زنم زيرا به احترام اينكه پيشكسوت است، در رسانه هاى داخلى صحبتى نكرده ام. در فوتبال ايران دير و زود شدن پرداخت ها معمول است. على عليزاده ۴ سال پيش در پرسپوليس بازى مى كرده و اكنون در تيم ما است اما هنوز طلب خود را دريافت نكرده است.
    وى ادامه داد: نيمى از تعهدات خود را به تيم هاى پايه انجام دادم ولى روشن بايد فهرست مطالبات را به من مى داد تا طلب ها را بدهم. نمى دانم در مجموعه اى كه ايشان مديريت كرده و قرارداد با بازيكنان و مربيان بسته، هر كدام چه مقدار پول دريافت كرده است. بايد فهرست اين مطالبات را به من ارائه مى كرد كه تا امروز چنين كارى نكرده است.
    فتح الله زاده درخصوص دلايل سياسى بركنارى خود گفت: آدمى هستم كه در سياست دخالت نمى كنم هرچند مى شود از ورزش براى سياست استفاده كرد. معتقدم نبايد ورزش را سياسى كنيم. اين نقطه نظرات باعث تقابل من و ديگر دوستان شد. پس از آنكه استقلال قهرمان جام حذفى شد، در ابتداى فصل استعفاى خود را به هيات مديره دادم كه نپذيرفتند. همان زمان مى توانستند اين كار را انجام دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى مورد نظر سپاهان

ايران ورزشى- سپاهانى ها روى بازيكن استقلال نظر دارند. مهدى اميرآبادى هافبك راست آبى پوشان تهرانى كه نيم فصل اول فرصت زيادى براى بازى در تيمش به او نرسيد و بيشتر نيمكت نشين بود، براى جدايى از استقلال و پيوستن به تيم اصفهانى ابراز تمايل كرده. شنيديم او در صحبت با سرپرست سپاهان هم براى بازى كردن در اصفهان از ابراز علاقه اش هم گفته. حالا مسوولان سپاهان چه تصميمى خواهند گرفت، معلوم نيست. اين درحالى است كه سپاهان در ليست بازيكنان بزرگسال خود تنها يك جاى خالى دارد و به نظر مى رسد با بهبود مصدوميت محرم نويدكيا اين جاى خالى متعلق به كاپيتان آنها باشد.
    به رغم اينكه عدم حضور نويدكيا در تمرينات سپاهان، حاشيه هايى را مبنى بر استقلالى شدن او در پى داشته اما به نظر مى رسد اين موضوع صحت ندارد ولى با فرض چنين وضعيتى، باز هم صحبت سرپرست سپاهان با بازيكن استقلال كاملا واقعى است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

زوم روى استقلال
    يك خط هافبك برزيلى در كمين استقلال
    حمله برزيلى ها به شماره ۸
    على قراخانلو
    جلسه شبانه مديرعامل با سرمربى استقلال مثل آبى بود بر روى آتش! واعظ آشتيانى در مواجهه حضورى با قلعه نويى پس از شنيدن حرف هاى سرمربى خود به او اعلام كرد كه در راه جذب بازيكنان موردنظر خود براى حضور پرقدرت در ليگ برتر و به ويژه ليگ قهرمانان آسيا، اختيار تام دارد. منتهى با رعايت اصول حرفه اى و ... منظور واعظ آشتيانى شايد اين بوده كه بازيكنان برزيلى تست پزشكى داده و روح و جسم آنها مورد معاينه قرار بگيرد چرا كه سابقه حضور برزيلى ها در ايران يك پيشينه پرماجرا را در پى دارد كه فابريسيو و گومز در همين استقلال به جاى بازى و لذت هواداران اسباب خنده و انبساط خاطر آنها را مهيا مى كرد!
    به نظر مى رسد پروژه وصل بازيكنان برزيلى استقلال در حال طى كردن مراحل آخر خود مى باشد، ملاقات قلعه نويى و واعظ باعث شد تا اين دو در محيطى آرام و پشت درهاى بسته حرف هاى منطقى يكديگر را گوش كرده و سپس وارد مرحله بعدى مذاكره و انعقاد قرارداد با بازيكنان مذكور شوند.
