زوم روى استقلال
يك خط هافبك برزيلى در كمين استقلال
حمله برزيلى ها به شماره ۸
على قراخانلو
جلسه شبانه مديرعامل با سرمربى استقلال مثل آبى بود بر روى آتش! واعظ آشتيانى در مواجهه حضورى با قلعه نويى پس از شنيدن حرف هاى سرمربى خود به او اعلام كرد كه در راه جذب بازيكنان موردنظر خود براى حضور پرقدرت در ليگ برتر و به ويژه ليگ قهرمانان آسيا، اختيار تام دارد. منتهى با رعايت اصول حرفه اى و ... منظور واعظ آشتيانى شايد اين بوده كه بازيكنان برزيلى تست پزشكى داده و روح و جسم آنها مورد معاينه قرار بگيرد چرا كه سابقه حضور برزيلى ها در ايران يك پيشينه پرماجرا را در پى دارد كه فابريسيو و گومز در همين استقلال به جاى بازى و لذت هواداران اسباب خنده و انبساط خاطر آنها را مهيا مى كرد!
به نظر مى رسد پروژه وصل بازيكنان برزيلى استقلال در حال طى كردن مراحل آخر خود مى باشد، ملاقات قلعه نويى و واعظ باعث شد تا اين دو در محيطى آرام و پشت درهاى بسته حرف هاى منطقى يكديگر را گوش كرده و سپس وارد مرحله بعدى مذاكره و انعقاد قرارداد با بازيكنان مذكور شوند.
گفته مى شود واعظ آشتيانى ضمن تكذيب اخبار اين چند روز اعلام كرده كه از آنهايى كه اين شايعات را دامن زده اند شكايت خواهم كرد. رضا رجبى نماينده استقلال و به اصطلاح چشم و گوش قلعه نويى در راه جذب بازيكنان خارجى با تاييد موافقت مديرعامل و سرمربى با جذب فابيو بالا و مانوئل داسيلوا اضافه مى كند، برخى از دلال ها كه از اين انتقال بى نصيب مانده اند مى خواهند آب را گل آلود كنند. آنها با درج اخبار غلط دوست ندارند كه باشگاه ها از مسير صحيح به دنبال بازيكن باشند. منتهى راهى كه استقلال با اعزام من پيمود اگر توسط ساير باشگاه ها طى شود ديگر بازيكن درجه ۳ و بدون شناسنامه به فوتبال ما نخواهد آمد. رجبى با اشاره به پيشينه خود مبنى بر بازى در استقلال، تيم هاى ملى و ... مى گويد: «من كه يك شبه رضا رجبى نشدم كه بخواهم اعتبار و آبروى خود را از كف بدهم، اعتقاد و اطمينان من و قلعه نويى دوطرفه است و من شرافت و اعتبار خود را گرو اين كار گذاشته ام.» رجبى درباره تست فنى و ... اضافه مى كند: «توافق من با اين بازيكنان اين بوده كه تست فنى در كار نيست چرا كه آنها هويت و شناسنامه حرفه اى دارند و رزومه آنها را به طور رسمى در اختيار دارم. تمامى اين مسائل را به مديرعامل گفتم و حتى مثال زدم مثل اينكه در امارات بخواهند از رضا عنايتى تست فنى بگيرند.»
خوشبختانه مديرعامل باشگاه هم قبول كردند كه در مسائل فنى مثل گذشته به اميرخان و بقيه اعتماد كنند تا تيم به شكل واقعى و مطلوب خود برسد. آنها در امارات هستند و با مدير برنامه هاى خود منتظر مفاد قرارداد و سپس مذاكره جدى در تهران و امضا قرارداد. در حالى كه گفته مى شود فابيو بالا و مانوئل داسيلوا ديشب وارد تهران شدند اما رجبى متذكر مى شود كه فابيو هم اينك(يكشنبه) در دبى به سر مى برد و مانوئل هم به دليل بيمارى فرزندش امروز يا فردا راهى امارات مى شود و به احتمال زياد ابتدا فابيو قرارداد بسته و سپس مانوئل. مگر اينكه مانوئل هم سريع تر خود را به امارات برساند.
در مورد قيمت اين دو بازيكن حرف و حديث هاى بسيارى شنيده مى شود اما رجبى مبلغ تقريبى براى فابيو بالا را حدود ۲۰۰ هزار دلار به اضافه مسكن و مانوئل را تا سقف ۳۰۰ هزار دلار پيش بينى مى كند. رجبى توانايى اين دو بازيكن را بالا دانسته و اعلام مى كند كه قلعه نويى پس از تماشاى بازى فابيو بالا اعلام كرده كه اگر تا اين حد آماده باشد، سيستم بازى خود را طورى طراحى مى كنم كه او و جانواريو و جبارى همزمان در زمين باشند. اطلاعات تازه ترى مى گويد: يك بازيكن زير ۲۱ سال به نام گابريل، هم اينك با فابيو بالا در دبى مى باشد. بازيكنى كه به اصرار رضا رجبى به ايران مى آيد تا هنر خود را عرضه و سپس وارد مذاكره شود، بازيكنى با آمادگى و هوش بالا كه نشان از آينده اى درخشان مى دهد. رجبى در اين باره مى گويد: گابريل جوان اما باتجربه است، او مى تواند در فوتبال ايران صاحب اسم و رسم شود.
همزمان با اين اخبار خوب از سوى باشگاه استقلال نگرانى براى بازگشت مجتبى جبارى همچنان ادامه دارد. تكليف زانوى متورم جبارى موجى از نگرانى را در دل هواداران و كادر فنى ايجاد كرده و حتى گفته مى شود كه قلعه نويى از مصدوميت و قهر و ناز شماره ۸ استقلال به ستوه آمده و به دنبال اين است كه در كنار جانواريو كه اين روزها عالى كار مى كند يك مكمل ديگر را در سمت راست زمين بكار گيرد. فابيو بالا يا مانوئل دومهره اى هستند كه اگر در زمين مثل جانواريو عمل كنند جا را براى جبارى تنگ خواهند كرد. قلعه نويى قصد دارد كه تيم خود را از تك محورى و بازيكن سالارى خلاص كند و در اين راه تا به امروز موفق عمل كرده اما در مقابل شماره ۸ استقلال خيلى مواقع با چشمپوشى و سياست مدارا برخورد كرده و لذا اين بار مى خواهد با سمبه پرزورتر با جبارى وارد عمل شود.