    گفته مى شود واعظ آشتيانى ضمن تكذيب اخبار اين چند روز اعلام كرده كه از آنهايى كه اين شايعات را دامن زده اند شكايت خواهم كرد. رضا رجبى نماينده استقلال و به اصطلاح چشم و گوش قلعه نويى در راه جذب بازيكنان خارجى با تاييد موافقت مديرعامل و سرمربى با جذب فابيو بالا و مانوئل داسيلوا اضافه مى كند، برخى از دلال ها كه از اين انتقال بى نصيب مانده اند مى خواهند آب را گل آلود كنند. آنها با درج اخبار غلط دوست ندارند كه باشگاه ها از مسير صحيح به دنبال بازيكن باشند. منتهى راهى كه استقلال با اعزام من پيمود اگر توسط ساير باشگاه ها طى شود ديگر بازيكن درجه ۳ و بدون شناسنامه به فوتبال ما نخواهد آمد. رجبى با اشاره به پيشينه خود مبنى بر بازى در استقلال، تيم هاى ملى و ... مى گويد: «من كه يك شبه رضا رجبى نشدم كه بخواهم اعتبار و آبروى خود را از كف بدهم، اعتقاد و اطمينان من و قلعه نويى دوطرفه است و من شرافت و اعتبار خود را گرو اين كار گذاشته ام.» رجبى درباره تست فنى و ... اضافه مى كند: «توافق من با اين بازيكنان اين بوده كه تست فنى در كار نيست چرا كه آنها هويت و شناسنامه حرفه اى دارند و رزومه آنها را به طور رسمى در اختيار دارم. تمامى اين مسائل را به مديرعامل گفتم و حتى مثال زدم مثل اينكه در امارات بخواهند از رضا عنايتى تست فنى بگيرند.»
    خوشبختانه مديرعامل باشگاه هم قبول كردند كه در مسائل فنى مثل گذشته به اميرخان و بقيه اعتماد كنند تا تيم به شكل واقعى و مطلوب خود برسد. آنها در امارات هستند و با مدير برنامه هاى خود منتظر مفاد قرارداد و سپس مذاكره جدى در تهران و امضا قرارداد. در حالى كه گفته مى شود فابيو بالا و مانوئل داسيلوا ديشب وارد تهران شدند اما رجبى متذكر مى شود كه فابيو هم اينك(يكشنبه) در دبى به سر مى برد و مانوئل هم به دليل بيمارى فرزندش امروز يا فردا راهى امارات مى شود و به احتمال زياد ابتدا فابيو قرارداد بسته و سپس مانوئل. مگر اينكه مانوئل هم سريع تر خود را به امارات برساند.
    در مورد قيمت اين دو بازيكن حرف و حديث هاى بسيارى شنيده مى شود اما رجبى مبلغ تقريبى براى فابيو بالا را حدود ۲۰۰ هزار دلار به اضافه مسكن و مانوئل را تا سقف ۳۰۰ هزار دلار پيش بينى مى كند. رجبى توانايى اين دو بازيكن را بالا دانسته و اعلام مى كند كه قلعه نويى پس از تماشاى بازى فابيو بالا اعلام كرده كه اگر تا اين حد آماده باشد، سيستم بازى خود را طورى طراحى مى كنم كه او و جانواريو و جبارى همزمان در زمين باشند. اطلاعات تازه ترى مى گويد: يك بازيكن زير ۲۱ سال به نام گابريل، هم اينك با فابيو بالا در دبى مى باشد. بازيكنى كه به اصرار رضا رجبى به ايران مى آيد تا هنر خود را عرضه و سپس وارد مذاكره شود، بازيكنى با آمادگى و هوش بالا كه نشان از آينده اى درخشان مى دهد. رجبى در اين باره مى گويد: گابريل جوان اما باتجربه است، او مى تواند در فوتبال ايران صاحب اسم و رسم شود.
    همزمان با اين اخبار خوب از سوى باشگاه استقلال نگرانى براى بازگشت مجتبى جبارى همچنان ادامه دارد. تكليف زانوى متورم جبارى موجى از نگرانى را در دل هواداران و كادر فنى ايجاد كرده و حتى گفته مى شود كه قلعه نويى از مصدوميت و قهر و ناز شماره ۸ استقلال به ستوه آمده و به دنبال اين است كه در كنار جانواريو كه اين روزها عالى كار مى كند يك مكمل ديگر را در سمت راست زمين بكار گيرد. فابيو بالا يا مانوئل دومهره اى هستند كه اگر در زمين مثل جانواريو عمل كنند جا را براى جبارى تنگ خواهند كرد. قلعه نويى قصد دارد كه تيم خود را از تك محورى و بازيكن سالارى خلاص كند و در اين راه تا به امروز موفق عمل كرده اما در مقابل شماره ۸ استقلال خيلى مواقع با چشمپوشى و سياست مدارا برخورد كرده و لذا اين بار مى خواهد با سمبه پرزورتر با جبارى وارد عمل شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان ديروز، دشمنان امروز
    آنها كه قلعه نويى را تحريك مى كنند

ايران ورزشى- داستان استعفاى خيالى امير قلعه نويى شايد در ظاهر بيانگر شكافى عميق ميان مديريت باشگاه استقلال و امير قلعه نويى باشد اما اصل موضوع از جايى آب مى خورد كه شايد باوركردنش براى كسانى كه دوستان و رفقاى امير قلعه نويى را مى شناسند سخت باشد. آنها كه تا ديروز - به خصوص فصل نقل و انتقالات - يار و ياور امير قلعه نويى بودند و به نوعى منافع شان در استقلال تأمين مى شد حالا كه سدى محكم همچون واعظ آشتيانى را مقابل خود مى بينند و چون منافع شان به خطر افتاده اطلاعات غلط به امير قلعه نويى مى دهند، او را تحريك مى كنند و به جان استقلال مى اندازند تا او دو هوا شده و گاهى حرف از استعفا بزند. عزيزان ديروز و دشمنان امروز استقلال با رفتارهاى شيطنت آميز خود در واقع قصد تخريب استقلال را دارند و با سپر قرار دادن امير قلعه نويى قصد دارند در واقع اسباب سرنگونى مديريت فعلى استقلال را فراهم آورند. حرف هاى امير قلعه نويى در يك محفل خصوصى كه گفته بود: «اگر فلان جا بوديم بهتر بود.» كافى است تا به شكل ديگرى توسط مخالفان باشگاه استقلال تبديل به تيتر يك شود. البته سؤال اينجا است؛ امير قلعه نويى چرا بايد اساساً اين حرف را بزند به اين دليل كه واعظ گفته حتى اگر ريوالدو هم باشد بايد تست فنى بدهد آيا اين حرف براى تحريك قلعه نويى كافى به نظر مى رسيد امير قلعه نويى كه او را آدم زيركى مى دانيم بهتر نيست اطراف خود را پاكسازى كند و سره را از ناسره جدا كند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با حكم واعظ آشتيانى
    پورسيف مدير مرغوبكار شد

ايران ورزشى- مجيد پورسيف كه پيش از اين در كانون هواداران باشگاه استقلال فعال بود روز گذشته از سوى واعظ آشتيانى به عنوان مدير مجموعه ورزشى مرغوبكار منصوب شد. پيش از اين مديريت ورزشگاه مرغوبكار به عهده كامرانى بود اما بروز مشكلاتى در مديريت ورزشگاه مرغوبكار سبب شد تا واعظ تغييراتى در مديريت اين مجموعه كه متعلق به باشگاه استقلال است را به وجود آورد. پورسيف از اين پس كليه امور اجرايى، ادارى و قراردادهاى مجموعه ورزشى مرغوبكار واقع در نازى آباد را برعهده خواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •